Nejste přihlášen/a.
Nebylo by možné úplně zrušit ten žlutý pásek nahoře s nápisem "Pokud Vám nějaká odpověď pomohla, oceňte ji kliknutím na "dobrá odpověď". Ocenit můžete maximálně 3 odpovědi, děkujeme."? Zabírá to zbytečně kus místa a při rolování stránky to po stránce poskakuje a zbytečně to obtěžuje. Samozřejmě, že to jde zrušit kliknutím na x, ale při každém novém načtení stránky se to tam objeví znova. Chápu, že asi chcete aby diskutující odpovědi oceňovali, ale nemohlo by to být napsané nějakým solídnějším a vhodnějším neobtěžujícím způsobem? Předpokládám, že někdo kdo to vymyslel a dal to zde nad tím asi příliš rozumně nepřemýšlel.
Obtěžující to pro mnohé lidí asi bude i když asi né každý se k tomu zde vyjádři. Nevidím žádnou rozumnou logiku v tom, že se tím prohlížejícímu takovou stránku překryje kus této stránky a že mu to pak ještě při rolování po té stránce poskakuje pokud to hned sám nezruší. Neměl bych nic proti tomu kdyby se ten text zobrazil např. někde nahoře a neposouval se spolu s rolováním stránky. Nevím co někdo kdo to vymyslel měl v úmyslu tím docílit, ale předpokládám, že mu asi šlo o to aby lidí oceňovali téměř každou odpověď bez ohledu zda pomohla nebo ne. V zakládání dotazů do volné diskuze nevidím příliš dobré řešení, protože dotaz by se měl pokládat asi vždy do odpovídající podrubriky aby to mělo nějaký větší význam a aby to zde bylo přehlédnější. Pokud se to objevuje pouze ve vlastních založených dotazech tak je pochopitelné, že těm co vůbec nebo jen občas zde zakládají dotazy to asi vadit nebude, protože se s tím asi tak často nesetkají. Je také pochopitelné i to, že někdo kdo to vymyslel a dal to zde se to asi bude snažít obhajovat a těžko přizná, že to asi příliš dobře nevymyslel.
"vlazy", nevím kolik ti je, ale pro mně, jako pro staršího člověka, který hůř vidí, je žlutý pásek i nakopnutí mé paměti. Nesměj se. Mně se pak vždy rozsvítí. - stařenka
hejkal: Vidím, že jsi na mne asi dost hodně naštvaný a možná i někteří další za to, že jsem si dovolil zde slušně napsat svůj názor na něco co mi zde vadi a že si to dokážu i obhajovat. Možná si někteří myslíte, že jakákoliv kritika čehokoliv sem nepatří, protože podle vás je toto fórum naprosto ideální a nekritizovatelné. Nemám tím v úmyslu tomuto fóru jakkoliv škodit. Chtěl jsem pouze upozornit na něco co mi dost vadí a nepředpokládal jsem, že si to může dovolít pouze někdo kdo zde diskutuje už několik let a má napsané několík tisíců příspěvků. Pokud jsem tím někoho vážně urazil tak se mu za to omlouvám. Mým cílem není kohokoliv urážet.
ten, kdo to tam dal, chtěl aby to bylo vidět. Byl mu jasné, že to ten uživatel uvidí jen párkrát, protože ve většině připadů přijde jednou dvakrát, ohodnotí a pak už svoji otázku nebude vyhledávat
když nebude poskakovat, nebude vidět. Vím to, jsem si tím jistý: každý přeskočí vlastní otázku (zná ji) a rovnou roluje dolů, pokud už tam neskočil přes odkaz přímo na danou odpověď
Tohle je naprosto zbytečná debata. Každý má možnost si vytvořit své stránky podle svých představ. A pokud někam přijdu jako host, tak mám možnost buď místní podmínky respektovat nebo se pro příště takovým místům vyhnout.
ladinpraha: Nevidím žáden rozumný důvod tvářit se uraženě kvůli tomu, že si někdo dovolil slušně vyjádřit svůj názor na to co ho zde obtěžuje nebo co se mu zde nelíbí. Jinak by zdejší kategorie "Vzkazy, přání a stížnosti" neměla žáden význam a mohla by se klidně zrušit.
"ladinpraha", on "vlazy je registrovaný teprve 5 dní, rozkoukává se, tak se ptá, na tom není nic špatného, - stařenka
Občas koukám na recepty. Párkrát mě upoutalo to, že v diskuzi někdo napsal: Dala jsem tam máslo místo oleje. Už tuto buchtu nikdy nebudu péct, protože je suchá. Nebo - neměl jsem to, tak jsem dal ono, ale všecko ostatní jsem dodržel. Ale konečný výsledek nebyl dobrý. Recept není dobrý.Tak takhle mi příjdou, vlazy, vaše připomínky. Úplně stejně.
Vlazy, nejsem ani dost málo naštvaný... Podobných příspěvků tu na poradně zažijeme často a více, a také podstatně horších, neslušných, sprostých a dalších, které zrovna nejsou po chuti slušným lidem... Pozor! Netvrdím, že tento tvůj je takový!
Dovolil jsem si zde slušně napsat svůj názor na něco...Cituji z více tvých příspěvků:
...Předpokládám, že někdo kdo to vymyslel a dal to zde nad tím asi příliš rozumně nepřemýšlel.
...Je také pochopitelné i to, že někdo kdo to vymyslel a dal to zde se to asi bude snažít obhajovat a těžko přizná, že to asi příliš dobře nevymyslel.
..Možná si někteří myslíte, že jakákoliv kritika čehokoliv sem nepatří, protože podle vás je toto fórum naprosto ideální a nekritizovatelné.
...Nepředpokládal jsem, že si to může dovolít pouze někdo kdo zde diskutuje už několik let a má napsané několík tisíců příspěvků.
...Nevidím žáden rozumný důvod tvářit se uraženě kvůli tomu, že si někdo dovolil slušně vyjádřit svůj názor ...
...Ono je taky "Reagovat na něco v klidu" A "Tvářit se velmi uraženě kvůli tomu, že si někdo dovolil ...
Podle mne (a reakce dalších) právě tyto příspěvky nejsou zrovna slušné, napadají druhého...Pochybnosti o rozumném přemýšlení, dále pochybnosti o těžkém přiznání se k nedobrému vymyšlení... Nebo vnucování představy o ideálním a nekritizovatelném fóru, případně poukazování na to, že krátkodobí uživatelé nemohou diskutovat, dokonce ani ládin se nikde nevyjádřil, že se urazil, jen poukázal na možnosti admina a možnosti uživatelů... V žádném jeho příspěvku nevidím velmi uražené tváření...
... hledám v mém příspěvku známky toho, že by jsem se naštval... První odstavec je suché hodnocení tvého působení na poradně...Druhý odstavec popisuje moje myšlenky o tom, proč jsi asi napsal příspěvek tak, jak jsi napsal... Ve třetím odstavci jsem ti dal za pravdu a vyjádřil přesvědčení o tom, že admin tvůj příspěvek atd... Další odstavec je spíše kritikou mne samého a kritikou některých tazatelů, kteří nejsou schopní říci děkuji... A poslední odstavec je vlastně rada, jakým způsobem by se tento problém dal řešit bez napadání a zvady...Jsme na poradně...
Takže moje údajné naštvání může být jen představou... Je mi to líto...
babkazov: Vidím, že asi ti pochybilo argumentaci proti mne a tak jsi použil přirovnání které vůbec neodpovídá skutečnosti. Kde jsem zde psal něco o tom, že jsem něco udělal jinak než mělo být? Je někdy zajímavé číst to co někteří dokážou vymyslet pouze proto aby někoho záměrně pomluvili. Tak už to ale bývá v téměř každém fóru, že se tam najdou takoví kteří se nedokážou smířit s tím, že někdo má na něco trochu jiný slušný názor než oni a není ho ochoten změnit a tak se ho snaží za to neustále provokovat a pomlouvat. Já ale mám ve zvyku ve fórech psát vždy to co si myslím a ne to co by jiní ode mne rádí četli.
hejkal: Vidím, že vyjádření vlastního názoru považuješ za neslušné a napadání druhého. To si snad myslíš, že vyjádřit vlastní názor opačný než ho má někdo jiný je neslušné, protože ho to může urazit nebo, že je to útok na něho? Za takových podmínek kde není možné slušně vyjádřit svůj názor na něco bez toho aby ho jiní nezačli za to kritizovat a intenzivně napadat nemá žádná diskuze smysl. Ono si je třeba uvědomit, že ne všichni musí mít vždy na všechno stejný názor a je třeba tolerovat i nazorý jiné a opačné což neznamená, že s ními je třeba i souhlasit. To se ale některým lidém velmi těžko vysvětluje, protože to nejsou schopni nebo spíše nechtějí pochopit.
Toto mě tak trochu připadá jako postoj či názor prudiče a diskutéra netových fór, o kterých píšeš. Možná si ani neuvědomuješ, že k nim patříš ...
slonbonjohn: Vyjádřit slušně vlastní názor na něco a tem si i obhajovat je podle tebe prudění?
Za jistých okolností - ano. A toto je má poslední odpověď na toto téma, pak by se už jednalo o prudění.
bohužel, zůstáváš nadále na pozici martýra a všichni ostatní jsou špatní... nečteš a nechápeš smysl našich odpovědí a ve svém bolu obracíš vše proti druhým... nemáme námitky vůči tvým názorům, ale proti způsobu, jak je prezentuješ...není to poprvé, a není to jen současnost, na jiných fórech tě druzí upozorňovali na to samé...
jen namátkou: diskuse.jakpsatweb.cz/... ještě z roku 2007
nebo forum.zive.cz/... ze současnosti, tam také napadáš ostatní i administrátora, dále se mi nechce hledat, opravdu ztráta času...
P.S. myslím, že by nebylo vhodné dát tu tvoje vyjádření ve stylu: Vidím, že asi většina z vás co jste se do této diskuze zapojili vůbec nemáte zájem zde rozumně a slušně diskutovat. Hlavně ne na téma této diskuze. Vaším cílem je neslušná provokace někoho jiného a tím zároveň prezentace vaši hlouposti, naivity a pubetťactví. S takovými lidni nemá smysl dále pokračovat v této diskuzi a proto končím a dále už zde nic psát nebudu. Vy si tu klidně můžete dále naívně a puberťacky psát, ale ode mne žádnou reakci už zde nečekejte.
za to se ti vysmáli už v roce 2007 ve výše uvedené diskuzi ABC WEB... my si tu budeme klidně dále psát, já osobně od tebe nějakou reakci ani nečekám...
už jsi se tu dost veřejně prezentoval... každý si utvoří svůj názor... můj si už četl... přečti si ještě pravidla této poradny, prosím...
hejkal: Vidím, že tvoje naívní sprostota a nenávist nezná hranic. Nevíš už čím vším by jsi mne ještě mohl pomluvit, pošpínit a záměrně urazit a tak se ani neštítíš to všechno proti mne bezcharakterně vymýšlet. Nestačí ti vytahovat nesmyslné argumenty ze zdejší diskuze a tak se je snažíš vytahovat i z jiných fór. Je vidět, že tobě mj. jde i o pobavení se touto tvoji neustálou provokaci. Mohl by jsi si ale uvědomit, že toto fórum (poradna) bylo založené za úplně jiným účelem a že tvým řáděním zde vážně porušuješ pravidla, hlavně Z2.
Jsem si vědom, že po přečtení tohoto příspěvku budeš na mne velmi naštvaný a budeš si vymýšlet další bezcharakterní argumenty proti mne, pouze proto aby jsi mne co nejvíce nenávistně pošpínil. Možná si ale neuvědomuješ, že tu špínu zde háziš hlavně sám na sebe. Každý slušný člověk po přečtení tvých zdejších příspěvků určitě pozná o co ti jde a co jsi zač. Tobě je to asi jedno co si kdo o tobě myslí, jinak by jsi se zde asi až tak hodně neslušně nemohl prezentovat.
Pokud máte spolu nevyřízené účty, tak se zde nenapadejte. Najděte si na to nějaké jiné diskusní fórum!
1jara: Já žádné nevyřízené účty s nikým nemám. Pokud si ale někdo chce vyřízovat nějaké nesmyslné účty se mnou tak by si měl uvědomit, že to zde opravdu nepatří.
- Z2 - psát vulgárně a slovně napadat uživatele.
1. Hejkal nepatří k těm, kteří ke svému vyjadřování potřebují vulgární výrazy.
2. To, co ty považuješ za slovní napadání je pouze konstatování faktů, které si může kdokoli ověřit.
3. Účel tohoto fóra si zřejmě musíš připomínat jenom ty.
ladinpraha:
1. Přímo vugární výrazy možná ne, ale neslušná napadání záměrně smyslenými pomluvami to mu jde perfektně.
2. Ano kdokoliv si to může ověřit, že jsou to záměrné pomluvy a projev nenávisti vůči mne což sem rozhodně nepatří.
3. Účel tohoto fóra je takový jaký je, ale někteří to asi záměrně nehodlaji respektovat. Rozhodně tím účelem není pomlouvání, projev nenávisti, riozpoutávání dohadů atp., ale někteří to asi nedokážou pochopít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.