Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Titulní obrázek Poradny

Od: ben® odpovědí: 20 změna:

Dobrý den, jsem "pozadu" nebo se změnil titulní obrázek Poradny až dnes? Děkuji všem pozorným a zdravím!

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

Asi jsem slepá ,nevidím žádnou změnu*smich*

ben®
hodnocení

Dobrý den, zmáčkněte 2x klávesu F5 a podívejte se znovu. Zdravím!

doplněno 27.07.16 19:13:

hahanaj - chtělo to tu aktualizaci stránky a už tam jsou.

hahanaj*

aha jsou tam díky, ale před zmačknutím tam nebyly ;)

Co tam nebylo, objeví se tam pouze neějaké kytky na modrém podkladu, to je ono?

Jo jo, to je ono *frajer* . Úžasný zážitek, že jo? Prostě fantastické! *palec*

souhlas, já též nevidím nic jiného než tu žárovku

ben®
hodnocení

Dobrý den, neochuzujte se o zážitek a zmáčkněte také 2x F5 - a uvidíte nevídané . Zdravím!

hodnocení

0x

zlaté klasy :) - všiml jsem si už v poledne - hezký *palec*

ben®
hodnocení

Dobrý den, ano. Takže asi byla ta změna dnes. Je to takové vzpomínkové: "Ani zrno nazmar!". Zdravím!

doplněno 28.07.16 06:23:

magdon - jistě, tuto "mutaci" znám. Také byla oblíbená předělávka "Čest práci!" na "V šest v práci!" .

A takhle to znáte? :-D

"Ani zrno! Nazdar!"

A čest práci, uctivě vinšuju, to je také bezva. :-D K čemu je klávesa F5? Co ještě umí?

hodnocení

0x

? mé kalné oko taky nic nevidí?

když to nevidíte, kliknete na horní modrý pás "poradte.cz" a ono se aktualizuje

hodnocení

0x

Díky. *pusa* 2x F5 a paráda veliká! Léto je tady! Jenže, skoro polovina prázdnin je fuč. *sok*

ben®
hodnocení

Dobrý den, no, admin asi dohání resty - ale dohnal je . Zdravím!

doplněno 27.07.16 19:48:

hm - ano, chtěl jsem to propagovat a soustředit pozornost tímto směrem .

hm*
hodnocení

0x

Aha, jiný obrázek. Kdybys to nenapsal, ani ... (jé, teď bude admin smutnej ...).

patronka*
hodnocení

0x

Já tam ten obrázek někdy mám a někdy zas ne. Záhada... *nevi*

doplněno 28.07.16 11:54:

Díky Bene, asi to tak bude, ale zatím nemám čištění na programu dne, stačí 2 x F5 a je to tam. :)

ben®
hodnocení

Dobrý den, asi to bude tím, zda si konkrétní stránka načte novou "sušenku" (cookies) nebo ne.

Takto jsem to měl včera, ale po vyčištění mezipaměti a cookies v prohlížeči se dnes už načítají všechny stránky s onou hezkou "agitkou" na polní práce . Zdravím!

Agitka na polní práce *sok*? No já teda nevím, ale jestli nám pečou chleba z toho, co je na tom obrázku, tak potěš koště!*ee*

doplněno 28.07.16 16:13:

Hele, když jsem tohle začal psát, ještě tam to "obylí" bylo. Když jsem dopsal, není tam ani jedno zrno (nazdar). *sok*

Jakože klasy travních semen...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]