Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gresa brno

Od: pavli* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, pracovala jsem necelé tři měsíce pro Gresu v Brně jako prodejkyně kreditních karet, spolu i s kamarádkou Martinou, pod manažerem Tomášem Sommerem a jinými, to, co slibují není vůbec žádná pravda, nic nedodrží, lidé jim utíkají, stále hledají nové zaměstnance, každý měcíc jsem měla zhruba o 6000 Kč nižší výplatu, mohla jsem se dožadovat správné, jak jsem chtěla, ale nic jsem nedostala a ani snahu žádnou to napravit jsem u nich neviděla, a nebyla jsem jediná, téměř všichni, mají nekalé protizákonné praktiky, berou si do vlastní kapsy nehorázné peníze od zaměstnanců podle svého pokutového ceníku, který jim musí každý pod velkým nátlakem podepsat, opuštění stánku 5000 Kč, mám malé dítě ve školce a zvracelo tam, volali mi, musela jsem ihned všeho nechat a jít tam, a hned pokuta 3000 Kč, vlak má zpoždění, máte potvrzení od ČD, to je ale vůbec nezajímá, pokuta, třeba i za 5minutový pozdní příchod 100 Kč, onemocníte, bude vám špatně, dítě v noci dostane horečku, nemůžete jít ráno do práce, pokuta 1000 Kč, bavíte se na pracovišti, jste déle pryč jak 10min., pokuta 500 Kč, řeknete, že na konkrétním prodejním stánku vám to nejde, že vám více vyhovuje jiný, pokuta za pomluvy prodejního místa 500 Kč a mnoho dalších, školení v Olomouci, slíbí, že proplatí cestu, nakonec ne, bylo povinné pod vysokou pokutou, neuznávají i neschopenku od lékaře, dají vám pokutu i za špatné pro ně nevhodné oblečení, inteligence manažerů je na velmi nízké úrovni, většina je tam jen ze základním vzděláním nebo nějaké středoškolské vyjímečně, vulgární slova na meetingu jsou z úst manažerů úplně běžná, hned vám tykají a jednají s vámi jako s otroky, pak jsou ještě další 5000 Kč pokuty za špatně vyplněné žádosti, tzv. Kod 20, má ho každý druhý, každý druhý také podle nich nesplní podmínky pro získání fixního platu, který nakonec nedostane.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidoop
hodnocení

0x

Nepisete zadnou otazku, tudiz neni na co odpovedet.

Kazdopadne je smutne videt ze existuji firmy schopne chovat se k vlastnim zamestatncum tak nekorektne. Co muzu jako klient ocekavat od takove firmy? Jesteze zadnou kreditku nemam.

Ty pokuty jsou obecne zajimave. Jako zamestnanec bych na nic takove nepristoupil. Z pohledu zamestnavatele se o zda byt docela ucinny nastroj. Ono dnes vam zamestnanci slibi kde co a pak si stejne delaji po svym. Nevim jeslti je to spravne nebo ne, ale prijde mi zajimave ze takovy system pokut na sve zamestnance nekde pouzivaji.

mirkaj*
hodnocení

0x

Ahoj PAvli ,

najdi si moji rubriku pod nazvem Gresa a budes se divit . Holko nejsi v tom sama a nedeje se to jenom v Brne . Vsude v Grese sou hovada a nejvetsi hovado sedi v Praze :)

doplněno 20.06.11 11:13:

Promin jeste jednou neni to jenom Gresa ale Gresa s.r.o

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]