Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozor na spatne uhli z Male skaly

Od: juglans® odpovědí: 2 změna:

Objednala jsem si v Sedmihorkach kostku 1q za 315kc.Privezli kostku s prachem,dovoz z Male skaly.Pocitam,ze jsem tak prisla o 1500kc na 20q,jeste ze my chudi si nemuzeme objednat rovnou sto centu.

doplněno 15.06.11 12:52:

Omlouvam se v Sedmihorkach ne v LIbuni.objednaval totiz muz.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Juglans a reklamovali jste špatnou kvalitu kostky? *bum*

hodnocení

Lidko Ja jsem tam zavolala,a bylo plno vymluv,ze jak auto slozi,odrolky atd.Nakonec jsem jim rekla,ze si od nich uz nikdy nevezmu,tot vse.Fakt me to nastvalo,kostka byla velka,sucha a mezi tim mokry pridany prach a pomerne dost.Mela jsem obavy,ze to neuznaji a jeste svedou na nas,ze jsme si ho tam namichali sami z jine varky.vim,kdyby se clovek chtel prat,nejspis by to dotahl ke zdarnemu konci.Nejsem ten typ,tak aspon ostatni at si daji pozor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]