Titulní obrázek Poradny Od: ben ® 27.07.16 18:58 odpovědí: 20 změna: 28.07.16 20:32
Dobrý den, jsem "pozadu" nebo se změnil titulní obrázek Poradny až dnes? Děkuji všem pozorným a zdravím!
20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0 x
Asi jsem slepá ,nevidím žádnou změnu
Dobrý den, zmáčkněte 2x klávesu F5 a podívejte se znovu. Zdravím!
doplněno 27.07.16 19:13: hahanaj - chtělo to tu aktualizaci stránky a už tam jsou.
aha jsou tam díky, ale před zmačknutím tam nebyly
Co tam nebylo, objeví se tam pouze neějaké kytky na modrém podkladu, to je ono?
Jo jo, to je ono . Úžasný zážitek, že jo? Prostě fantastické!
souhlas, já též nevidím nic jiného než tu žárovku
Dobrý den, neochuzujte se o zážitek a zmáčkněte také 2x F5 - a uvidíte nevídané . Zdravím!
0 x
zlaté klasy - všiml jsem si už v poledne - hezký
Dobrý den, ano. Takže asi byla ta změna dnes. Je to takové vzpomínkové: "Ani zrno nazmar!". Zdravím!
doplněno 28.07.16 06:23: magdon - jistě, tuto "mutaci" znám. Také byla oblíbená předělávka "Čest práci!" na "V šest v práci!" .
A takhle to znáte?
"Ani zrno! Nazdar!"
A čest práci, uctivě vinšuju , to je také bezva. K čemu je klávesa F5? Co ještě umí?
0 x
? mé kalné oko taky nic nevidí?
když to nevidíte, kliknete na horní modrý pás "poradte.cz" a ono se aktualizuje
0 x
Díky. 2x F5 a paráda veliká! Léto je tady! Jenže, skoro polovina prázdnin je fuč.
Dobrý den, no, admin asi dohání resty - ale dohnal je . Zdravím!
doplněno 27.07.16 19:48: hm - ano, chtěl jsem to propagovat a soustředit pozornost tímto směrem .
0 x
Aha, jiný obrázek. Kdybys to nenapsal, ani ... (jé, teď bude admin smutnej ...).
0 x
Já tam ten obrázek někdy mám a někdy zas ne. Záhada...
doplněno 28.07.16 11:54: Díky Bene, asi to tak bude, ale zatím nemám čištění na programu dne, stačí 2 x F5 a je to tam.
Dobrý den, asi to bude tím, zda si konkrétní stránka načte novou "sušenku" (cookies) nebo ne.
Takto jsem to měl včera, ale po vyčištění mezipaměti a cookies v prohlížeči se dnes už načítají všechny stránky s onou hezkou "agitkou" na polní práce . Zdravím!
Agitka na polní práce ? No já teda nevím, ale jestli nám pečou chleba z toho, co je na tom obrázku, tak potěš koště!
doplněno 28.07.16 16:13: Hele, když jsem tohle začal psát, ještě tam to "obylí" bylo. Když jsem dopsal, není tam ani jedno zrno (nazdar).
Jakože klasy travních semen...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.