Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stiznost na firmu NaturaMed Pharmacuticals

Od: jeilin* odpovědí: 2 změna:

Dobry den,

chci se informovat jak dale postupovat proti firme NaturaMed Pharmaceuticus s.r.o. Dobre pred rokem a pul jsem aniz bych si neco objednavala dostala od nich balice s Omega 3. Dalsi balicek prisel zanedlouho, ale uz s platbou. Dalsi dva balicky prisly nekdy posleze. Pisu posleze, protoze za 1. prisly na moje stare jmeno 2. na teto adrese uz nebydlim, zije tam syn a za 3. neziju v Ceske republice oficielne uz tri a pul roku, tak jsem si balicek proste ani nahodou neobjdenala. Kdyz jsem do Ceska prijela vloni v srpnu, pekne me to nastvalo, balicky jsem vzala a s peprnym dopisem zaslala zpet do firmy. Bude to skoro rok a ja si rikala, jak to neni vyresene a dnes me syn vola, ze me prisel dopis z firmy Justitia, ze po me vymahaji nejake nezaplacene zbozi. Tak nastesti i po tak dlouhe dobe jsem mela podaci listek z posty v penezence. Nikdy jsem zadne prevzeti balicku nepodepisovala, tak nechapu, jak je tohle mozne? Co v tom mam jeste udelat? Zrejme je zalovat, jinak to nevidim.

Dekuji za odpoved Jeilin

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

raduz*
hodnocení

0x

Tahle firma se uz tady resila... Si poctete:

poradte.cz/...

georges*
hodnocení

0x

Proč to píšete do kolonky stížnosti pro admina. On myslím majitelem jmenované firmy nebude!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]