Nejste přihlášen/a.
Připojuji se tež k teto zajimavé otazce na lemost si člevěk zvykne už v ranem věku ja měla pracoviteho otce a matinka byla doslova lina deda vše oddřel on už je tam a ona si uživa sice v domově duchodcu. nic se nema prehanet
Dobrý den. Bože můj, to jsou témata, to by jeden brečel. A někdo se na něco ptal? A těch postav je tam jako v tom fóru :
Potkají se dva kamarádi. Posluchej, prý jsi založil kvarteto?!. Jo, to je pravda, založil. A kolik vás tam haje? No, hrajeme
tam tři. A prosím tě, můžeš mě říci kdo? Jo. Přeci já a brácha. Aha. A ty máš bráchu? Ne. nemám. A proč se ptáš?
S pozdravem Laďa
Všen se omlouvam reagovala jsem v rubrice volna diskuze kde se pani ptala co ma delat ze ma hrozne lineho manzela no aja to zmrvila a poslala ale napravila Ladovi dik za podporu. atem dalsim odpovidam ze ve svych63. zvladam lecos chidim na br. na postu delala jsem i sčítani vletě chodím na boruvky mam docela velkou zahradku jezdim na kole staram se osvou mati ktere jj 83 lkdyz je v domově duchodcu navštevuji ji 3 tydne ovladam internet ato ještě neni vše .
Dobrý den. Já obdivuji každou ženskou, ( teda musí být zhruba můj ročník ) která je vůbec ochotná vzít do ruky mobil, nebo se posadit k počítači. Že se někdy netrefí, je úplně jedno. Já jsem napsal odpověďi na nějaké otázky a po návratu domů se koukám na reakce a nic. Prostě ty moje blbosti tam nebyly. Nejdříve jsem čuměl jak péro z divanu, ale došlo mě , že jsem je sice napsal, ale neodeslal. A ani na blbou adresu. Prostě vůbec neodešly. Tož jak říkajů stařenka, skleróza nebolí, ale naklepete sa do klávesnice až bolí polštářky a chytá Vás tenisový loket i bez tenisu. PS Moji milovanou tchyni jsem ukecal na generálku a v 80 šla na kyčelní endoprotézy. Dostala mobil a žádný problém. To jsem ale také zíral, neboť nejsložitěší technika je pro ni ovládač na TV. A to LCD má na ovládači jakýchsi kravin, ale nesplete se ani náhodou. Hodně zdaru. S pozdravem Laďa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.