Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zakázané označení země

Od: suzymon® odpovědí: 17 změna:

Dobrý den. Před několika vteřinami jsem se při své odpovědi na jednu otázku setkala s tím, že že moje zpráva nemohla být odeslána, neboť se v ní ocitlo zakázané slovo. Jednalo se "Jap...sko. Zajímalo by mě, proč, když mohu klidně napsat Rrancie, Polsko, Dánsko... Děkuji za vysvětlení.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tuk tuk. Jedna dva tri. Zkouska zkouska.

Japonsko.

doplněno 20.07.11 17:20:

Do odpovedi to ocividne vlozit jde.

hodnocení

No to jsem blázen. Já přísahám, že mi odpověď neodešla. Doslova mi bylo zděleno, že se v mé odpovědi nachází zakázané slovo a a v úvozovkách bylo "Jap". Tak jsem to opravila na to "Jap", a pak to odešlo. Odpovídala jsem na radioaktivní houby. Schválně si to přečtěte. Děkuji za námahu, Suzy.

doplněno 20.07.11 17:58:

Tak jsem to projela ještě jednou, a jediné, co mě napadlo jako logické vysvětlení je, že jsem napsala ve pojení s i slovo vý..ch. Navíc jsem si neztěžovala, jen se ptala, a napsala svou otázku do rubriky \\volná diskuze\\ a \\ostatní\\. A teď koukám, a je to přeřazeno do stížností na Admina. Asi to zase slíznu. Krucipísek. Tak, a je to tu znova, ani tento dodatek nemohu odeslat, zase je tam to o tom zakázaném slovu. Jap. Tak tentokrát přpíši slovo vý..ch. nefunguje, přepíšu J. Vymazala jsem to slovo od J celé třetí pokus, odeslat tento dodatek.

hodnocení

Tak, a teď napíšu přímo Vám, jenom J, a jsem zvědavá, co se bude dít. Nodešlo to. Zase ta fráze o zakázaném slovu "Jap". Tak teď už mě to opravdu začíná zajímat. Vy jste udělala ťuk ťuk a napsal to. Jak je možné, že mně to nejde. A to jsem ani nemluvila o žádném vý...buchu. Že by to měl zakázaný jen ten můj počítač? *smich*

doplněno 20.07.11 18:44:

A ještě ke všemu píši slovo stížnost se Z. Holt jsem nějak rozrušená...*bzum*

krkovicka*
Japonsko
doplněno 20.07.11 19:23: Chci doplnit a už to nejde

patronka*
hodnocení

0x

Ahoj, to mi nedá, musím vyzkoušet aponsko, ponsko, onsko, nsko, sko, ko . Xaponsko mi to taky vrátilo Patronka

doplněno 20.07.11 19:17:

Třeba chlapi J a p o n s k o povoleno. Zkusím ještě nějaké varianty : J+ponsko, Ja.onsko, Ja po nsnko, Jeponsko, Jiponsko, Juponsko,

doplněno 20.07.11 19:18:

Japonsko

doplněno 20.07.11 19:23:

Poslední pokus se povedl, ale stejně by mne taky zajímalo, co je na J+ponsku tak závadného, že je přímo zakázané. Tak teď mi to zas vrátilo, musela jsem "a" nahradit +. Odesílám

hodnocení

Ahojky Patronko! Tak počkej já teď vyťukám ..Japonsko, a teď to jdu odeslat. hned jsem zpátky.

doplněno 20.07.11 19:24:

Ták, a někdo s tím už musel něco udělat. Jak jsem ťukla odeslat, na chviličku se objevila modrá stránka, už jsem si říkala že to zase nepůjde, a najednou hup, a odešlo to. Díky za podporu a námahu. Suzy.

doplněno 20.07.11 19:27:

Vidíte děvčata, a Axus mi napsal, že to jde. Hokus pokus. Ale už se od té doby neozval. Také Vám vyskočilo to "Jap" zakázané slovo?

patronka*

Suzy, já to zase zkusím - aponsko - ap onsko. Patronka Tak zas to neprošlo, teď jsem musela vymazat J. Pokonce mi to napsalo tu varovnou větu 2x. Admineeeeeeeeeeeeeee. Co je to? Patronka

doplněno 20.07.11 20:45:

J+ponské J+ponsko. Zase to neprošlo,ale mám důkaz.

Zakázané označení země

hop®
hodnocení

0x

Japonsko - na první pokus.

doplněno 20.07.11 20:07:

...že by měl Admin filtr na lidi? ;)*smich*

hodnocení

0x

Japonsko?

Omlouvám se, ale nemůžu zvědavostí odolat. Musím to zkusit.

doplněno 20.07.11 20:22:

Hm... tak nic, no... a co výbuch?

doplněno 20.07.11 20:24:

To by mě zajímalo, kolik takových zvědavých trotlů jako já to ještě zkusí. Jinak přeji krásný večer všem zúčastněným *pivo*

hop®

No, kdyby dotaz nedala Suzy, asi bych si myslel, že jde o trapný pokus překonat rekord v počtu odpovědí! :)

patronka*

Hope, okousek výš jsem dala jako důkaz printScreen.. Mně to taky snad jednou prošlo, ale většinou se mi objeví "jap" jako zakázané slovo. Třeba je to ve svahilštině něco strašně sprostého. Patronka

hodnocení

0x

Japonsko.

doplněno 20.07.11 20:48:

Japonsko.

doplněno 20.07.11 20:50:

Poslusne hlasim, ze mne to jde furt a immer a dokonce z ruznych pocitacu.

Japonsko.

doplněno 20.07.11 20:51:

Jeste zkusim s malym J na zacatku a bez tecky na konci.

japonsko

hodnocení

0x

já to vidím asi tak, že může být blokované slovo jap resp. JAP, mám takový dojem, že tady na jistou firmu byla vícekrát dělaná reklama... admin to potom možná osvětlí, jestli mám pravdu...

pěkný večer přeji

doplněno 20.07.11 21:05:

koukám, že i tyto varianty prošly

výtka
Upozornění od administrátora 21. 07. 2011 08:26:20
skoro až brilantní! *palec*

hodnocení

0x

to je moje práce :)

Je tu jeden člověk, který sem pořád sází odkaz na svoji firmu, zakládá si kvůli tomu vlastní otázky atd a vše to končí u JAP. Sice od nich máme půdní schody, ale to neznamená, že tu bude dělat nepořádek a svojí kampaň. Japonci byli přehlédnuti a je to napraveno :)

hop®

Admine, zablokoval jsi i "schodyasyn"? ;)*smich*

Nicméně díky za vysvětlení, ovšem proč to někdo napsal a jinému se to kouslo?
doplněno 21.07.11 22:52:

Trošku mi to připomíná úryvek z jednoho nejmenovaného chatu, cituji z lamer.cz *smich*
<a> Dpes
<b> Dslon
<a> Dkrava
<b> Dhad
<a> Dzirafa
<b> Co to vubec hrajeme?
<a> Zkousim proc je tak popularni jenom opice...
<b>?
<a> Dopice xD
Komentář: Dzviratka

hodnocení

Dostala jsem se k počítači až nyní. A jsem velice mile překvapena, kolik lidí se o "problém" zajímalo. Jinak díky Hopíkovi, že věděl, že bych nerozpoutala "válku ve sklenici vody", jen tak, a pro nic, za nic. Opravdu mne překvapilo, že to nemůžu napsat. I jsem si myslal, že je asi zakázané použít slovo výbuch, v souvislosti s Japonskem. Dneska je možné všechno. Ale díky všem zúčastněným! :) Suzy.

hop®

Suzy, nevěděl, věřil! ;)*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]