Nejste přihlášen/a.
Hledám biologické rodiče. Narodila jsem se 17.4.1962 v Ustí n. Orlicí. Vím jen, že jsem měla mladší sestru. Nic více už bohužel nevím. Jako 2letá jsem byla adoptovaná. Děkuji. Jmenuji se Irena Ptáčková-roz. Štaudová.
Asi nejjednodušší bude zeptat se Vašich adoptivních rodičů, ti mají jména bio-rodičů. Jen mám dojem, že zde hrozí ,,nebezpečí prodlení´´ přece jen jim bude přes sedmdesát... Pokud už tato možnost není použitelná, tak na matrice v místě rodiště je založen originál rodného listu, kde jsou uvedeni právě bio-rodiče.
Dobrý den, snad jsem něco našel (snad se jedná o biologické rodiče), ale bohužel Vás asi moc nepotěším...
otec: Ladislav Štaud, nar. 23.6.1924 v Poličce, zemřel 3.7.2009 v Černé Hoře.
matka: Anna, nar. 20.7.1930 (víc informací v databázi není, ale podle mých zkušeností se jedná o osobu mrtvou již delší dobu, z databáze již vyřazenou).
Je mi to moc líto.
Dobrý den, paní Anna Štaudová bydlela v Modřeci, čp nejspíš 7, nejsem si přesně jista, ale znala se s mou babičkou. S rodinou se vystěhovala z republiky někam do bývalého východního Německa, kde měli restauraci, jednou se byla za babičkou podívat. Jedná se o Štaudovy, o kterých píše gotrekzagary, pokud pan Štaud zemřel v Černé Hoře, zřejmě bych hledala tam. Měli ještě dva syny. Víc informací bohužel nemám, babička je po smrti.
doplněno 02.05.13 12:29:)v Modřeci u Poličky
Moc Vám děkuji za snahu. Měla jsem pátrat dříve, ne až nyní. Jenom jsem se chtěla zeptat, jestli náhodou nevíte, zda moje adoptivní maminka Anna Štaudová-Gerlichová pořád ještě žije. Narodila se v r. 1930. Adoptovali si mě asi kolem 2let. Kdybyste vědělqa co koli, budu vděčná. Někdy kolem roku 1968 odjela do Německa myslím, že tehdy bydlela v Hamburku. Víc toho opravdu nevím. Vdala se do Poličky, vzala si Ladislava Štauda. Moc děkuji, Ptáčková
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.