Nejste přihlášen/a.
ahojik mami vis musim se ti priznatmoc mi chybis a potřebuju tě moc . vis jsi moje mama a ja tve dite chtel bych te uvidet a obejmoutkazdy den nad tim přemyslím a chci te najit prosim uz jse to u adoptovanyh rodicu neda vydržet pořebuju te mami moc te prosim mam svuj facebook jmenuju se tam paja pajik jelínek jo moje číslo je 723907261 kdyby si me nasla tak mi zavolejvezmu ti to v každem prípadě a pujdu k tobe tvuj synek pavel
Pavle, nevím, kolik je Ti let. Ale pokud Tvoje máma ten bezmocný uzlíček někomu odložila a nezajímá ji, jak se její synek má, nemá cenu ji vzývat. Bude to taková kukačka, která snesla své vejce do cizího hnízda. Napsala Ti? Viděli jste se někdy? Dala Ti někdy sebemenší dárek? Zajímalo ji, jak se máš? Zda nemarodíš? Jaké máš známky ve škole?
Jsi v náhradní péči. Pokud rodiče nemohou mít dítě, jsou velmi nešťastni a o dítě získané se pak starají s velkou péčí a láskou. Co Ti tedy na nich vadí? Co nemůžeš vydržet? Pokud snad děláš nějaké psí kusy a náhradní rodiče jsou slušní lidé, je jasné, že Tě chtějí vychovat. Měl bys jim za to být vděčný.
Tvoje matka také může být alkoholička, feťačka, prostitutka...Třeba není, ale může být. Může mít po několika rodinách třeba 5 i více dětí. A Ty k ní hned chceš? Nejdřív by sis měl vše ověřit. Kde žije, jaká je...Pokud Tě nechtěla a stále nechce, byl bys pro ni zřejmě přítěží. Asi by ses měl omluvit svým adoptivním rodičům a být rád, že se o Tebe starají. Jaga.
Asi to nebude zrovna ta nejlepší rada, ale co se obrátit na tu Ester Janečkovou do telvize, teď si nemohu vzpomenout jak se ten pořad jmenuje. Jestli "pošta pro tebe", už nevím, ale Ti by ji možná našli. Ale jak píše Jaga, co když ona nebude chtít. A rovnou jí napsat "půjdu k tobě", to také není moudré. Asi měla nějaký hodně vážný důvod že se Tě vzdala a pokud nehledá ona, asi jí nechybíš. I takové mámy jsou. Jinak mi Tě je hodně líto, ale to Ti nepomůže.
Ahoj Pavle,
doufám že si svoji mamu našel.Že tě zanecha v útlem věku neznamená že tě nemá ráda.
Mohla tě opustit kvulí různým duvodům, ne proto že je krkavčí matka.Třeba ji k tomu donutila rodina nebo se bála že to nezvládne.Kontak s tebou možna neuskutečnila třeba proto že se bála jaké to bude po takové době ne bo jak budeš reagovat proto co uděla.
Musíš věřit.Já svoji mámu nepoznal.
Tak ti přeji hodně štěstí, snad ji poznáš,
Pavle ty sis to vše nějak vykreslil.Myslíš si,že pravá matka je pokaždé to pravé ořechové?Já jsem vyrostla se svými rodiči a vždy jsem toužila mít jiné,náhradní,nebo jít do děckého domova.Měla jsem základní věci jak mají být,ale spoustu věcí mi chybělo a nedaly se některé snést,chyběla mi i láska,ikdyž jsem byla u svých rodičů,nebo spíše převažovalo sekýrování,ponižování a na projev toho hezkého nebyl čas a nebo to neuměli.Pokud se te máma musela vzdát,že neměla podmínky k tomu se o tebe starat,peníze,bydlení,nemoc atd.,tak jistě na tebe myslí každý den,ale nemůže si tě vzít,nejde jenom mít rád,musíš také jíst,oblékat se,mít kde bydlet atd.Pokud jsi u adoptivních rodičů,tak to také třeba už ani nejde změnit,vzali si tě do péče,ikdyby maminka na tom byla lépe,tak to nejde.Kolik je ti let?Můžeš na dětské prohlídce se svěřit lékařce,že by si chtěl mluvit s psychologem,kde ti poradí,pomůže,může si pak promluvit s náhradními rodiči,co ti od nich chybí.Třeba se ti opravdu jen zdá,že tě nemají tak rádi a vykreslil sis,že u maminky musí být ráj.I u biologických rodičů je v běžném životě spousta nedorozumění,hledání cesty,pochopení se navzájem.Pokud na tebe máma myslí,jednou si tě jistě najde a vysvětlí,nebo to bude tak,že se dozvíš,že si o nic nepřišel i to se stává,že můžou být sami rodiče poznamenáni předešlým životem a nedostali lásku,tak ji pak ani neumí dávat.Adoptivní rodiče ti nějak ubližují?Napiš co se děje a kolik je ti let.Svoji maminku jsi někdy viděl,v kolika si odešel?
Na facebooku jsi Paja Pajik Jelínek?Nic mi to neukázalo,tak jak tě může někdo najít?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.