Nejste přihlášen/a.
Přidal jsem maličkost - označení nových odpovědí, které jste ještě neviděli. Má to jednu podmínku, musí se jednat o druhou návštěvu otázky. Je nesmysl označovat všechny odpovědi, když otázku vidíte poprvé.
Funguje pouze pro registrované.
Nové odpovědi poznáte podle tenké červené linky - je to hodně vidět i při rychlém rolování stránky. Časem zřejme upravím, aby to bylo hezčí.
ano, pomůže to
pokud je to ta linka, co je tady nahoře nad obrázkem s mým avatarem, tak se mi zdá dost tenká...dobré by podle mne bylo, aby to "časem" bylo co nejdříve a linka přece jenom trochu viditelnější...
je to nad celým příspěvkem, nejen avatarem
zatím nesouhlasím: označení by mělo být vidět, ale neobtěžovat ty, kteří o něj nestojí. Tahle verze to splňuje, opravdu i při rolování stránky lze postřehnout, kde to je (rolování je stěžejní při představě otázky s více než 20 odpovědmi). Pouze graficky to není v pořádku. Vyzkoušej to v praxi - což platí i pro ostatní
Zkoušel jsem 2x tlustější čáru vč jiných barev a tohle bylo nej
Sice je to mimo téma ale absolutně se nedokážu představit jakékoli "registrované" používání poradte bez RSSky a emailu či přístupu do BB/WP administrace...
RSS tohle vůbec neřeší - nemáme RSS k jednotlivým otázkám a opravdu hodně lidí si nenechává posílat maily, protože by je to zahltilo, při jejich tempu odpovídání. Tuhle mě někdo kontaktoval, že je nešťastný za 20 mailů denně - pro ty je tohle ideální řešení
Tak tady můžu pochválit googlí mail... tam se mi u jedné otázky i dvacet meilů zařadí a jako jeden a kupu šaškáren za celý den vidím až po rozkliknutí s tím že poslední horní/dolní meil je ten aktuální... 20 meilů denně.. to už má dnes jen sezam ne?
Jedinné co mě občas štve opera= mobilní zobrazení a ne a ne ho vypnout..
Dobrý den. Dnes jsem objevil různé barvy v záhlaví odpovědí. Dříve jsem si tohoto nevšiml (asi i proto, že jsem nesledoval barvy záhlaví, dokud jsem neviděl toto téma) ale nyní jsem to objevil. Chci se tedy zeptat, zda to chápu správně. Modré záhlaví u příspěvku značí příspěvek od autora otázky? Ale co znamená odlišný odstín žluté v záhlaví jako na obrázku u prostředního příspěvku? Dále se chci zeptat, proč nelze tento na obrázku prostřední příspěvek hodnotit, přesto že ho psal registrovaný uživatel. Jinak ještě doplním, že tu červenou lištu vítám, ale bohužel jsem ji u žádné otázky ještě neviděl. Děkuji za odpovědi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.