Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znate nikdo Firmu Wamford nebo Gresa?

Od: belehrad* odpovědí: 15 změna:

Cetl sem tady o firme Gresa s,r,o same pekne veci byl sem na pohovoru pro firmu wamford a je me divne ze to je stejnej manager jako na gresu Poradte prosi*afro*

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co chceš vlastně poradit? Četl jsi samé pěkné věci a byl jsi na pohovoru, tak počkej, co se bude dít. Nic po Tobě nechtějí, tak není o čem mluvit. Dokud po Tobě nebudou chtít peníze, je všechno v pořádku. Asi se ucházíš o práci. Tak vyčkej, co se bude dít dál. Ale náhle jsem si vzpoměla, že se ta firma Gresa tady řešila, a nebyly o ní žádné lichotivé zprávy, spíše naopak. Tak možná být ostražitý, když je to stejný manager. Aby to nebyl podfuk pod jiným jménem.

nikolka12
hodnocení

0x

Ahoj,

byla jsem na pohovoru ve spolecnosti Wamford s.r.o.

Byla jsem z toho docela vykulená,protože jsem to chtěla jen jako brigádu před odjezdem na stáž do zahraničí.

Když mi říkali,jaké peníze si mohu vydělat,tak se mi tomu nechtělo ani věřit.Nicméně jsem to zkusila a teď vím,že jsem neudělala chybu.Dostala jsem výplatu 31000,-,což si myslím,že není až tak uplně špatné a hlavně jsem byla upozorněna,že první měsíc je vždy slabší pro nového člověka.

A Závěr:Jsem spokojená,teď jsem v USA,ale až se vrátím,tak půjdu možná zase tam.

Všem přeji hodně štěstí a úspěchů

výtka
Upozornění od sys maverick 31. 10. 2011 08:25:04
Píšete z ČR.LŽETE!

nikolka šikulka, píše, že je v USA a nám to ukazuje do malé zahrádky s třemi rostoucími růžemi...

abych dodržel pravidla: o firmě Gresa se tazatel belehrad dočte na http://jdem.cz/r7zb3

to jsou odkazy na otázky související s heslem GRESA tady na poradně... není jich málo...

petrass

gresa je wamford..gresu uz prokoukli tak se prejmenovali

mamakami

Ahoj,

pokud znáš wamford, znáš i někoho, kdo u nich podepsal smlouvu o provedené práci (říjen 2011) a nedostal do dneška za ní zaplaceno?! Fixní plat, který nabízeli je sice dobrý, ale špatně plnitelný. Moje dcera také zkusila tuto práci v Ostravě, ale vydržela tam měsíc, vzhledem k tomu, že si připadala jako náhončí před bankou, před kterou stála 6 - 8hodin i ve špatném počasí, taktéž na stánku, je to celkem vyčerpávající. Já jsem velice skeptická k tomuto způsobu obživy, ale i k takovým firmám, které tuto práci nabízejí. Nedivím se, že jim lidé odcházejí. Existuje nějaký způsob, jak tuto situaci řešit? Díky za pomoc a pdpověď

schovavanka

pracovala som tam, a doposud nemam vyplaceny penize, jak s tím poradit nevím, ale radím nikto tam radej nechodte pracovat, nemam penize za 11/2011 a pokračuje to. bohuzel špatný skusenosti, nikdo o ničem neví, radej ruky od všeho pryč - to ony rady

ivanesa*

Mojí kamarádky taťka nedavno sděloval info, že pokud Ti firma nevyplatí peníze, tak máš jít na úřad práce. Oni by ti to měli vyplatit, pokud máš teda smlouvu a pak by to měli vymáhat po té firmě.

lol*

přesně tak, sama jsem tam byl/a hodně dlouho a jelikoz se Gresa prokoukla, tak majitel Ilir napsal Wamford na svoji pritelkyni a je to sama firma, sami lidi! Pokud muzu poradit, ruce od toho pryc, penizky vam naslibuji, makate jak muzete a pak vam dojde jen cast a vymlouvaji se na pokuty apod! je to prace o premlouvani lidi do kreditnich karet - pokud nic neuzavrete, nic si nevydelate!

A pokud ta třetí z nich kvete modře, je to nad slunce jasné. Jaga.

patracka
hodnocení

0x

Dobrý den, děkuji všem , kteří tento článek tvořili. Zrovna mám jít na pohovor do této firmy, ale chtěla jsem si ji ověřit. Nějak se mi odpověd v mailu nezdála stejná jako u jiných pozvánek. Nemluvě o tom, že mi špatně napsali jméno firmy. Napsali mi ji jako Wanfort místo Wamford a to jsem si správnost zjistila, že jsem si jen zdala , které firmy sídlí v dané ulici na Perštýně. Takže ještě jednou děkuji, už se mi jim nechce věřit a ani na ten pohovor chodit.

S díky všem Pátračka.:)

piere

Dobrý den,

dnes mi taktéž volal nějaký pán z f. Wamford a říkal, jestli bych se mohl dostavit již zítra na pohovor. Sídlo firmy Na Perštýně 1. Řekl jsem mu, že zítra nemohu, takže příští den v dopolední hodině. Potřeboval jsem získat čas a jak vidím, tak jsem udělal dobře. Po tom, co jsem si tady přečetl vidím, co je to za šmejdy. Děkuji Vám všem za reflexi, za cenné informace a za to, že jsem neztratil středeční dopoledne naprosto zbytečnou cestou a posloucháním nějakých bludů. Jinak na recepci se hlásit u pana Chyba (což by byla chyba). Ještě jednou díky moc Vám všem.

nasratynezamestnany

Tak k tomuhle mám prý jít na pohovor do firmy Wamford = facebook.com/...

V informacích má uvedeno, že je manažerem firmy Gresa :D

Mě hned přišlo divné, že hned ten den, co jsem odepsal na inzerát ( mimochodem ani si nepamatuju vůbec na to, že bych odepisoval na Wamford), tak mi za par hodin zavolala sekretařka, že mam přijít na pohovor.

Už mě to vážně sere, nejdřív AD Praha a pak Wamford, do háje já neodepisoval na inzerát, abych prodával nějaké kreditky a neměl jisté prachy.

Děkuji všem, co tu píšete své zkušenosti o této "firmě", díky vám ušetřím čas a na pohovor nepůjdu.

lucka*

Ahoj, byla jsi na tom pohovoru u firmy Wamford? Já tam mam jít v pondělí a nevim jestli to má smysl. Díky za odpověď

ivanesa*
hodnocení

0x

Ve chvíli kdy jsem začala hledat práci jsem si dala na jobs.cz svůj životopis. O každé firmě, které napíšu si vedu složku, takže mám přehled. A o téhle firmě jsem neměla nikde ani zmínku. Nějaká paní Sandra Bustová mi volala v sobotu večer! Docela nestandartní a hlavně otravné. Paní špatně řekla název firmy, ještě hodně rychle, nadiktovala mi adresu a kdy je pohovor. Jelikož si před každým pohovorem firmu vyhledávám, tak jsem se jí nemohla tentokrát dopídit. Hledala jsem WANFORD nebo WANFORT. Žádná taková firma nikde v Praze ani v rejstříku a protože jsem zvědavá tak jsem se nenechala odradit a pani jsem zavolala zpět. Řekla jsem jí zda by mně mohla říci znova název firmy a dožadovala jsem se informací, čím se firma zabývá, že jsem jim určitě nepsala. Paní se opírala o to, že jsem jim posílala životopis přes Jobs.cz, ale pani si ho jednoduše našla na internetu právě na téhle stránce. Chtěla mi ho taky poslat zpět, abych jako vypadala jako idiot. Jenže kdyby to udělala, tak bych věděla, že je to ten poloviční životopis na Jobs.cz, kde neuvádím všechno. Je to docela dobrá zpětná vazba. Kdyby ho poslala věděla bych, že jsem ji ho neposlala. Pani se po chvíli nechala velice vytočit otázkou čím se zabývají. Odpověděla že přímým prodejem a že tyhle informace se podávají u pohovoru. Což je blbost, protože každá firma má nějakou webovku a vy než tam jdete si přečtete čím se firma zabývá a lépe ještě než jim napíšete. Co dál řekla jsem jí, že jí nevěřim, že jsem jim nic neposlala a ona že mi ten životopis pošle klidně zpět, jak jsem ale psala, je to lež, bud si ho stála nebo jí ho dala nějaka z AGENTUR, kterým už teď taky nevěřim. Tvrdila mi, že si přece negenerujou čísla. To je sice možné, ale lidi máme být v klidu, když posílame agenturam náš životopis? Mého kamaráda ještě napadlo změnit jedno písmenko. Našli jsme je ale stále žádna webovka ale tahle stránka.Takže přikládám i moji zkušenost. Buďte velmi opatřní při hledání práce a snažte se vytipovat jen firmy, u kterých chcete dělat. A přemýšlejte komu všemu jste dali životopis a hlavně si to pište ať Vás další taková firma nepřekvapí. Také se informujte u kamarádů a známých. Hodně štěstí

hodnocení

0x

Podívejte se sem. (Vlastní zkušenosti nemám, jak jsem koupil, tak prodávám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]