Nejste přihlášen/a.
Admine,
jsem dnes omylem stiskl místo odpovědět na nahlásit. Ono je hned vedle. Nešlo by ho umístit na stránce jinam? Já vím, jsem vůl, ale stalo se.
Jo a jde to moje zbytečný nahlášení odstranit? Nechci nikoho zbytečně poškodit. Bylo to v rubrice elektronika, dotaz na oscilátory.
Děkuji lui.
Lui, pokud jsi omylem nevyplnil i formulář (důvod proč reakci nahlašuješ) a neodeslal jej, myslím, že nahlášení provedeno nebylo...
Už jsem pár odpovědí (většinou vulgárních) nahlašoval, a po stisknutí tlačítka se vždy otevřelo textové okénko s výzvou popsat důvod, proč reakci nahlašuji!
Aha, takže jsem nestiskl "nahlásit", ale něco jiného. To mění situaci. Tak možná to "přidat k oblíbeným". No tak to ničemu nevadí. ono nějaký malý okýnko na mě vyskočilo, ale já ho, protože to nebylo ono, co jsem chtěl, rychle a bez čtení smázl. A až potom mi došlo, že jsem možná "něco" provedl. tak ne, to je dobře.
Přesně jak říká Hop. Musel by jsi vyplnit i důvod. Pokud ne tak je to fuk. A pokud jde o umístění...to by jsi chtěl mít funkční tlačítka rozmístěná na různých místech?
No, znáš to: pohodlnost, spěch apod. Alespoň kdyby byly trochu dál od sebe. Ono se to nezdá, ale na 10ti palcovém monitoru, už jsou ty nápisy dost blízko sebe. A stačí si nedat úplně pozor a je to.
Protože by bylo zbytečné vytvářet script který by to po určité době změnil. Nic zásadního by to alespoň podle mě nepřineslo, ba naopak. Tobě tam nějak vadí?
Ber to tak, že nahlašovat můžeš i zpětně- nikdo si nevšiml nějaké špatnosti a je potřeba ji zlikvidovat alespoň do budoucna. Stačí to takhle?
Kdybych nechtěl odpovědět tak nic nepíšu. Nicméně jak jsem řekl význam to má a to vám evidentně nestačí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.