Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozdrav všem od Jabraky

Od: hejkal® odpovědí: 15 změna:
Jabraka zdraví uživatele poradny! Ozval se z nemocnice, ale už jsem tu dnes viděl jeho příspěvek, už se těší domů na svůj počítač. Takže brzký návrat a trvalé zdraví!

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kjanik112*
hodnocení

0x

Kolego Jabrako, zdravím!

lidus*

Hodně zdraví a hlavně rychle pryč ze špitálu.

patronka*
hodnocení

0x

Hlavně rozum do hrsti a nepřehánět to zas s prací. Notbůček pěkně do pelíšku, něco dobrého k tomu a pěkně piánko. Jak říkají moji známí, "zdraví jsi nenašel na hnoji", tak si ho opatruj, máme Tě rádi. Posílám hodně síly. Patronka *slunce*

hodnocení

0x

Vždycky si Jabrakovy odpovědi přečtu pečlivě, protože jsou věcné, správné, fundované. Jabrako, uzdravte se co nejrychleji a přijďte k nám zpět. ;) babka z OV

jabraka*
hodnocení

0x

Děkuju ,kamarádi rádci,pomalu mě andělé zavolali k sobě.

JB

patronka*

Andělé nemají nárok, já bych konečně potřebovala vysvětlit, co je to ten Rigidur. Odpovídat na poradnu můžeš, ale jinak žádná námaha a pěkně poslouchat pana doktora, nebo ještě lépe pěknou paní doktorku. Patronka a její kočičky

pt®

Zdravím Jabrako, tak brzské uzdravení. *placni* A doufám, že už se dočkám návodu na kyšku. *klik* - stařenka *slunce*

hodnocení

0x

Jabrako taky tě zdravím a hlavně ať se brzy uzdravíš.

lidka*
hodnocení

0x

Jaroušku, držím palce a přeji návrat pevného zdraví! *hej* A těším se na tvou další básničku plnou humoru, jak jsi převezl andělé. ;) Lidka

doplněno 28.06.11 20:46:

Ale ta písnička je strašně krásná. *tuc*

limetka*
hodnocení

0x

Přeju co nejrychlejší uzdravení a do nebe mezi anděly posílám modlitbu, ať vás tu ještě nechají moc moc moc dlouho s námi. Velmi byste tady chyběl!*slunce*

hodnocení

0x

Jaroušku, brzy se uzdravte a vraťte se domů i na poradnu. *pivo*

patronka*

Inžinýrko, Jarda už je zpátky na poradně, ale jestli nezmírní pracovní tempo... Někteří všichni chlapi nemají rozum. Patronka

cibuk*
hodnocení

0x

A já se musím také honem přidat.Tak hodně zdravíčka a sice nevím co vám bylo,ale tak začínat pěkně pomaloučku.Žádné kotrmelce.Máte tu mnoho přátel a drží vám všechny pěstičky.

Hodne zdraví, vaše příspěvky si vždy rád přečtu tak ať jich je co nejvíce

hodnocení

0x

Dobrý den, také přeji hoooooodně zdravíčka a velmi rychlé uzdravení...*srdce*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]