Nejste přihlášen/a.
Asi se špatně dívám. Nikde nevidím rady od Mařenky. Už nějakou dobu. Je vpořádku? Chybí mi její pohled a její rady.
"babkazov", Mařenka tu je, i když to není tak často, jako dříve. Určitě Vám dá o sobě vědět,
nebojte, já taky ráda čtu její příspěvky.
- stařenka
tak nějak. Mimo dříví jsem si bála psát, protože mi naskakovala do odpovědí záhadná reklama. Po přeinstalaci notebůčku to snad přestalo.
Štukovali jsme, pokládali dlažbu - teď budeme řešit vypraskané spáry. Někde se udělala chyba. Pořád řeším exekuci (neoprávněnou), Tobískovu (pes) bolavou nožku, rupla mi trouba, učím se v nové, uklízím a... prostě frmol.
Ale děkuju, že mě hledáte, to je milé.
Mařenko, někdy se nahromadí průsery a průšvihy. Až je člověk vyřeší, osud ho chvilku nechá vydýchat, odpočinout a po chvíli se zlomyslně ušklíbne a cáp! Průšvih jako facka z druhé strany. Hodně sil a taky peněz k vyřešní průserů vám přeji ze zmrzlé, mokré a ošklivé Ostravy, babka
Babčo, moc moc děkuju. To víte, že se to vše vyřeší a půjdeme zas dál. A jak nás, jako vždy, tohle posílí, tak půjdem naproti ještě něčemu většímu. Však o tě cápnutích život je, co bychom jinak dělali, být pořád v klidu. To přeci nejde.
No a ve finále budu zas o zkušenost bohatší, kterou sem přijdu předat potřebným.
Nic v životě se neděje náhodou. Uvidíme co se chystá nyní za překvápko. Beru to s humorem...
"Tri dni ma naháňali, aj tak ma nedostali. Eště ma tri dni budú, aj tak mňa nedostanú."
Asi tak - Mařenku a její rady mám taky ráda. A není to jen takové nějaké pochlebování. Ale prostě život je život a nedá se pořád sedět jen na Poradně. I když já... Objevila jsem ji až náhodou letos v květnu a od té doby ani ránu bez ní. Pomohlo mi to i trochu jinak koukat na gamblery a alkoholiky, ta Poradna je totiž pro mě také silně návyková. Ježidědeček přijde a říká - máš pro mě oběd? Já - Ano, za chvilku, jen co si dopíšu tuhletu odpověď.
Tak - Mařenko, společnými silami do dalších otázek. Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se. Proto hodně zdraví a sil všem tady na Poradně. Jaga.
Jojo. Ono to vypadá, že ze začátku píšou všichni hodně a pak, to pomalu vzdávají. Chybí mi hodně papene, kytka, pu, dejavu. I Madaléna to vzdává.Včera se mi podařilo připálit v remosce sekanou! V remosce! To je co říct!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.