Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Novinka - označení nových odpovědí

Od: admin® odpovědí: 20 změna:

Přidal jsem maličkost - označení nových odpovědí, které jste ještě neviděli. Má to jednu podmínku, musí se jednat o druhou návštěvu otázky. Je nesmysl označovat všechny odpovědi, když otázku vidíte poprvé.

Funguje pouze pro registrované.

Nové odpovědi poznáte podle tenké červené linky - je to hodně vidět i při rychlém rolování stránky. Časem zřejme upravím, aby to bylo hezčí.

Novinka - označení nových odpovědí

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

0x

Zatím se mi to neukazuje, takže nemůžu hodnotit. Každopádně to bude k lepšímu!*smich*

hodnocení

0x

ano, pomůže to

pokud je to ta linka, co je tady nahoře nad obrázkem s mým avatarem, tak se mi zdá dost tenká...dobré by podle mne bylo, aby to "časem" bylo co nejdříve a linka přece jenom trochu viditelnější...

hodnocení

je to nad celým příspěvkem, nejen avatarem

zatím nesouhlasím: označení by mělo být vidět, ale neobtěžovat ty, kteří o něj nestojí. Tahle verze to splňuje, opravdu i při rolování stránky lze postřehnout, kde to je (rolování je stěžejní při představě otázky s více než 20 odpovědmi). Pouze graficky to není v pořádku. Vyzkoušej to v praxi - což platí i pro ostatní :)

Zkoušel jsem 2x tlustější čáru vč jiných barev a tohle bylo nej :)

hodnocení

0x

Sice je to mimo téma ale absolutně se nedokážu představit jakékoli "registrované" používání poradte bez RSSky a emailu či přístupu do BB/WP administrace...

hodnocení

RSS tohle vůbec neřeší - nemáme RSS k jednotlivým otázkám a opravdu hodně lidí si nenechává posílat maily, protože by je to zahltilo, při jejich tempu odpovídání. Tuhle mě někdo kontaktoval, že je nešťastný za 20 mailů denně - pro ty je tohle ideální řešení ;)

Tak tady můžu pochválit googlí mail... tam se mi u jedné otázky i dvacet meilů zařadí a jako jeden a kupu šaškáren za celý den vidím až po rozkliknutí s tím že poslední horní/dolní meil je ten aktuální... 20 meilů denně.. to už má dnes jen sezam ne?

Jedinné co mě občas štve opera= mobilní zobrazení a ne a ne ho vypnout..

pt®
hodnocení

0x

Já nic nevidím? Kde to má být? Na příkladném obrázku s Hejkalem? - stařenka

hodnocení

je to ta červená linka nad příspěvkem...

dzordz*

V Chromu ani Firefoxu žádná není *nevi*

doplněno 16.09.11 20:45:

v IE8 taky ne

výtka
Upozornění od administrátora 16. 09. 2011 22:14:07
teoreticky je to blbost - na prohlížeči nezáleží, vydrž pár dnů, určitě na to narazíš :)
dzordz*

Tak já nevím, asi tomu nechápu nebo očekávám něco, co očekávat nemám, nikde tu nic nevidím :)

hankauk*
hodnocení

0x

Tak jsem prolezla některé otázky dvakrát (mezi první a druhou návštěvou několik hodin pauza) a pořád nic nevidím. Linka se mi tam u nových odpovědí nezobrazuje.*nevi* Asi to mám rozbitý. *smich*

solenza*
hodnocení

0x

Dobrý den. Dnes jsem objevil různé barvy v záhlaví odpovědí. Dříve jsem si tohoto nevšiml (asi i proto, že jsem nesledoval barvy záhlaví, dokud jsem neviděl toto téma) ale nyní jsem to objevil. Chci se tedy zeptat, zda to chápu správně. Modré záhlaví u příspěvku značí příspěvek od autora otázky? Ale co znamená odlišný odstín žluté v záhlaví jako na obrázku u prostředního příspěvku? Dále se chci zeptat, proč nelze tento na obrázku prostřední příspěvek hodnotit, přesto že ho psal registrovaný uživatel. Jinak ještě doplním, že tu červenou lištu vítám, ale bohužel jsem ji u žádné otázky ještě neviděl. Děkuji za odpovědi.

Novinka - označení nových odpovědí #2
hodnocení

žlutá znamená, že vykazuje podobné znaky jako autor otázky, tzn že je tam určité podezření, ale v době sdílení IP adres apd to nelze jednoznačně říci - nic to nemusí znamenat, proto ji nejde ani hodnotit :)

solenza*

Děkuju za odpověď.

hodnocení

teď jsem si vzpomněl, zda už to všichni registrovaní vidí. poznali jste proč tam to označení je? určitě ne každý viděl tohle oznámení ;)

ladinpraha*

Ať hledám jak chci, tak tu nic takového nemám.

petapeta*

Také jsem nic nespozoroval.

hodnocení

0x

Ani já žádnou červenou nit nevidím.

Ani já sem si doteď ničeho nevšiml.:D

Mám FF i Chrome - a taky nic. Někde je chybka *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]