Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek? :( pomooc!

Od: kajry odpovědí: 9 změna:

Můj přítel bude mít 29.srpna narozeniny a já vůbec nevím co bych mu měla dát :((.Chci mu dát něco osobního a ne nějakou drahou věc,to je důležitý,ale nic mě nenapadá a ptát se ho nechci,protože už by to nebylo takové překvapení.Bude mu 20.Má rád hokej,ale to mi asi dál nepomůže a dávat mu třeba novou hokejku nebo něco podobného je zbytečné,protože to už má ;).Kolem 16.srpna k němu jedu a budu tam několik dní a pak ho neuvidím.Mám mu ten dárek (který doufám nějaký navrhnete :D ) dát když tam budu a nebo pak poslat poštou později? :) Předem děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kosak*
hodnocení

0x

dej mu dominika haška *cteni*

Ty kosáku, černý ptáku, Ty jsi tady proto, abys všechny ostatní pobavil. Jak vidím Tvůj nick, chechtám se už předem a to to, prosím ještě nemám někdy ani přečtené...*haha*

krkovicka*
hodnocení

0x
Osobně a poštou?To posílá maximalně zapomenutá tetička,která se zrovna podívala do kalendáře,že Janek?má narozeniny a aby neměla rozbroje v rodině,tak mu něco pošle...Takže předplatný,lístky na hokej,výlet s ubytováním,nevšední zážitky-jestli není posera,řetízek,tričko...
jittkkaa

Tak přirovnání k tetičce,která se podívala do kalendáře a zjistila, že má Janek narozeniny,mě vážně rozesmála :)) díky,díky,díky - dneska jsem to vážně potřebovala.To je super,to budu používat taky :)

Jinak,abych taky trochu poradila. Můj manžel miluje hokej,stejně jako Váš přítel.Každý týden chodí hrát no a já mé dárky se točí právě kolem hokeje (kolem toho, co má rád,čemu se věnuje a co ho baví),také mu vždy udělají největší radost. Takže mu kupte třeba puk a napište mu na něj vzkaz,nebo se jen podepište. Nebo mu nechte udělat dort ve tvaru hokejky. Kupte drez jeho oblíbeného týmu,nebo jen

ručník s hokejistou... Cokoli,právě to, že mu koupíte něco, co se dotýká hokeje mu určitě uděláte radost a taky tím, že jako jeho přítelkyně ho v jeho koníčku podporujete.Držím palce při výběru a přeji krásnou oslavu :) a určo mu ho dejte osobně,bude to stát za to

:) Jitka.

aaaaaaaa
hodnocení

0x

Rozhodně by mu nevadilo, kdyby jsi mu udělala striptýz v nějaké hokejové výzbroji, nebo drezu (protě neco hokejového) ;)

Věř mi, klukum se to hodne libi *hej*:-P*palec**pusa*

Hlavně nezapomenout nakonec sundat všechny chrániče!*smich**smich*

hodnocení

0x

Jen aby jste si při koupi dresu nespletla tým kterému fandí.*smich* To by se mu pak ten dárek asi moc nelíbil.

lidus*
hodnocení

0x

Zdravím vás, vybrat něco z hokejové výstroje jistě není lehké, to by ste mu taky mohla koupit hokejku pro leváka. Záleží kolik chcete investovat a pak můžete volit od poukazů na různé adrealinové sporty, pernamentku do fitka přez zlatý řetízek, foto v rámečku, knihu o našich hokejistech... Poštou rozhodně ne!

mirik*
hodnocení

0x

Kupte si sexy prádlo a udělejte mu striptíz při svíčkách,s dobrou hudbou a do kalhotek si dejte nějakou dobrůtku,kterou má fakt rád a tu ať si sám vyndá/to už je na Vás/

Věřte,že bude unešený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]