Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak získám vyšší hodnost?

Od: mrnousek* odpovědí: 14 změna:

Zdravím.

Jak získám vyšší hodnost na Poradte.cz? Teď jsem student. Kdy budu např. magistr?

Děkuji.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V rubrice Registrace si najeďte na podrubriku Hodnosti. Tam je vše napsáno.

solenza*
hodnocení

0x

Na hodnost Magistr potřebujete 20 ohodnocených odpovědí.

poradte.cz/...

Podmínky jsou dvě a rozumím-li tomu dopře, musí být splněny obě současně. Tedy konkrétně magistr potřebuje minimálně 20 ohodnocených odpovědí, a má-li jich přesně dvacet, pak poradoksně musí mít MAXIMÁLNĚ 333 odpovědí (v hodnocených rubrikách) celkem. Kdyby jich měl 334, potřeboval by těch dobrých aspoň 21. Teoreticky by jich stačilo 20,04, což je sice o málo více než dvacet, ale protože si nedovedu představit čtyři setiny ohodnocených odpovědí, tak holt musí přidat jednu celou.

zajímavé počty, takhle z druhé strany jsem o tom nikdy nepřemýšlel. Jen doplním, že se jedná o % ohodnocených otázek, kdy magistr má mít % alespoň 6. Po studentovi je bakalář a magistr až po té.

hodnocení

0x

Mrnousku, o tomhle Ti povím úsměvnou historku. Když jsem se přihlásila, objevila se u mého jména lampička a označení student. Dumala jsem, jak mě mohl kdosi označit za studenta, ale polichotilo mi to, protože tím už dááávno nejsem. Řekla jsem si, aha, no oni mě neznají a podle mých odpovědí si o mě myslí, že jsem ještě nějaká mladá, natvrdlá holka. A byla jsem s tímto označením hodně spokojená, a v duchu si říkalla, kdybyste věděli, kolik mi je let ;) chichichi. No a pak jsem si za nějakou dobu všimla, že už tam nemám napsáno student, ale bakalář. A v tom momentě jsem začala pátrat, položila také nějakou otázku ohledně "zelených hokejek" a bylo mi doporučeno, podívat se do pravidel poradny. A pochopila jsem. Tak tam jukni také. :) Ale možná, žes to už udělal.

cocinkamichalka*

Suzy, na zelené hokejky si dodnes pamatuji *smich*

Ahoj Michalko! To jsem ráda, tenkrát jsem to ani jinak neuměla pojmenovat a vrtalo mi hlavou, kde kdo sedí a jak je přiděluje. Dnes to už umím sama! ;) Jo, člověk se stále učí. Tak ahoj Suzy.

na hokejky si vzpomínám a od té doby je tak i pojmenovávám *smich* A propó: nejsou jen zelené hokejky.

Admine, tak To mne potěšilo, že jsi přijal ten výraz za své. Ano, také už vím, i o těch červených, ale zatím jsem nikomu nepřidělila ani jednu. Všimla jsem si, že to ani není nutné, ohlídáte si to sami, ;) a to velice dobře.

výtka
Upozornění od administrátora 16. 08. 2011 12:53:58
o červených zase nevím já nic ;)

Myslela jsem to obrazně. V duchu tak říkám tomu nahlášení. Reagovala jsem tak proto, žes napsal, že neexistují jen ty zelené.

pro suzymon náhodný příklad modré hokejky, který mi přišel první pod ruku... lujs je v tom nevinně...

doplněno 19.08.11 11:23:

suzy, ta lujsova otázka patří někomu jinému, je jen součástí obrázku s modrou hokejkou...

výtka
Upozornění od administrátora 19. 08. 2011 14:06:00
obrázek umazán, nechal si tam IP lujse ;)
krkovicka*
Všimla jsem si modrých a to jsou ty ohodnocené tazatelem,ale proč?Má to nějaký význam vědět že tazatel ohodnotil příspěvěk?Kde najdu ty červený?
hop®

A já blb jsem si tu IPku nestihl opsat! *zed**smich*

hodnocení

0x

Aha! Tak já to určitě přehlédla. Já měla dojem, že naskočí pokaždé ta zelená. Budu dávat větší pozor. Ale v každém případě jsem to myslela jen a jen v dobrém, spíše pro úsměv. Díky. Ale to se ptáš doopravdy, jestli mohu naladit programy? Já totiž zadala otázku kvůli tomu satelitu, a teď nevím, jestli tohle, co mi píšeš, nepatří náhodou k mé otázce. Ale může to být jenom shoda okolností. Jdu se podívat, jestli mi někdo už neodpověděl. Jinak jestli to je k tomu, tak tohle já neumím, mám to tady hrozně složitě propojené. A hlavně teprve jdu tu krabici koupit.

doplněno 19.08.11 11:23:

Jéžiš, vždyť jsi to napsal už včera. To je tedy fakt, zajímavá souhra náhod. Suzy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]