Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak s vnitřní poštou?

Od: babajaga® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, vnitřní poštu používám běžně. Ale pokaždé jen jednomu adresátovi. Teď jsem napsala dopis pro více lidí. A nejde mi odeslat. Když napíšu registr. nicky, oddělené čárkami, napíše mi to, že například: jana, myška, borovice, pepino není zaregistrovaný nick. Jak posíláte zprávu více lidem najednou? Díky za radu. Jaga.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Ahoj Marcelko,

jde to přes PŘIDAT PŘÍJEMCE (vpravo).

Stejně to ale jde jen cca myslím pro 5 lidí...

doplněno 11.08.13 16:12:

PRVNÍ! *ua*;)

doplněno 11.08.13 16:37:

Hopíku, to byla taková náhoda! Právě kvůli práci teď poradnu zanedbávám... Mám kolečko, zaučuju se všude možně, každý den v práci od 7 do 18... tak mě to moc mrzí, že už sem moc nezavítám :(

Takže jsem ráda, že jsem to tentokrát stihla první ;)

hop®
hodnocení

0x

Míša byla rychlejší, napsat jeden nick a kliknout na "přidat další příjemce", otevře se okýnko pro další nick...

doplněno 11.08.13 16:01:

... lze zadat celkem 6 nicků...

doplněno 11.08.13 16:10:

Mowla, seš pomalej, já si to ještě zkoušel, abych nekecal blbosti :-P*smich*

doplněno 11.08.13 16:11:

... ale zas to mám bez Boldu... *hi*

doplněno 11.08.13 16:12:

... a Jaguška už mezitím možná vyrazila na poštu, takže jsme pomalí všichni... *smich*

doplněno 11.08.13 16:14:

Miško, pošťačka se nezapře, ale to fakt není férový! *cert*

*smich*

mowla*
hodnocení

0x

Vpravo od pole komu je Přidat příjemce, pokud to stiskneš, vyskočí další pole pro příjemcův nick (další příjemce).

;)

doplněno 11.08.13 16:03:

Až třetí... *ee*

*smich* :-D *smich*

doplněno 11.08.13 16:14:

Třeba nám Babajaga zrovna píše hromadný děkovný mailík... :-D

hodnocení

Tak vám všem třem rádcům moc pěkně děkuji za chytrost i za rychlost. Odeslala jsem to, ale vyskytl se malý problém, zaviněný mou blbostí.. Posílala jsem zprávu 3 lidem. Poslední nick měl číslovku: Třeba: pejsek, motylek, jelen2. Já tu číslovku zapomněla napsat a odbouchla jsem to. Přišla mi zpráva, že pejsek a motylek zprávu dostali, jelen2 ne, protože jsem napsala jen nick jelen a to není v databázi. Nechce se mi znovu dopis přepisovat jelenovi2, jak to udělat, aby ho taky dostal? Mám to zkusit zkopírovat? Ty počítače mě zničí. Ono na nich jde úplně všechno, jen kdyby člověk věděl, jak.*ee**plac*Díky moc, zdraví Jaga.

doplněno 11.08.13 16:18:

Škoda, že Vás nemohu obodovat. Ale abych Vám to aspoň trochu vynahradila, jdeme s dědou na zahrádku opékat buřty. Tak já si při těch buřtech na vás všechny, Míšu, Hopíka i Mowlu aspoň vzpomenu, abyste z toho taky něco měli.:D

mowla*

Najedeš si do Vnitřní pošty, Odeslané zprávy, klikneš na zprávu - ´označíš´ žádaný obsah a zkopíruješ jej (Ctrl+C, Ctrl+V) do nové zprávy pro Jelena...

doplněno 11.08.13 16:24:

Babuško - tak ať si pošmáknete, já si jdu dodělat sekanou - předpekl jsem ji včera do ´zásoby´ - a dneska přišla chuť... ;)

Hope - však jsem také ´číhal´... *smich*

hop®

Jaguško, otevřete si to v odeslané poště, označte CtrlC, pak dejte nový vzkaz a zkopírujte CtrlV. A už jen doplnit nick adresáta...

doplněno 11.08.13 16:19:

MOWLA: jedna jedna *smich*

doplněno 11.08.13 16:20:

Jagušo, pro příště jen doporučím začít psát nick adresáta a ve finále kliknutím vybrat z nabízených možností v oranžovém okýnku, pak je jistota že se nepřepíšeme, vím o čem mluvím... ;)

doplněno 11.08.13 16:21:

Šmarjá, JAGUŠKO jsem chtěl říct *hi*

doplněno 11.08.13 16:23:

Jaguško, s hodnocením není problém, dotaz nahlásím a nechám přesunout do hodnocené rubriky... *smich* ... jasně že né...

Anebo druhá možnost - pošlete fotky buřtů, ať se aspoň podíváme, OK? :)

iz*
hodnocení

0x

Je potřeba si před odesláním zkontrolovat, zda je zamýšlený příjemce zaregistrován.

Odesílání neregistrovaným uživatelům samozřejmě není možné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]