Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dnes jen Václavové!

Od: krkovicka* odpovědí: 12 změna:
Jestli je zde Václav,Venca,Vašík tak vše nej k svátku.Nechť je Václavům přáno zdravíčko a štěstíčko :-*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přidávám se a také přeji Václavům krásný nejen svátek, ale celý život*srdce*.A víte, že Vaněk je zdrobnělina jména Václav?

1jara*

Vše nej k Svátku sv. Václava všem Václavům.

krkovicka*
hodnocení

Babkazov.Opravdu?Nám jeden Vaněk dělal schody.Jemu ale všichni říkali Vaňku.To je jak dlouho jsem nemohla přijít na domácí jméno Tonda :)

doufám že 30. listopadu mi tu taky nekdo popřeje :)

hodnocení

0x

Děkujeme za gratulaci. Mám manžela Václava, byl už v rodě nejmíň 5. Venca. Když se nám narodil syn, muž hned chtěl také Vencu. Já se silně bránila, nechtěla jsem to jméno ani za nic, navíc s námi v domku žili manželovi rodiče, tchán byl taky Václav a 3 Vaškové pod jednou střechou - to by dělalo jen zmatky. Navíc dvě tchánovy sestry se obě provdaly za Vašky. Prostě čeho je moc...Tak jsem si prosadila Libora. A víte, co se stalo? Naše starší dcera Petra čekala v roce 1999 první miminko, byl to kluk a hádejte, jak se jmenuje? VAŠEK! Já se toho jména vážně nezbavím. Ale dneska už mám jiný rozum a to jméno se mi líbí. Kdybych toho synka měla teď, byl by to Venca na 100%.

Jinak manžel Venda je na svátek, bohužel, celý den v práci - dělá ostrahu a to od 6 do 18 hodin. Ale co se dá dělat. Hubana dostane potom.*smich* Jaga.

marenka*
hodnocení

0x

Přidávám se ke gratulantům a neodpustím si jednu větičku. Nedá mi to. *smich*

... to zas bude v álejích nablito ... *haha*

krkovicka*
hodnocení

To máte pravdu,navíc st.svátek,tak proč ne ;)

222hel*
hodnocení

0x

Přidávám se také a přeji všem Vašíkům jen to nej,nej,nejlepší.

Jestli bude přání číst i Venca z Letňan z prvního patra, tak Ahoj!

Hel.

hodnocení

0x

Můj manžel sice není Václav, ale zato má dnes narozky. *pivo**vtip*

marenka*

*sok* můj taky *pivo* A říká, že státní svátek je právě a jenom kvůli tomu, že se narodil on. *haha*

Mařenko, v mé bývalé práci byl starší kolega Václav. Byl vtipný, velice hovorný, někdy ale až uštěpačný a dokázal nepříjemně tnout do živého. Přesto jsme s ním všichni dobře vycházeli, on to tou svou hubou zase pokaždé urovnal. Jinak byl ale velice lakomý. Nikdy nikomu nic nedal, sám ale chodil za lidmi a somroval - nemáš bonbón, nemáš cigáro? O svátku a narozkách u nás panoval nepsaný zákon, že oslavenec donesl velkou bonboniéru. Václav si popřával vždycky nejvíc. No a o jeho svátku bylo volno. Když jsme mu gratulovali den dopředu, pokaždé říkal: Ale já to mám až zítra! Když jsme mu gratulovali den po, říkal: Ale já už to měl včera! A tak se jen vymlouval, a nikdy nic nepřinesl. /protože to teprve bude mít, či už to měl/. A představte si, že ta potvora měla narozeniny 28. října. Dopadlo to úplně stejně, jako se svátkem, zase bylo volno a Vašek měl znovu výmluvu, že nemůže nic přinést. Inu, čím větší hajzlík, tím větší štěstí. Jaga.

krkovicka*
hodnocení

:D myslím si,že i rodiče byli předvidatelní a proto mu dali jméno na svátek volna :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]