Nejste přihlášen/a.
Děkujeme za gratulaci. Mám manžela Václava, byl už v rodě nejmíň 5. Venca. Když se nám narodil syn, muž hned chtěl také Vencu. Já se silně bránila, nechtěla jsem to jméno ani za nic, navíc s námi v domku žili manželovi rodiče, tchán byl taky Václav a 3 Vaškové pod jednou střechou - to by dělalo jen zmatky. Navíc dvě tchánovy sestry se obě provdaly za Vašky. Prostě čeho je moc...Tak jsem si prosadila Libora. A víte, co se stalo? Naše starší dcera Petra čekala v roce 1999 první miminko, byl to kluk a hádejte, jak se jmenuje? VAŠEK! Já se toho jména vážně nezbavím. Ale dneska už mám jiný rozum a to jméno se mi líbí. Kdybych toho synka měla teď, byl by to Venca na 100%.
Jinak manžel Venda je na svátek, bohužel, celý den v práci - dělá ostrahu a to od 6 do 18 hodin. Ale co se dá dělat. Hubana dostane potom. Jaga.
Mařenko, v mé bývalé práci byl starší kolega Václav. Byl vtipný, velice hovorný, někdy ale až uštěpačný a dokázal nepříjemně tnout do živého. Přesto jsme s ním všichni dobře vycházeli, on to tou svou hubou zase pokaždé urovnal. Jinak byl ale velice lakomý. Nikdy nikomu nic nedal, sám ale chodil za lidmi a somroval - nemáš bonbón, nemáš cigáro? O svátku a narozkách u nás panoval nepsaný zákon, že oslavenec donesl velkou bonboniéru. Václav si popřával vždycky nejvíc. No a o jeho svátku bylo volno. Když jsme mu gratulovali den dopředu, pokaždé říkal: Ale já to mám až zítra! Když jsme mu gratulovali den po, říkal: Ale já už to měl včera! A tak se jen vymlouval, a nikdy nic nepřinesl. /protože to teprve bude mít, či už to měl/. A představte si, že ta potvora měla narozeniny 28. října. Dopadlo to úplně stejně, jako se svátkem, zase bylo volno a Vašek měl znovu výmluvu, že nemůže nic přinést. Inu, čím větší hajzlík, tím větší štěstí. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.