Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr trička - velké velikosti

Od: olaf71* odpovědí: 13 změna:

otázka pro ty, kteří už mají tričko Poradte.cz

výběr velikosti trika je max. XL, ale v tabulce, která mě nabádá k přeměření v cm. by mi vyhovavalo 4 XL.

na co má tabulka tolik možností velikostí, když je maximální velikost XL,není někde nějaká chyba?

doplněno 04.08.11 07:16:

Tak jsem si nakonec objednal to červené, jestli mi nebude, tak ho aspoň využiji v autě. Třeba při převozu nadměrného nákladu, nebo kdyby mě stopla stopařka v dešti atd.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Myslím,že chyba není,znám trika i xxxxxxl*smich*

olaf71*
hodnocení

zřejmě nebyla pochopena moje otázka. Máte triko od této poradny?

hop®

Nevím, jakou tabulku máte na mysli, ale Admin je dobře zásoben, při objednání máte myslím dostatečně široký výběr:

doplněno 31.07.11 16:58:

...pokud myslíte dolní dialog pro výběr, stačí kontaktovat Admina, některé méně obvyklé velikosti pravděpodobně musí objednávat, případně toto menu ještě neaktualizoval...

Výběr trička - velké velikosti
olaf71*
hodnocení

tak jsem to maličko rozklíčoval, červená trička ( jako pro dámy) mají do velikosti jen XL*smich*

pro pány jsou trička šedá a ty mají ve velikosti max. XXL.

no a já bych chtěl radši červené*mala*

lidka*

Olafe, domluvte se přímo s adminem vnitřní poštou. Jestli to bude možné, určitě vám vyhoví. Ale mějte trpělivost, tuším, že je momentálně na dovolené. Hezký večer!

bohužel, je to tak nějak typizované: červené - holky - menší velikosti atd :)

olaf71*
hodnocení

a přitom holky by potřebovaly větší,no a já taky. od té doby, co jsem narazil na Poradte.cz, tak nic nedělám, popíjím pivko a radím, z toho mi narostl pupek na větší triko.

hop®

Ano, je to dobře typizované, ženy mají menší trička s dvěma boulemi vepředu v horní části. Naopak muži mají na větším tričku rezervovanou o trošku níže jednu větší bouli, aby skryli své "centrální ňadro"! *smich*

hodnocení

0x

Pardón,to bohužel zatím nemám,ale představuji si,že jsou tu lidičky ve velikostech od S-XXXXXXL,tak v tom případě by mne zajímalo,jak toho dotyčného,na kterého zkrátka a dobře velikost nemají chtějí "potěšit?":(

hodnocení

0x

klikněte na barvu: černé - velké velikosti

V jiných barvách než černé a bílé se většinou 5XL nevyrábí... bohužel

lui*

Mám černé, 5XL a je mi akorát, 173cm je asi malá výška na mých 130kg, bohužel jsem víc nevyrostl.

hop®

Sorry, vyrostl, ale jiným směrem! *smich**hi*

Omlouvám se za trošku impertinence, ale nějak mi to nedalo...*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]