Nejste přihlášen/a.
Ahoj vsichni... mam nejake penize, jak s nema nalozit? Nemam stesti na lasku, nemam hodnou a normalni zenskou...To co mam je mrcha - zla... strasne zla... Mam se vratit do Saudske Arabie? ... Nepreziju to.. ne, nechci... mam syna z manzelsrtvi - je to moje srdicko...ale zit v Saudi mezi pakistancama nebudu...ehmmmm
Nerozumím dost dobře otázce. Co máš za problém? Nesrovnalosti s manželkou? Co v tom co mají dělat peníze? Když je máš, tak si kup byt a rozveď se. Syna si pak můžeš brát k sobě domů. Budeš asi "muset" nějak vysvětlit, o co Ti vlastně jde. V "Saudi", jak říkáš, jsi byl asi za prací, a sám sis na otázku odpověděl. Vrátit se tam už nechceš. Takže to máš vyřešené. Teď jde o to, jestli máš tolik peněz, abys ten byt koupit mohl. Já v tom zase tak velký problém nevidím. Horší by bylo, kdybys neměl nic. Ahoj Suzy.
Chlamaku, peníze neřeš a hlavně o nich nikomu neříkej. Nemáš štěstí na lásku, protože jí nehledáš. Hele táta zůstal taky se zlou ženskou celej život. Dokonce v poslední chvíli života řekl, že se zabije, protože jí je na obtíž. Umíral (to nevěděl) a ona na něj ječela, jak nikam nemůže, protože se o něj musí starat, jak si s ním zkazila život a teď ještě dělá za něj a bláblá. Celá rodina po jeho smrti řekla, že měl tenkrát, když vlastní máma umřela radši zůstat se mnou sám.
Proč Ti to říkám? Jdi od ní a neboj se o syna, toho neztratíš.
I kdybys nebydlel s ním, on si k Tobě cestu najde. Táta za mnou jezdil na dovolené a babička mi pak prozradila, že u ní brečel dojetím, jak se měl u mě dobře. (ne materiálně, prostě jsme si udělali nehorázný veget a pohodu)
Peníze schovej na byt třeba tady v ČR, nebo v Německu, kdekoliv. Proč hned Arábie? Tam je syn? Nějak tomu nerozumím. A jestli máš víc peněz, jezdi se synem po světě, na dovolené, užívejte si jeden druhého. Nová láska buď přijde, nebo ne. Já bych se zaměřila na synka.
Chlamaku ..
Vaší otázce naprosto nerozumím. Nepožil jste před psaním? /bez urážky/. Máte větší obnos peněz, ale zlou ženu a synka, kterého milujete. Ale: jste Arab, nebo Čech? Pokud Arab, vraťte se domů, tam Vám bude nejlíp, máte tam své kořeny. Pokud jste Čech, zůstaňte tady, navíc tady asi máte svého synka, kterého milujete. Kladete nám otázku: Mám se vrátit do SA? Nepřežiju to, nechci... Tak proč se tedy na to ptáte, když si sám vzápětí odpovíte, že to nemůžete udělat? Sám nejlíp víte, proč tam nemůžete, v tom Vám nikdo neporadí.
Řešila bych to tak: o penězích bych to nikde nevytruboval. V dnešní době Vás o ně někdo dokáže snadno připravit. Kupte si garsonku, abyste byl sám a nemusel být s tou strašně zlou mrchou /Vaše slova/, požádejte o rozvod, pokud soužití není možné. A pak Vám nebude snad už nic bránit, abyste si užíval synka. Chlap nenaříká, neskuhrá, ale koná. Tak Vám přeji hodně štěstí, ať to zdárně dopadne. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.