Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, včera jsem zjistil, že se nemohu dostat z hlavní stránky na stránky Rubriky, Poslední otázky, Bez odpovědi a Nejnavštěvovanější - zobrazuje se pouze bílá plocha a bez dotazů (odkazů). Je na tom někdo podobně nebo je to jen cjyba v mém prohlížeči? Děkuji a zdravím!
P.S. Prohlížeč Google Chrome (vyčištěný) a stejný problém přihlášený i nepřihlášený.
Na Mozille mi jde v pohodě.mamina
To je divné,opravdu jsem postupně otevřela všechny rubriky bez problémů.
Dobrý den, děkuji Vám za odpověď. Vyzkoušel jsem i Firefox a problém tam mám stejný, resp. také to nefunguje správně. Zdravím!
mamina - rozbalovací Seznam rubrik fungoval správně, ale problém byl jinde. A už je to vyřešeno.
Vyskytuje sa to aj u mňa.Z hlavnej stránky to ukáže len bielu obrázovku,no z jednotlivých podrubrík to funguje normálne.Prehliadač Chrome.
Dobrý den, on je asi problém, že tyto nefunkční stránky mají stejnou (špatnou) adresu (viz odkaz). Bude to problém zřejmě ve zdrojovém kódu, kde něco chybí. Zdravím!
Dobrý den, ano, již to funguje správně. Děkuji Vám. Nebyl jsem si jistý, zda to není problém pouze v mém PC nebo je všeobecný. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.