Ty brďo, tak naše Poradna slaví už 7 let. A jak je možné, že já o ní vím teprve 4 měsíce? A to ještě čirou náhodou?
Přeji všechno nej, hodně prima lidí na Poradně, dobré odpovědi a co nejmíň vulgarismů a vykuků, kteří si z lidí dělají šprťouchlata! /Přiznávám, já to někdy udělám taky, ale to už mě ta otázka musí opravdu hodně popíchnout/
Hezký den všem na Poradně Jaga. Jo, ještě dotaz. Kdy ty narozeniny společně zapijeme?
Já se také připojuji všeho nejlepšího a at nám rádcové neodcházejí, ale přicházejí mezi nás. Jakub
doplněno 13.09.11 21:45:
Nějak dlouho jsem tu nezahlédl rádce paní Lidku.
krkovicka*
Jakube máš pravdu,byla zde naposled 31.8. panejoo.Doufám,že se brzo ozve. doplněno 13.09.11 22:31: Přeji vše nej a hooodně spokojených uživatelů i tazatelů!
Nadšeně se přidávám ke gratulantům. Přeji nám ještě spoustu dobrých rad a veselých příhod. Považuji vás všechny za takové "dobré sousedy", kteří jsou poruce, když je potřeba.Je mi tady dobře a za to všem děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.