Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otázky nad 100 odpovědí

Od: krkovicka* odpovědí: 20 změna:
Prosím o vysvětlení.Proč ostatní můžou přispívat u otázek typu-Čím kdo jsme,Domácí mazlíčci,Acai berry atd.Nad 100 odpovědí a u mě to nejde.Zobrazuje se mi,že otázka dosáhla 100 tudíž je zodpovězena a přitom si všichni diskutují vesele dál?Dík.Hezký večer

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Rubriky Volná diskuze a Vzkazy, přání a stížnosti jsou do 150 odpovědí, ostatní do 100.

Máme za to, že 100 odpovědí zadanou otázku důkladně zodpoví...

kosak*

To mě docela omezuje, ten pocit toho tlaku, že musím vměstnat svoje názory maximálně do sta odpovědí.

krkovicka*
hodnocení

Nedávno se tu diskutovalo,bohužel nevím už kde.Snad odchod do důchodu,ale to bych kecala.Poslední příspěvek byl 130,Mě to nepustilo a druhý ano.Je to Mobilní verzí?
kosak*

To pochybuju. Není možný že ti pustilo jen ty co už se před tím do diskuze zapojili?

doplněno 09.08.11 19:57:

Nebo tam je nějaký omezení ohledně počtu RE na jednotlivou odpověď.

krkovicka*
hodnocení

Kosáku,já se snažila přispět,dokonce reagovat,podpořit jednoho rádce a ono to nešlo.Šlehla jsem radši s telefonem *plac*
kosak*

Já vim, to je normální :). Kolikrát sám sebe přistihnu jak fackuju monitor, protože se mi seká obraz, přesto že sám vím, že monitor je ta poslední věc, ve které bych, kdybych byl servisák hledal chybu.

nedávno byla odstraně chyba v omezení počtu odpovědí resp. jeho přepočet, takže tu lze najít i otázky, které mají cca 170 odpovědí.

krkovicka*
hodnocení

Beru.OK.ale nebylo mi zcela vysvětleno.Proč jsem nemohla v danou chvíli reagovat a jiní ano.Otázka stále běžela.

mám na to jedinou odpověď: vyloučeno - tohle se nemůže stát

hansschuman*

Dobrý den.

Nebyla jste náhodou odhlášená?

Hans S.

krkovicka*
hodnocení

Hans-ne.admin tvrdí že vyloučeno.Tak fakt nevim.Zkusím to jindy.Pak se uvidí.

přihlášení, registrace atd na to nemá žádný vliv

hodnocení

0x

Jestli v tom nebyl zaangažovaný Maxvellův démon?

Nebo jeho neklidně poletující duch. ;)

krkovicka*
hodnocení

Otázka-Kolik Vám je let?mě nechce pustit odpovědět.TAK TEĎ BABO RAĎ!Říkám že to nejde.
výtka
Upozornění od sys hejkal 29. 08. 2011 21:56:49
já jsem teď 21:55 na zkoušku vložil pár slov... bez problémů
krkovicka*
hodnocení

Teď čtu,zkouším,ikonka s textem že mám založit novou,že byla už zodpovězena blabla...zkusím to na pc.teď mam mob.verzi. Děkuji za akci a reakci ;)

lidus*

Taky mě to sem pustilo bez problémů.

v mobilní verzi byla skutečně chyba, nyní už to jde, díky za nahlášení :)

krkovicka*
Jste zlatej.Dík za opravu.

222hel*
hodnocení

0x

Je to jen můj názor. Lepší je komunikace krátká a účelná, než pokaždé běžet na desátou stránku.

Měl jsem otázku k PC. Ta se vyřešila během asi pěti odpovědí, ale vznikla další a další chyba, na kterou jsem potřebovaal poradit a tak jsem pokračoval dál.

Když byla už 30 odpověď, zdálo se mi to zdlouhavé, protože, téma, které bylo původně v titulu se neřešilo, ale řešila se důležitá jiná otázka. Nakonec jsem otevřel s dotazem novou otázku, je to tak lepší a rychlejší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]