Nejste přihlášen/a.
Dobré ráno (dopoledne?), včera jsem měla krásných 174 bodíčků, pak jsem se na chvíli odpojila a hle...bodík pryč. Nemusím jistě zdůrazňovat, že o bod nejde, ale o princip. Jsou to snadné počty, jsem na poradte.cz od 17.4.2010, zpočátku jsem jen četla a tak mi byl zatím odečten jen 1 bod. No a teď mám stejný počet bodů celkem i za poslední rok, navíc mám čísla ráda, tak se mi líbí, když celkový počet odpovědí a počet bodů má nějakou číselnou souvislost - 194 : 174, ale teď je 173. Proč? Patronka
Patronko, "nahoře" na stránce jdou vidět pouze bodíky za poslední rok, mě už to také ubývá Mrkněte na "moje stránka", tam by Vám "dobré odpovědi" měly jenom narůstat.
Možná admin smazal nějakou otázku, kde jste měla bodík, nebo ji přesunul do volné diskuze.
Míša
Dobrý den Míšo, to je právě opačně. Když kliknete na můj nick, zobrazí se Vám všechny ohodnocené odpovědi od začátku a já tam mám stejně, jako v započítaných za poslední rok. Kdyby to bylo smazanou otázkou, stejně by musel být rozdíl aspoň toho jednoho bodu o kterém vím. Patronka
Patronko, mě body mizí po desítkách . Vloni touhle dobou jsem dlouho ležela v nemocnici, tak jsem tu na stránkách byla pořád. Takže body jen naskakovaly. Pořád jsem byla před tím všudybýlkem Arem. :D No a teď, kde jsem já a kde je on
. Chacha, asi někde něco zanedbává, když je pořád tady. Are, Hořice zdraví Paku
Admine nezlobte se prosím , já se přece neptám ani tak na smazanou odpověď, ale proč zmizel ten rozdíl jednoho bodu mezi ohodnocenými celkem a za tento rok. V obou případech je to 173, ale jeden bod mi už zašel věkem
. Asi jsem dotaz nesprávně formulovala, rozhodně si nemyslím, že mažete hodnocení. Já myslela, že se to děje bez zásahu adminní ruky, tedy programem. Děkuji a omlouvám se. Patronka
Admne, samozřejmě že Tě to vytrhne! Bodík k bodíku, tričko k tričku, a za chvíli bude oblečena celá rodina!
Ale vážně, každému logicky občas bodík ubyde, už jsem se naučil nad tím nebádat. Řešením je odpovídat rozumně, aby ta hodnocení rychleji přibývala, než stíhají mizet!
Tak ještě jednou : hodnocených celkem od 17.4.2010 - 173 bodů, hodnocených za poslední rok 173 bodů. Jenže za minulý rok mi byl už jeden bod odečten, tak by měl být rozdíl jednoho bodu, ale NENÍ. Už je to srozumitelné? Kdyby mi za minulý rok bylo odečteno třeba 33 bodů, tak bych si toho nejspíš nevšimla. Proto mne zajímá, kde je chyba ale o nominální počet bodů vůbec nejde. Patronka
doplněno 12.06.11 12:29:Už je to vyřešeno, další bodík pryč a rozdíl je správně 1 bod. Teď tu vypadám jako hamoun a sběratel, jenže já si soutěžím sama se sebou, to se těžko vysvětluje. Klidně celou otázku smažte.
Krkovičko, bodíky se po roce odečítají, ale ne z důvodu neaktuálnosti otázek. Je to proto abychom jako rádcové byli motivováni dobře radit a být za to hodnoceni, a to stále. Pokud by si někdo v prvním roce "nahrabal" bodíky a pak se tu rok neukázal, byl by v tomto roce bezdůvodně zvýhodněn proti novým, aktivním rádcům...
Dobrý den, další ráno přineslo další překvapení. Teda bylo to tam už večer, ale to jsem neměla náladu reagovat. Včera jsem pátrala, proč mám místo poměru 174:173 ( rok : suma ) poměr 173:173, odpoledne se poměr změnil na 172:173 a večer to bylo správně 171:175. Žádný bodík se tedy neztratil, jen se na nějaký čas mrška ukryl (y), upravil se i počet odpovědí celkem Pro poučení ostatním - body, starší jednoho roku se nepřesouvají současně s odpisem z aktuálních. Jak jednoduché.
Patronka
Ale, ale paní Patronko,
Vy, taková pozitivní osoba , a najednou tu zveřejňujete své NEGATIVUM pouze kvůli jednomu bodíku! Že byste ve skutečnosti nebyla "pozitivistka" a k tomu ještě že byste byla "Harpagonka"
?
Pokud si přečtete celé vlákno, možná se Vám podaří pochopit o co jde, ale nejsem o tom až tak přesvědčená. Tentokrát Vám už "po lopatě" nic vysvětlovat nehodlám. Zkuste tedy aspoň pochopit vysvětlení admina, to snad tak těžké nebude. Patronka
"Poslušně hlásím pane lajtnant, že nepochopím ani po lopatě, protože jsem superarbitrován pro blbost a mám na to papíry. " . Za připomenutí veselého a pozitivního Švejka od Vás pro sebe očekávám krásný pozitivní BODÍK z Vaší bodíky bohatě zásobené pokladnice; alespoň jeden
, nebuďte škrob
. Děkuji za odpověď a přeji krásnou, teplou, červnovou a na "bodíky" bohatou dobrou noc.
Pro nadne! Tak já jsem tady krátkou dobu, ale naprosto chápu patronku, že se shání po zmizelém "bodíku". Já zase smutnila, že jsem neobdržela "zelenou hokejku". Není to nic o hamounění, nebo touze, získat nějaké triko. Je to o tom, že se člověk s radostí angažuje k tomu, aby svou radou, co nejlépe pomohl bližnímu svému. A pak samozřejmě netrpělivě očekává, zdali byla jeho dobře míněná rada, uznána. To ja ta satisfakce nejlepší, a navíc, podporuje to v člověku snahu, v dalším činění. Jinak co se týče Vaší osoby, všimla jsem si, že Vy jste na tom docela dobře, a nemyslím si ani trochu, že byste byl "na dně"! Pálí Vám to dobře, odpovídáte vtipně, a vůbec nepůsobíte depresivně. Jen máte někdy sklony k tomu, že se chcete o něčem zbytečně dohadovat. Ale každý máme něco, a jsou chvíle, kdy se prostě potřebujeme pohádat, abychom vypustili nějaký přebytečný stres.
Tak ahoj, nadne, na dně, nad ně, pod ně, po dně,
To já jako jedině toužím získat triko. Hm, pak ale zjistím, že XXL nejsou na skladě a smůla.
Ahoj Suzymon, možná ta trička zas až tak dobrý nápad nejsou, takhle vzniká zbytečně podezření, že někdo odpovídá aby je získal a ne aby bylo vidět, že jeho odpovědi někomu pomohly. Vždyť ruku na srdce, kdo v tom tričku chodí mezi lidi? Jistě, mám z trička radost, ale není vůbec důležité. Je ale pravda, že se mi zdají věrohodnější odpovědi od člověka, který získal dost bodů a tedy od něj předpokládám správnou odpověď, ale trička to možná trochu zkreslují, nevím. Jsou tu i rádci, kteří se vyjadřují téměř ke všemu i když žádný bod nedostanou, to je ale jiná kapitola. Konkrétně ale v tomto dotazu nešlo o počet bodů, ale jejich putování během jednoho dne a to admin nakonec vysvětlil. Hezký den. Patronka
Patronko, píšete,že kdo nosí tričko mezi lidi! Já jsem si jej před malou chvíli oblékl a cítím se v něm dobře.Pokud nosím toto tričko mezi lidmi,vypadám snad jako "jednoduchý"? Vždyť nošením trička s logem dělám reklamu skvělému serveru "Poradte.cz".
P.S. K Vaší otázce jen to,že nějaké body + či - neřeším.
Barbakane, já holt musím dělat reklamu serveru poradte.cz jinak. Nic ve smyslu "jednoduchý" jsem nenapsala, jen jsem narozena v první polovině minulého století a v každém tričku s nápisem bych vypadala trapně. Otázku již vyřešil admin, nešlo o body +/- , ale o jejich putování. Patronka
Ahoj patronko, jasně, chápu, že Tobě určitě nešlo o tričko. Budeš na tom asi trochu jako já, já se také pokaždé toužím dopátrat různých důvodů, které jsou pro mé chápání nelogické. A tak se také ptám a vyzvídám, i za tu cenu, že někomu připadám jako blbka. To mi vůbec nevadí, pro mne je důležité to, že mi to nakonec přece jen někdo vysvětlí, a já mám pak klid. Jasně že to admin vysvětlil a zdůvodnil, což bylo pro Tebe to, po čem jsi se pídila, ale Tvá otázka vyprovokovala diskuzi, která se pak pomalu vzdalovala od původního tématu. Ale i to je dobré, alespoň jsme měli o čem se bavit, protože některá zadaná témata jsou, no, raději se nevyjádřím slovy, ale
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.