Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se poděli rádcové?

Od: krkovicka* odpovědí: 9 změna:
Chybí mi asminkam a freebird.Dlouho tady nebyli.Co je sněma nevíte?Už ani Karina sem nechodí.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

krkovičko, taky mně mrzí, že tu již někteří nejsou. Například mi chybí Karin, již jsem jí i psala, ale je to bez odezvy, jen doufám, že je v pořádku. A někteří další, snad se nikomu nic vážného nestalo.*plac* - stařenka

krkovicka*
hodnocení

Freebird asi jen hodí očko,ale jinak nic.Asminkam je zas chytrá mladá žena,mám-měla jsem ráda její názory a rady.Karina naposledy 22.4. a to tu byla denně...Ne,nemyslete hned na to nejhorší,ikdyž internet je všude.

Opravdu bych nemyslel hned na nejhorší, spíše věřím tomu, že třeba nevydýchali poslední změny vzhledu a hlavně funkčnosti. Já jsem taky rozhodnut zde ukončit, admin sice slíbil úpravy, ale řečeno po cimrmanovsku - okamžiky očekávání střídají okamžiky zklamání. Při debatě o úpravách vzhledu vícero z nás vyjádřilo názor, že nové úpravy vzhledu jsou na úkor ,,použitelnosti´´ . Admin odpověděl tak, jak odpověděl. Ale což, má na to nárok, je to jeho web. Ale za sebe říkám, že mě to nevyhovuje a nemám žádnou jinou možnost s tím něco udělat. Ale také nemám povinnost sem chodit a přispívat.

jsem rád za každý názor, něco málo se změnilo na hlavní straně. Otázky bez odpovědi jsem za 2 dny dal zpět, protože je hodně lidí potřebovalo. Jediná změna nastala v rubrice RUBRIKY a to 2 spodní tabulky, kde bylo posledních 10 odpovědí a otázek bez odpovědi. Všechny tyto informace jsou v záložkách na té samé straně v počtu 25. Ano, je nutný jeden klik a pak druhý. Mrzní mě, jestli je to pro něhoho problém a nerad si zvyká na změnu.

Pokud je tu méně rádců než bylo dříve pak usuzuji, že to není kvůli výše uvedené změně, ale kvůli tomu, že se tu občas někdo rýpe v povaze toho druhého a třetí v tom čtvrtém. Jsou to holt takové bludné kruhy, které se občas přiřítí, někoho smetou a jiné přinese. Mrzí mě každý uživatel, který tu pobyl a dobře radil a který odejde. Snažím se bludné kruhy rozplétat, ale často naopak pohořím, že se do toho vměšuju... člověk si nevybere, ale zkuste to vydržet ne kvůli mě, ale kvůli ostatním ;)

aaaab
je to kvuli tem sloupeckum

a také možností zájmu je hodně, hodně lidí si dává přestávku a později se někteří vrátí. Na plný úvazek to nejde dělat nekonečně :)

krkovicka*
hodnocení

Ok.Budu na ně čekat :-D Další věc,jen co patronka ztotožnila nick nadne s topkou tak se nadne ztratila.Byla to opravdu ona?Asi nevíte...děkuji.
tesyk*

A ono také těch otázek denně je čím dále tím více. Z počátku to šlo bez problému pročítat všechno, teď bych u toho musel sedět celý den. Takže mrknu do rubriky s otázkama kam jsem přispěl, pak ještě na titulku a víc už nestačím.

inge*

ale není po smrti xD

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]