Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepřehledné rubriky

Od: kosak* odpovědí: 26 změna:

Už jsem to psal do "Otázek ohledně Poradte.cz" bod 22. Uspořádání rubrik se mi zdá nepřehledné, přesouvání otázek tu zřejmě odehrává hlavně na základě pocitů a názor na výběr vhodné rubriky se liší od sysla k syslu.

Prosil bych admina o vyjádření. *modla*

Chtěl bych taky požádat rádce kteří jsou tu déle než já, pokud to vidí podobně, tak aby se nebáli a šoupli mi do tohole tématu nějaké návrhy na uspořádání rubrik. Já osobně, jak už jsem psal v Otázky ohledně Poradte.cz bych určitě zařadil mezi hlavní rubriky téma Nemoci a zdravotní problémy (nebo nějak podobně), jelikož na to se tu ptají lidi denně.

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Přiznávám, že mne řazení rubrik nijak netrápí. Pokud mám touhu radit, tak pročítám podle data posledního příspěvku bez ohledu na zařazení do rubriky. Pokud mám občas nutnou potřebu se zeptat, alespoň trošku příbuznou rubriku vždy naleznu, pokud to zařadím špatně, syslíci to stejně přesunou.

doplněno 13.08.11 16:01:

...koneckonců, rubrika Zdraví zde je...

kosak*
hodnocení

No, dával jsem sem včera otázku Jak si čistíte uši, kde jsem se scháněl po nějakém účinnějším a hlavně bezpečnějším prostředku než jsou ty klasický tyčky. Někdo mi tam doporučil nějakej ten sprej na odstranení mazu. Byla to otázka ohledně zdraví, dneska ráno mi to jeden sysel přesunul do volný diskuze, dneska odpoledně mi to druhej sysel smazal. Takže jak se jmenoval ten sprej už zas nevim, vrátit se ktomu nemůžu, jediná možnost je zadat tam tu otázku znova a to mi zas určitě někde smaže. Co na to říkáš hope? *nevi*

hop®

Kosáku, když 90% Tvého dotazu jsou srandičky a 10% tvoří vlastní vážné jádro pudla, nemůžeš se divit, že 90% odpovědí jsou vtipné nesmysly a pouze zanedbatelný zbytek je vážně míněná rada. *nevi* A pak nesmíš být moc překvapen, že celé vlákno se ocitne v propadlišti dějin...

kosak*
hodnocení

Co to povídáš.. :) Otázka je otázka. Jádro pudla byla otázka, to je to co se tam řešilo. Pokud mi někdo napíše odpověď, tak snad mám právo na toho člověka zareagovat. To že vypaddají otázky v mém podání vesele, za to já přece nemůžu. A pokud na MOJI otázku někdo jiný odpoví srandičkou, tak za 1) mě nijak to neuráží, já s tím nemám problém a za 2) to nedává smysl, smazat MOJI , otázku protože někdo jinej píše srandovní odpovědi. To je jako kdybych něco napsal do tvojí otázky a oni by ti ji kvůli tomu smázli, no co je tohle za logiku?

hop®

No pokud bych ve vážném dotazu popisoval, jak si animáci strkají hadr skrz hlavu, asi bych se ani moc nedivil...

kosak*
hodnocení

hope tebe to pohoršilo? *frajer*

hop®

Kosáku, mne určitě ne, mám rád srandičky a Tvůj způsob humoru mi celkem vyhovuje, ale já nejsem zodpovědný za chod a určitou "tvář" této poradny. *uf*

Ovšem naprosto chápu Admina i Syslíky, že v rámci svých funkcí jsou povinni zasáhnout! *nevi*

krkovicka*
Přehlídnu dohady-audispray.Jinak ano,nejsme rytíři u kulatého stolu.Tudíž nečestnost tady někdy opravdu je.

jsi šoumen, nic proti tomu, není to špatné, možná právě naopak, ale nelíbí se mi, že většina tebou založených otázek dospěje k velmi trapné legraci, která je hodná ZŠ. Dále se mi nelíbí, že 1/4 seriózních otázek otočíš v legraci, která si utahuje z problému.

Mám pocit, že ti Poradte.cz nesedlo... to ovšem není povinnost, takže je to také v pořádku. Tvé působení již v pořádku přestalo být. Ber tohle jako poslední varování.

Možná budu označen za despotu, nechápavce nebo bůh ví co ještě, ale vytvářím pravidla a Poradte.cz je mojí vizitkou... a nechci abych se v za pár dnů za tuhle vizitku styděl.

kosak*
hodnocení

1) šoumen? to popírám

2) poradte.cz že mi neselo? já bych řekl že právě naopak, sám spider mě v jednom ze svých upozornění označil jako "dobrého rádce", a to prosím není z rodiny

4) můžeš mi prosímtě ještě jentak abych věděl, přiblížit varování? říct mi co teda konkrétně nesmím dělat...jestli se teda na to vůbec můžu zeptat

myslím, že se Spider už od toho distancoval, ale nerad bych mluvil za něj. Na základě tvé reakce, bych řekl, že netřeba dalších slov.

Přeji ti, abys v novém působišti měl štastnější ruku a byl lépe přijat.

PS: žádný kosti nejsou, tělo drží pohromadě Boží Duch - ať drží i tebe.

kosak*
hodnocení

hope vysvětli mně ještě tohle, ty máš tu svatou trpělivost.

Založím otázku a umístím ji do rubriky NEJEN PRO ZENY > OSTATNÍ a někdo ji převede do VOLNA DISKUZE > NEJEN PRO ZENY

co bylo špatně?

hop®

Asi to byla opět nějaká Tvoje pitomost, proto byla přesunuta z hodnocené rubriky do nehodnocené.

A na moji trpělivost se moc neodvolávej, každý pohár někdy přeteče. S tím tričkem sis to dost pos*al i u mne...

hodnocení

0x

- uspořádání bylo odpovězeno jinde, v tématu který jsi kvůli tomu založil tak se ho laskavě drž
- názor do které rubriky která otázka patří nikdy nebude u všech otázek zcela jednoznačný. Některé jsou jasné, ale u některých by ses zeptal pěti lidí a reknou ti přinejlepšim tři názory. Co pozoruji tak ty se spíš oháníš když píšeš do nehodnocených rubrik tak aby se to přesunulo do hodnocené
- zdraví je podrubrika ve společnosti a vzhledem k tomu, že poradte není úzce zaměřené tak se asi do hlavních rubrik nedostane. Třídění podle společnost a filtr na zdraví je podle mého dostačující

kosak*
hodnocení

Samozřejmě že oháním, protože když se řekne volná diskuze, tak to na internetu chodí tak, že do volný diskuze se píše něco co je naprosto mimo mísu, co se nehodí nikam jinam, co je pro odreagování. Pokud to lze zařadit do některé z hlavních rubrik, pak nechápu proč by to mělo být zařazeno jako "pokec". Nehledě na to že se tu ptám na otázky, kré jsem založil já sám, takže z nich ani nemůžu vytřískat žádný ty body, jak se tu snažíš naznačit.

Volná diskuze neni jen pokec jak se snažíš naznačit. Poslední věta se mi zdá jako výstřel do tmy, nevidím souvislost s tím co jsem napsal.

kosak*
hodnocení

1) Aha, tak to mně asi zmátly ty tisíce volných diskuzí s podtitulem "co se nevejde jinam", "mimo mísu", "kecání o čemkoli", "nezařaditelné" :).

2) Já se ptal na to proč byla moje otázka přesunutá do volné diskuze, načež ty reaguješ tím, že pozoruješ, že se snažím aby byly otázky do kterých píšu zařazeny z nehodnocených mezi hodnocené... *ee* Tak nevím co to mělo znamenat.

1) nevím kde bereš ty podtituly, možná podle stylu vlastních otázek
2) já ti na to neodpovídal, reagoval jsi na mě a já nic takového nepsal. A tvé otázky? To snad ani nejsou otázky...takže kam by sis je představoval zařadit.

kosak*
hodnocení

1) Z internetu přece. Volná diskuze = volné diskutování = diskutování o čemkoli
Když si do goolu napíšeš třeba co se nevejde jinam diskuze a pročteě si výsledky, uvidíš sám.
Hlavně už je zavádějící sám ten název Volná diskuze, když diskutovat se tu vlastně nesmí. Volné téma by bylo přesnější.
2) máš pravdu, neodpovídal, mně tam mezitím vložil odpověď hop, udělal se mezi těma odpověďma schod a vypadalo to že to patří k tomu předchozímu příspěvku
frame*

Ahoj kosaku. Tak to s přesouváním a mazáním otázek by mě asi taky naštvalo. Konkrétní název spreje ti již poradil někdo výše (tuším). Jinak jsem ti do smazané otázky psal, že stačí do vyhledávače zadat "ušní sprej". Výrobce uvádí, že po stříknutí do ucha rozpouští ušní maz. Polyuretanová montážní pěna je nevhodná.

Jinak děkuji tomu kdo to smazal a přidělal mi tak práci s tím, že to musím psát znovu.

kosak*
hodnocení

Mě hlavně štve, že tam spousta lidí psala své cenné názory. Trávili nad tím svůj čas a pak prostě někdo příde, udělá prd...prd...prd a je to všechno pryč. A ani se to nedá nijak zpětně vyhledat. Já jako zakládající a podle mě ani ostatní přispěvatelé o tom nedostali žádnou zprávu že se to bude mazat, aby měli šanci si to pročíst, případně někam uložit, nikdo nezdůvodnil proč, prostě ta otázka tu byla a najednou už není. Takže pro soustu lidí zbytečně strávenej čas, to mě na tom mrzí. :(

Otázky a příspěvky se mažou jen výjimečně.

Jinak je to jako s člověkem. Kdyby každý věděl kdy umře, tak se s ní taky příjdou všichni rozloučit. Ale to je prd... prd... prd... a je po něm.

PS: cenné názory a rady se nemažou...

kosak*
hodnocení

Jako s člověkem to rozhodně není, tady ta možnost byla. Minimálně ten co to mazal přece musel vědět že to maže, nebo chceš říct že ne? *sok*

PS: Pokud se smaže otázka, smažou se podle mého i cenné názory které byly v ní. Nebo se i v tomhle pletu?

Pokud se smaže otázka, která je blábol od nudícího se člověka tak tam moc cenných rad nenajdeš

kosak*
hodnocení

*haha* teď si mě vážně dostal

hodnocení

0x

admin zlomil hůl...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]