Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dopátrat pravdy?

Od: micka* odpovědí: 4 změna:

Ahojky všem, dnes jsem byla na pohovoru této firmy, kde jsem docela nechápala...Během 5.minutového pohovoru mi bylo řečeno, že mám na 20.min odejít a pak proběhne druhé kolo...Na pohovory jezdím pořád a vždy nějaké druhé kolo bylo další týden apod. a ne za 20. min. No nějak jsem to přijala a vrátila se za těch 20 min. Potom bylo vedeno nějaké povídáni asi cca 10 min. a potom mi bylo řečeno, ať si vyžádám hned teď výpis z rejstříku trestu ať můžu začít...

Hodně divné. Plat 20.000,- + provize mi bylo řečeno a 6 hodin práce. Nechápu, kdo mi dá jen tak za 6 hodin denně 20.000,- + provize za smlouvy.

Nevím co dělat a jestli tomu věřit nebo ne. Nebo jestli tam mám jet znovu a udělat tam víííítr?!

?Fakt nevííííím!

Práci zoufale potřebují a nevím, co teď!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak nevim, o jakou firmu se jedna, ale to snad vite Vy, ne? Kdyz ste tam sla na pohovor, tak snad vite, kam ste sla a zda se tomu da verit nebo ne.

Druhe kolo mohlo byt mysleno jako druha cast pohovoru. Ne nutne druhe kolo pohovoru.

20t neni zas nejak extra zavratna castka, aby to nebylo mozne.

Zkratka zalezi co je to za firmu. Pak to bud mozne je a nebo neni.

doplněno 19.05.11 23:51:

A amozrejme, co je to za pozici v te firme.

freebird*
hodnocení

0x

..@ micka: řekl bych že se jedná o tuto firmu, že? viz >>ZDE<<

nadne
hodnocení

0x

Já zase nevím, zda mou odpověď Admin nesmaže jako "nesmyslnou" nebo " úmyslně nesprávnou". Přísahám, že následující svou odpověď myslím zcela vážně a že ji považuji za správnou:

Domnívám se, že šéf pohovorové komise ve Vás našel fyzické zalíbení, a proto Vás chce ihned přijmout; tedy ten poměrně vysoký plat i zkrácená pracovní doba že skrývá (kromě oficielně uvedené klasické náplně práce) také i Vaše další "soukromé služby" pro šéfa firmy po pracovní době. Prý to tak někde funguje do doby, než mladá zaměstnankyně otěhotní, a pak ji šéf propustí a najde si jinou ke stejnému účelu.

cacab*
hodnocení

0x

Mě to zase spíš příjde jako šikovně zabalená inzerce na oráci akorát mě tam zatim chybí ten název firmy.A kdyby ne, tak bych řek, že se zkrátka nedostavilo moc uchazečů a hráli si na hogofogo výběr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]