Jabraka zdraví uživatele poradny! Ozval se z nemocnice, ale už jsem tu dnes viděl jeho příspěvek, už se těší domů na svůj počítač. Takže brzký návrat a trvalé zdraví!
Hlavně rozum do hrsti a nepřehánět to zas s prací. Notbůček pěkně do pelíšku, něco dobrého k tomu a pěkně piánko. Jak říkají moji známí, "zdraví jsi nenašel na hnoji", tak si ho opatruj, máme Tě rádi. Posílám hodně síly. Patronka
Vždycky si Jabrakovy odpovědi přečtu pečlivě, protože jsou věcné, správné, fundované. Jabrako, uzdravte se co nejrychleji a přijďte k nám zpět. babka z OV
Děkuju ,kamarádi rádci,pomalu mě andělé zavolali k sobě.
JB
patronka*
Andělé nemají nárok, já bych konečně potřebovala vysvětlit, co je to ten Rigidur. Odpovídat na poradnu můžeš, ale jinak žádná námaha a pěkně poslouchat pana doktora, nebo ještě lépe pěknou paní doktorku. Patronka a její kočičky
A já se musím také honem přidat.Tak hodně zdravíčka a sice nevím co vám bylo,ale tak začínat pěkně pomaloučku.Žádné kotrmelce.Máte tu mnoho přátel a drží vám všechny pěstičky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.