Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, napsala jsem sem příspěvek včera, jmenuje se ŽENATÝ MILENEC. Mohla bych prosím, z osobních důvodů poprosit o jeho smazání? Moc prosím!
Admin maže jen takové otázky, které jsou vulgární, někoho napadají apod. Mně vadí, že když píši, překlepnu se a udělám chybu, že to po odeslání už nejde opravit. Také už se mi stalo, že jsem odpověděla, po úvaze jsem si řekla, že by bývalo bylo lepší tu odpověď neposílat, či ji formulovat jinak, - ale měla jsem smůlu, bylo už pozdě. Proto je opravdu potřeba přemýšlet dopředu.
Otázky na Poradně zůstávají, i když třeba už tazateli pomohly. Stejný problém může řešit zakrátko někdo jiný, přečte si to a nemusí už zakládat novou otázku.
Asi vám není dobře po těle a stydíte se za své odpovědi ze dvou nicků, což se dá velice snadno poznat a rádci to, samozřejmě taky hned poznali. Pro Vás to bude aspoň dobré k tomu, abyste to příště nedělala a nevěšela lidem na Poradně bulíky na nos. To se přece nedělá. A tím vymazáním byste z toho velice levně vyklouzĺa a takhle si aspoň dáte pozor. Jaga.
Zásadní nesouhlas. Každý neseme odpovědnost za své činy, i tady. Je vhodné si předem rozmyslet, co, kam a pod jakými nicky napíšu. I reakce na tento dotaz budou možná sloužit k poučení potenciálních návštěvníků této poradny, ať už v jakémkoli směru. Admin má stanovena pravidla a pokud by této žádosti o smazání vyhověl, vytvořil by tím pro sebe nebezpečný precedens.
Jaguško .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.