Prosím o vysvětlení.Proč ostatní můžou přispívat u otázek typu-Čím kdo jsme,Domácí mazlíčci,Acai berry atd.Nad 100 odpovědí a u mě to nejde.Zobrazuje se mi,že otázka dosáhla 100 tudíž je zodpovězena a přitom si všichni diskutují vesele dál?Dík.Hezký večer
Rubriky Volná diskuze a Vzkazy, přání a stížnosti jsou do 150 odpovědí, ostatní do 100.
Máme za to, že 100 odpovědí zadanou otázku důkladně zodpoví...
kosak*
To mě docela omezuje, ten pocit toho tlaku, že musím vměstnat svoje názory maximálně do sta odpovědí.
krkovicka*
Nedávno se tu diskutovalo,bohužel nevím už kde.Snad odchod do důchodu,ale to bych kecala.Poslední příspěvek byl 130,Mě to nepustilo a druhý ano.Je to Mobilní verzí?
kosak*
To pochybuju. Není možný že ti pustilo jen ty co už se před tím do diskuze zapojili?
doplněno 09.08.11 19:57:
Nebo tam je nějaký omezení ohledně počtu RE na jednotlivou odpověď.
krkovicka*
Kosáku,já se snažila přispět,dokonce reagovat,podpořit jednoho rádce a ono to nešlo.Šlehla jsem radši s telefonem
kosak*
Já vim, to je normální . Kolikrát sám sebe přistihnu jak fackuju monitor, protože se mi seká obraz, přesto že sám vím, že monitor je ta poslední věc, ve které bych, kdybych byl servisák hledal chybu.
Je to jen můj názor. Lepší je komunikace krátká a účelná, než pokaždé běžet na desátou stránku.
Měl jsem otázku k PC. Ta se vyřešila během asi pěti odpovědí, ale vznikla další a další chyba, na kterou jsem potřebovaal poradit a tak jsem pokračoval dál.
Když byla už 30 odpověď, zdálo se mi to zdlouhavé, protože, téma, které bylo původně v titulu se neřešilo, ale řešila se důležitá jiná otázka. Nakonec jsem otevřel s dotazem novou otázku, je to tak lepší a rychlejší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.