Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Vážený pane Admine,
odpovídám v té rubrice, do které si tazatel svou otázku zadá. Sděluji Vám, že mi nemusíte na můj e-mail oznamovat přesun článků s mou odpovědí z jedné rubriky do druhé, nezajímá mne to. Je to zbytečné pro Vás i pro mně, škoda času na obou stranách. Děkuji.
Dobrý večer,
to co není důležité pro Vás tak je důležité pro ostatní. Jde o slušnost oznámit lidem přesunutí pokud se zúčastní diskuze. Krom toho jde o automatický script, nikoho z nás to čas nestojí a pokud jde o vás tak pokud vím je vidět i v předmětu o co jde, mailovou schránku Vám to nezaplní a pokud k přesunutí dojde tak to má jistě nějaký důvod.
obávám se, že to není tak lehké. Pokud se otázky účastníte a máte odběr nových odpovědí, tak Vám oznámení přijde. Mail je vždy koncipován stejně, není tedy problém ho nechat automaticky mazat ve vaší schránce
Možná by uživateli pomohlo v nastavení oddělit příjem "echa" a "pošty". Ale pravděpodobně to není nezbytné, ostatním to vyhovuje tak, jak to je!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.