Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nemám ani tak přání, jako otázku. Když jsem se uchýlila mezi neregistrované, vložila jsem jeden dotaz a měla jsem za to, že ohodnotit tři správné odpovědi mohu. Skutečně mi tam ta lišta na chvíli zavlála, ale při dalším vstupu už nic. To mi bylo docela líto, protože jsem dostala řadu inspirací a díky jim mohu na svém problému dál pracovat. Děkuji za odpověď. Patronka (expatronka)
Ze stejného místa ano, ale jak se ukázalo již dříve, IP adresa se mi tu neustále mění. Dokonce mi několikrát nebyl umožněn přístup na poradte.cz, protože moje IP adresa byla podobá adrese někoho nežádoucího. Mám mobilní připojení od Vodafone a momentálně používám jen netbook. Jenže ta otázka se probírala delší dobu, a možnost ohodnocení se objevila jen jednou. Patronka
Díky, ber to tedy úplně obecně. Nepřihlášený a neregistrovaný je praticky totéž a já se nepřihlašovala skoro 6 týdnů, takže žádná změna nenastala. Jistě že jsem poděkovala, ale prostě mne to jen zajímá. Já ten dotaz zjednoduším : může neregistrovaný uživatel hodnotit odpovědi na svůj dotaz? Díky.Patronka
Může, ale jen v okamžiku, kdy ho systém rozpozná jako osobu identickou s tazatelem. Mně šlo hodnotit, když jsem nebyl registrovaný, dokonce to šlo i z jiného operačního systému, po formátu a z jiného počítače. Protože vždy byla stejná IP.
To sice neodpovídá předešlé odpovědi dle FAQ, ale bylo by to vysvětlení mého dotazu. Zřejmě se moje IP adresa ještě stále mění během dne několikrát, já už jsem to přestala sledovat. Podívám se na to ale za cca 3 týdny budu zase doma a tam se mi snad IP nemění, protože jsem připojena na 3G, kdežto tady na EDGE a ještě s mizerným signálem. Díky.Patronka
Nechápete nic, pokud máte na mysli, že tohle byl můj případ. Jedním z důvodů, proč jsem chtěla být jen pasivním účastníkem byla i jedna z Vašich odpovědí. Z mého pohledu s takovým přístupem k hodnocení ztrácí odpovědi na důvěryhodnosti. Do té doby jsem bod pod odpovědí brala jako potvrzení správnosti, vůbec by mne nenapadlo, že to může být jen projev sympatie k dotyčnému rádci. Za ten skoro rok a půl jsem se tu naučila spoustu věcí a mělo by to tak zůstat, ale hledat správnou odpověď je tímto přístupem značně ztíženo, zejména když si odpovědi v některých případech vzájemně odporují. Nebyl to důvod jediný, ale ta "poslední kapka". Nechtěla jsem tohle psát, ale sama jste mne k tomu vlastně vyzvala. Patronka
Patronko, jste zpátky jen dva dny a už děláte dusno. Proč se navážíte do krkovičky? Vy si bodujte, co je Vám libo a laskavě nechejte na druhých, ať si bodují, co se jim líbí. Kde berete tu odvahu, tvrdit, že jen Vaše bodování je to nejlepší a nejspravedlivější? Je to vždy jen Váš subjektivní pocit. - stařenka
určitě si to vyříkejte, nic lepšího není, ale netřeba před ostatními. Nikdo nebude lepším arbitrem než vaše svědomí, zkuste vnitřní poštu. díky
admine, patronka, označila krkovičku veřejně, jako důvod ztažení se z poradny, tak jsem se krkovičky veřejně zastala. Každý má přece názor na bodování, ale nemůže ho vnucovat druhému, je to tak? Nic víc k tomu nemám, co dodat. - pt
______________________________________________________________________________________________________
děvčata, děvčata! vidíte tu hrubou čáru? ... no dobře, teda čáru!? udělejte si ji i u sebe a do dalších let jen takto:
...Tak přeji poradně, hodně let bezvadně, ze všech sil radit a málo se vadit...a vůbec: hodně dalších, spokojených, prospěšných a úsměvných let...vše nej a nej všem...Všechno nejlepší! Ať nám to všem "pálí", ať se hádáme méně, ať máme hodně dalších kolegů, a ať je nám spolu fajn!...všechno nej, hodně prima lidí na Poradně, dobré odpovědi...
děkujeme!
Přesně tak! Takto jsem to viděla, když jsem mezi Vás přišla. Byla, a jsem šťastná, že jsem našla spoustu lidí, se kterými lze diskutovat z domova. Chápu, že se to někdy trochu zvrtne, aby tomu tak nebylo,museli bychom být andělé! A to nejsme! Ale také není oč stát. Zase bychom se nudili, kdyby jsme byli všichni jenom hodní. K životu je třeba trochu pepře, trochu soli, trochu cukru, prostě ode všeho trochu. Holt přiměřeně. Ale i tomu nelepšímu kuchaři, se někdy ruka "utrhne", a pak se to snaží napravit. Takže i my bychom se měli snažit sem tam přiznat, že nám ruka na klávesnici "ujela", protože jsme zrovna neměli tu správnou náladu, něco nás naštvalo, a pak jsme ještě ke všemu našli nějaký přiblblý dotaz, nebo reakci, a už to jelo...! Znám to z vlastní zkušenosti, a přiznám se, že jsem třeba nějak reagovala, v ten moment jsem si samozřejmě myslela, že správně, ale druhý den, hned ráno jsem si na to vzpoměla, a měla vztek sama na sebe. Jo, holt ani já nejsem ten anděl. Ale snažím se
. S pozdravem všem, kteří si to ještě přečtou. Přišla jsem tentokrát, s křížem po funuse. Ale donesla jsem ho, a to je pro mne důležité! Vaše Suzy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.