Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poštovné za tričko

Od: aja1946® odpovědí: 7 změna:

Ví někdo, kolik je poštovné za tričko Poraďte,děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Napřed si rozmyslete jak chcete tričko poslat a pak si je zabalené zvážíte a dle ceníku pošty si najdete Kč.

kurzy.cz/...

doplněno 19.06.16 20:30:

Aha - ale to jste nějak opomněla do otázky vložit, je to podstatný údaj, který mění situaci. Zde je triko zdarma.

hodnocení

To vím taky, ale já myslím tričko za odměnu na tomto webu.

hodnocení

já vím, pak mi to došlo, omlouvám se

hodnocení

0x

poštovné vychází jako nejlevnější doporučený dopis, cca 40kč. Pokud myslíte tričko z Poradte.cz tak u toho poštovné neplatíte. :)

hodnocení

Fakt, tak dík.

hodnocení

0x

Jo tričko je zdarma, ale nečekejte, že vám přijde za týden. Já na něj čekám už asi půl roku.

hodnocení

0x

je to těžké...

admin zřejmě musí zadat objednávku pro nějakou firmu, která dělá sítotisk. Ta firma (nebo admin) musí koupit trička různých velikostí, a barev, (podle přání uživatelů poradny) a najít starou síť s logem Poradte, nebo ji znovu nasvítit, namíchat barvy a tlačit... na tmavé tričko světlou barvou, na světlé tmavou. Teda je kolem toho práce dost.

Není rentabilní tisknout jen pár kousků... někdy to také trvá, než se sejde více zájemců o tričko, nebo mikinu.

Trpělivost přináší i trička...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]