Nejste přihlášen/a.
Na tento den se chystá velká aktualizace Win 10. Tu využijí hlavně majitelé chytrých telefonů, ale i ostatní mohou najíit něco zajímavého, ba přímo užitečného
Bene díky, já ani žádnou odezvu nečekala, ale bylo přečteno 100 x , tak snad informace někomu posloužila
Dobrý den, Váš vzkaz zatím nenašel velkou odezvu, tak Vám za tuto informaci (jako majitel OS Linux) alespoň za všechny majltele OS WIN-10 poděkuji . Zdravím!
patronka - určitě to je užitečná informace. Jen já jsem se zde díval 99x .
1) Takhle blbě vystavený článek už jsem dlouho neviděl. Že prej "kliknout na obrázek a pak budou další i s popisy". Jo, leda tak houby, akorát si můžu jednotlivě naklikat obrázky (bez popisů). Zas někdo neumí sesmolit jednoduchou webovou stránku. Ale za toto @patronka nemůže.
2) Spíš se zdá, že Microsoft spěje k odpískání celého systému pro telefony, tak nevím nevím, jak to s uživateli chytrých telefonů dopadne.
Už se to ví. U někoho třeba nijak, protože počítač uvíznul v restartovací smyčce při pokusu o aktualizaci. Někdo ale dopadl mnohem hůř. Nejdřív se docela naštvali Linuxáci, protože jim (některým) prý ta aktualizace mazala z počítače Linux. Pak se ukázalo, že to není úmysl, ale že prostě sem tam někomu ta aktualizace smaže nějaký "disk"(diskový oddíl) z PC. Postihuje to i pouzewindowsí uživatele, kteří tak mohou přijít kompletně o svá data ze "druhého"disku. Jestli se něčím dají ty zrušené "disky"obnovit resp. jaká je úspěšnost, po tom jsem nepátral.
Česky něco zde:
technet.idnes.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.