Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztratil jsem fakturu od Alza.cz co mam dělat?

Od: nickfighter* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den předvčerejškem jsem stratil fakturu záruční dopis co mam dělat?děkuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

0x

Zkusit hledat? Nebo jim říct o novou? Nebo v cem spociva otazka?

hankauk*
hodnocení

0x

Ztratit faktur.. to chápu. Co je ale záruční dopis?

Jestli jste platil převodem na účet nebo kartou, tak to dohledají a mohli by vám vystavit náhradní doklad. Pokud jste platil hotově na prodejně, tak to možná bude problém.

nickfighter*
hodnocení

no myslel jsem záruční list mam u sebe ale ne faktur ale koupil jsem v hotově:(

marenka*
hodnocení

0x

Koukněte se na stránky Alzy, do vašich objednávek. Já tam ty dokumenty mám i tři roky zpět. ;) Na základě toho tam zavolejte a věřím že se vše vyřeší, mě vyšli vstříc vždycky.

cinematic*
hodnocení

0x

Pokud byste zboží reklamoval, stačí na stránkách Alzy vyplnit RMA on-line reklamační formulář a přiložit ke zboží. Další dokumenty nejsou potřebné.

doplněno 30.09.11 13:33:

Prodejní doklad, který plní zároveň funkci záručního listu, najdete ve vaší historii nakupování v eshopu, ve formátu pdf, tam si ho můžete stáhnout a uložit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]