Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Někoho hledám

Od: sisinka* odpovědí: 9 změna:

D.den,prosím neznáte někdo p.Pavla Bočka z Uherského Hradiště? Bohužel více informací neznám.Děkuji za případnou pomoc.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

velmi skoupá informace!

na internetě se dá najít Pavel Boček lékař, historik, ajťák, funkcionář, prodavač, politik, profesor, dřevař, podnikatel, elektrikář, prodavač, spisovatel, informatik a dále jsem neprohlížel... jsou tam i data narození a pod..

ovšem zlaté stránky udávají v U.H. jen dva Bočky, možná, že jeden z nich (nebo oba) o Pavlovi budou něco vědět...
Boček Jaroslav
Šafaříkova 888, 68601 Uherské Hradiště Telefon 572 540 321
Boček Jiří
Družstevní 363, 68605 Uherské Hradiště - Mařatice Telefon 572 550 230

sisinka*
hodnocení

jéé...moc dík,takhle hledat mě vlastně vubec nenapadlo.Zítra tam zkusim zavolat.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tady by sis nevybrala?

Někoho hledám
sisinka*
hodnocení

hm...koukam dost rozsirene jmeno,a ja o dotycnem nic nevim,jen to,ze naletel asi stejnemu podvodnikovi jako ja. .Pokusim se ho najit podle telf.cisel co mi poslal prvni radce.Uvidim...snad uspeju a nejak se dopracuju a dohledam toho pana.Diky za snahu.:)

kiss
hodnocení

0x
prosím kdo zná mladého muže bydlištěm Praha jméno Tomáš Gűtter zjišťuji příbuzenstvo k našemu rodokmenu prosím kontakt dík všem za pomoc
ladinpraha*
29.09.11 21:53

.

Někoho hledám #2
ladinpraha*
29.09.11 22:07

...

Někoho hledám #3

furio
hodnocení

0x

d.den nevim ktereho P.Bocka hledate ale jednoho z U.Hradiste znam te..name 604750581

sisinka*
hodnocení

Dobry den a byla byste tak hodna a poslala mi na nej teleffon.Je tam stimto menem hodne rodin.Dekuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]