Nejste přihlášen/a.
I vy jedni kujóni, na všechno přijdete!
To víte, že kdybych si otevřela restauraci, pozvala bych vás všechny, teda ty hodné. Vidím, že ceny jsou také docela solidní. Restauraci bych ale nikdy nechtěla. Kromě jiného k smrti nenávidím hodně opilé lidi. Nesu to v sobě od té doby, dokud manžel úspěšně neabsolvoval Želiv. Takže pokud by se mi tam někdo ožral, bez milosti bych ho popadla a vyhodila. Takže vidíte, že by má restaurace asi nic moc neprosperovala.
Vůbec jsem tohle neviděla, až mi Andrea poslala vnitřní poštou lepanec.:D A dobře udělala. Takže až jednou tuto restauraci koupím, budete zváni. Podmínkou je se neopít! Všechny zdraví Jaga. Konečně máme
Jste vážně prima. Po ránu jsem se ze srdce zasmála, sluníčko svítí, tak budu mít jistě hezký den! Pokud se mi babička nepo...
"Jaguško", tak snad mám šanci, já alkohol nepolknu, na oslavy nechodím, jen s rodinou, to zase jo, dětičky a tak. Tak ať máš jen sluníčkové dny. - pt
Kartaginče, to se vám povedlo! Zdravím Jagu! Přeji jí hezký den a její tchýňce pár světlých chvilek, ve kterých si vzpomene, že existuje wecko
Když tak na to jméno na vývěsu koukám, dochází mi, že je to Hedvika, polsky Jadwiga, no a z toho zdrobnělina Jaga. Tajemství bez závoje je odhaleno! :D
pro ginger: Proč já jsem se neučila anglicky! Tak bych se dozvěděla, co má babajaga společného s textem od ginger
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.