Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak funguje hodnocení odpovědí?

Od: suzymon® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, vím, že neustále otravuji s něčím, co je pro jiné uživatele, naprosto běžné. Ale nemůžu si pomoct a musím se ptát znova. Na co mám kliknout, když chci označit něčí odpověď, jako dobrou? Hledala jsem v pravidlech, ale buďto jsem nechápavá, anebo je to tak jednoduché, že tam o tom nic není. Když klikám, že se mi odpověď líbí, tak se NIC neděje! Nemám nějaký divný počítač? Ani tu zelenou hokejku se mi nepodařilo ještě nikomu udělit. Děkuji za pochopení, a ještě jednou se omlouvám. Suzymon.*zed*

Jediné, co se mi daří, to jsou smajlíci. Ty vložit umím. *uf*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

Milá "suzi", pokud to není volní diskuze, tak je vpravo pod příspěvkem napsáno "dobrá odpověď", to najdete. - stařenka

hodnocení

Velmi Vám děkuji, "stařenko", už se mi to podařilo, ale ta zelenená hokejka, co tam byla vpravo, a signalizovala že je to dobrá odpověď, tak ta po mém kliknutí zmizela a místo ní se bjevilo vlevo, "ohodnoceno dvakrát". To jsem ovšem chtěla, ale snad jsem zase něco nepokazila. Bože, já jsem ale neskutečný trdlo! A to jsem o svých schopnostech, měla dlouhou dobu, docela dobré mínění. Ale díky za Vaši odpověď. *pusa*

patronka*

Dobrý večer suzymon, ten Váš termín "zelená hokejka" se mi moc líbí, ale evokuje to nápad, že by někdy nebyla od věci červená hokejka. Pokud by to fungovalo, bylo by to nejspíš rychlejší než "nahlásit". Řada rádoby odpovědí by si takové označení zasloužila. To by byl tanec. Patronka

hodnocení

Dobrý večer, Patronko! Přesně tohle jsem před nějakým časem říkala, když jsem byla zklamaná, že jsem ještě žádnou nedostala. Bylo to v otázce, "záhadná Zenená hokejka". Jsem téhož názoru, když je zelená, tak proč ne červená?! No, ale asi by to zkomplikovalo zavedený systém, který dobře funguje. Ale jsem ráda, že jste mi odpověděly, Ty, i Stařenka. Tak by to mělo být! Ahoj *placni*

červená hokejka se v minulosti neosvedcila, takze byla odstraněna. Princip nahlaseni tkvi v tom,l ze clovek musi vyvinout inciativu zduvodneni, proto neni vetsinou zneuzivano :)

marenka*

Patronko, mě hlavně vždycky dostane nutnost napsání důvodu, proč mi příspěvek přijde nevhodný. *smich*

pt®

"suzi", tak to je prima, že už Vám hodnocení jde. *palec* Víte proč se Vám ukázaly dva body, protože jste byla zadavatelkou tématu, v jiných diskuzích bude hodnocení po jednom bodu. - stařenka

hodnocení

Ahoj Stařenko, to nebylo mé téma, ale přede mnou už tu odpověď někdo ohodnotil kladně, já se přidala. Jsem Vám vděčná za radu, asi jsem předtím klikala nalevo, a tam se samozřejmě nic nedělo. Však já do toho po čase také vniknu, ale s dobrou radou to jde snadněji. Díky! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]