Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Používání vnitřní pošty

Od: patronka* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, vzkazy z vnitřní pošty jsou mi přeposílány na mail a já dlouho netušila, že mi bliká na liště podtržítko, protože si vzkaz musím otevřít i tady, aby blikání zmizelo. Pak to tu někdo náhodou napsal, takže už s tím problémy nemám, ale mají s tím zřejmě problémy noví uživatelé. Takže si dovolím položit hned tři otázky : 1. kde je popsáno jak používat vnitřní poštu, 2. jsou vzkazy přeposílány všem uživatelům na mail? 3. když se podívám zpět do odeslaných vzkazů, ty co jsou označeny tučným písmem adresát nečetl? a proč? Omlouvám se za neznalost, ale je mi těch nepřečtených vzkazů líto, mám je za důležité. Děkuji za vysvětlení. Patronka

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je pravda, že ono "podtržítko" je poměrně nevýrazné...a nebylo by naškodu, kdyby třeba celé "tlačítko" zčervenalo...aby to bylo výraznější.

hop®
hodnocení

0x

Patronko, zkusím stručně. ;)

Ad1) myslím, že používání je dost intuitivní a není potřeba nějaké školení, stačí vyzkoušet. O nějakém návodu nevím, možná zde je, ale ještě jsem ho nehledal.

Ad2) Vzkazy jsou přeposílany pouze uživatelům, kteří to chtějí. Viz Moje stránka, Nastavení, Přeposílat...

Ad3) Ano, tučně označené jsou vzkazy, které adresát nepřečetl v této vnitřní poště, ale třeba jen v mailu. Možná, že je nečetl právě proto, že si je přečetl v mailu, ovšem to se zde nemůže zobrazit. Otevření přijaté pošty je výhodné i tím, že můžeme okamžitě na vzkaz reagovat a odpovědět. Možná že i Vašim pisatelům bylo líto nedoručených zpráv, které jste si přečetla pouze v přeposlaném mailu! ;)

Nicméně souhlasím s tím, že by Admin mohl někde "vyvěsit" krátké doporučení na používání vnitřní pošty, hezký den! *slunce*

patronka*
hodnocení

Hope díky, právě tohle jsem měla na mysli. Já jsem na všechny vzkazy reagovala, tak to snad nemá komu být líto, jen mi bylo divné, proč to podtržítko pořád bliká. Od včera se pokoušíme přes vnitřní poštu spojit s "meri", ale vypadáto to, že už se chytla. Já jsem si ale nic sama v nastavení nezaškrtávala, ani jsem to tam neviděla. Taky přeju hezký den, přestože už je večer *slunce*. Já už si pamatuji, že den má 24 hodin, jenže ten můj je trošku kratší, protože ráda spím. Patronka

také si myslím, že je to natolik intuitivní, že návod by mohl jen mást. Jinak standartně je nastaveno, aby se pošta přeposílala. Pokud by to někomu vadilo, lze si to přenastavit.

patronka*
hodnocení

Děkuji za vysvětlení, mně to přeposílání na mail velice vyhovuje. Právě proto mne překvapilo, že tam zůstaly mé vzkazy jako nepřečtené, bylo to poděkování a jen samé příjemnosti, jen se to nehodilo psát veřejně. Nakonec od toho tu právě vnitřní pošta snad je. :) Jenže mně správné používání intuitivně nedošlo asi 3/4 roku, tak nejspíš nejsem jediná a všimla jsem si, že si tu uživatelé vzajemně radí, jak postupovat. Jestli je to test IQ poradny, tak "potěš koště", jak by napsala marenka®. Patronka *slunce*

hodnocení

0x

Ahoj patronko, mě se zase na mail zobrazují všechny odpovědi, z mnou zadaných otázek. Mám sice schránku neomezenou, ale myslím, že to je zbytečné, protože denně navštěvuji naši poradnu, a tak si odpovědi přečtu tam. Ale tohle jde asi nějak zamezit, jenom nevím jak. Co se týče vnitřní pošty, ta já, když nějakou dostanu, tak když otevřu naši stránku, bliká mi "vnitřní" pošta, a tak si ji přečtu. Ale také jsem si všimla, že i když odpovím, stejně ještě chvilku bliká to "podtržítko", ale za pár sekund to ustane. Tak nevím, jestli tomu dobře rozumím. *bzum*

krkovicka*
Než podáte otázku dole pod lišto je rámeček-upozornit na odpovědi emailem.Když je škrtnuto,odpovědh chodí na Váš meil.Odškrtněte to.Taky jsem měla denně 30mejlu než mi to došlo jak to funguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]