Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počet odpovědí - ubývají mi příspěvky

Od: krkovicka* odpovědí: 10 změna:
Dobrý večer.K věci-ubývají mi příspěvky.Je mi jasný,že je mažete,nebo syslové,ale chci upozornění nebo informaci do emailu nebo vnitřní poštou,co konkrétně mažete.Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

krkovičko nevzrušujte se, zrovna vy tu přece nejste jako sběrač bodů ale proto, že vaše odpovědi pomáhají.

krkovicka*
hodnocení

Ty obodované mi nemizí-no,jednou za čas při přesunu.Celkový počet odpovědí stojí.Takže mi je asi umažou.*nevim*

Umazávájí se odpovědi starší než jeden rok-..

Ale technicky vzato i 5 let po smrti zde může odpověd kdokoli najít.. jen se zmenšuje skore..

Nic se nemaže, jen nejsou v hlavní statistice, ve svém profilu má každý započítaný všechny, to samé ve statistice uživatelů

hodnocení

0x

poslední dobou se tu maže celkem dost, ale jsou ty otázky založené zdejším vtipálkem... asi víte o čem mluvím a prosím, abyste na něj nereagovali vůbec ničím, pak nám dá snad pokoj :)

krkovicka*
hodnocení

Vím,o kom mluvíte.Funguje u něj vyhazov tak jako na lide?Třeba jen na hodinu?Protože mi to tak příjde...K těm mým celkovým odpovědí-jsem na 1522 a nejdu do prava ani do leva.Když založím já otázku a diskutuji s rádci tak nic,to chápu,že se nepřičítá.Ale jak říkám,prostě se nehnu z místa a musím říct,že jsem hodně aktivní.Pro Vás,nebo pro systém asi práce navíc upozornit či oznámit co je mazáno?
hop®

Osobně netoužím po tom, mít v e-mailu informaci o smazané reakci či tématu, už takhle tam mám spoustu zbytečností... ;)

...yeah...souhlas...

to je zvláštní, ale nezapomínejte, že se nezapočítává Volná diskuze a Vzkazy... není to tím? ;)

krkovicka*
hodnocení

Když budu přispívat do volný diskuze tak počet mi nenabyde?Do celkových odpovědí?To jsem nevěděla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]