Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blikající vnitřní pošta

Od: suzymon® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den admine. Já nevím, proč mi neustále bliká vnitřní pošta, jakobych tam měla nový vzkaz. Ale nemám. Poslední byl 2.10. a já ho přečetla. Proč mi to teda bliká? Udělala jsem něco špatně? Díky za odpověď. Suzy.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

plechacek*
hodnocení

0x

A nemáte nějaký nepřečtený z dřívějška? Mě to taky blikalo protože mi tam zůstal jeden

hodnocení

Aha! Tak to já se jdu kouknout. Ale většinou je všechny čtu. Díky.

doplněno 04.10.11 17:43:

Nojo, já tam byla, ale jak já ubohá poznám, který je nepřečtený? Díky.

doplněno 04.10.11 17:46:

Plecháčku a ještě, já nečtu všechny "většinou", to je ode mne blbé vyjádření, já je čtu jednoduše všechny.

krkovicka*
Nečtený je psán hrubým písmem ;)
hodnocení

Krkovičko, nevím co to je hrubé písmo. Všechno je to psáno stejně.

hodnocení

0x

Suzy:hrubým písmem je zřejmě míněno to silněji vytištěné*hej*Ovšem,pokud vám bliká stále,jednoduše vzkazy vymažte,a je to;)

hodnocení

Děkuji, všem! Teď se děsně stydím, ale ten kdo mi poradil, ten se pozná. *slunce*napsal mi zprávu, řekl ať ji vymažu, a já to udělala, a blikat to přstalo. Jenže jsem to udělala tak rychle, že ten můj ubohej mozek nezaznamenal jeho jméno. Takže tomu rádci děkuji. Zabralo to. Už mi nic nebliká. *ua*S.

přístě bych zkusil na hlavní straně F5, pro jistotu, kdyby to nezbralo tak prolistovat pár stran pošty zpět jestli tam není nějaká zapomenutá (tučné písmo) :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]