Dobrý večer.K věci-ubývají mi příspěvky.Je mi jasný,že je mažete,nebo syslové,ale chci upozornění nebo informaci do emailu nebo vnitřní poštou,co konkrétně mažete.Děkuji
poslední dobou se tu maže celkem dost, ale jsou ty otázky založené zdejším vtipálkem... asi víte o čem mluvím a prosím, abyste na něj nereagovali vůbec ničím, pak nám dá snad pokoj
krkovicka*
Vím,o kom mluvíte.Funguje u něj vyhazov tak jako na lide?Třeba jen na hodinu?Protože mi to tak příjde...K těm mým celkovým odpovědí-jsem na 1522 a nejdu do prava ani do leva.Když založím já otázku a diskutuji s rádci tak nic,to chápu,že se nepřičítá.Ale jak říkám,prostě se nehnu z místa a musím říct,že jsem hodně aktivní.Pro Vás,nebo pro systém asi práce navíc upozornit či oznámit co je mazáno?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.