Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neodpovídejte na dotazy TOPKY

Od: lejta odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, jsem zde pouze krátkou dobu, ale už jsem si po přečtení několika příspěvků ujasnila jednu věc. Neodpovídejte nikdy na otázky nicku TOPKA. /např. společnost: Je vkládání dotazů bezpečné?/ Tento člověk je hysterický, zlý, hledá jenom záminku, aby se mohl hádat a znectít všechny ostatní okolo sebe. Nemá cenu mu cokoliv radit, diskutovat s ním, vede si pouze svou, všechny lidi zhanobí a dobře míněné rady odmítá. Vybodněte se na něj, není to člověk, přístupný radám a dialogu, zřejmě tu bude nějaká psychická nemoc. Pokud se bude vnucovat svou otázkou, přejděte ji bez odpovědi, ušetříte si nervy.

A vy všichni normální tazatelé, kteří netoužíte po hádce, ale po dobře míněné radě - zdravím Vás.*slunce*L.

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
vše bylo řečeno

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já osobně mám poznatek, že v několika případech odpovědi, respektive rady a komentáře topky měly hlavu a patu...

některé reakce, a nejen u ní, jsou občas předčasné, bezhlavé a provokační... na které pak někteří jedinci opět reagují tak, jak se nám tu na poradně nelíbí...

i tak si myslím, že řešení donese čas...

hodnocení

0x

V jádru sice souhlasím s vaší radou, ale je na každém z nás, jak bude na otázky Topky reagovat. Například mě už to přestalo bavit, tak ji ignoruju. Někoho třeba baví se s ní přít, tak proč by to nedělal. Ušetřím nervy? Něco takového mě rozhodně psychycky nerozhodí. V životě jsem se potkal s podstatně horšími věcmi.

patronka*

Dobrý den, tento příspěvek je mi dost podezřelý, mám dojem že "lejta" je bývalá "topka". Nick "topka" totiž tady urazil dost registrovaných rádců, tak proč by se najednou odkudsi objevila "lejta" a tak důrazně pořadovala NEOPOVÍDEJTE. Se mnou to má jednoduché, já už dávno neodpovídám. Hezký den všem slušným rádcům přeje patronka.

lejta
hodnocení

Dobrý den, patronko, opravdu topka nejsem. Musela by mě být hanba za to chování. Jen jsem chtěla svým příspěvkem říci, že nemá cenu bojovat s větrnými mlýny, už mě ta diskuze s Topkou fakt nebavila a k ničemu dobrému nevedla. Mějte se fajn Vy i všichni normální lidé. *slunce*L.

patronka*

Proč jste se tedy diskuze na téma bezpečnosti vkládaných dotazů nezúčastníla, když Vás to údajně nebavilo? To je jeden z důvodů mé nedůvěry, ale máte ještě možnost tento dotaz vyhledat a vložit svůj příspěvek tam. To hlavně proto, aby si to nick "topka" mohl přečíst a podle Vaší rady se zachovat - tedy očekávat / neočekávat reakce na své dotazy. Jak píše Jabraka, registrace taky o něčem vypovídá. Patronka

můžu Vás ujistit, že lejta není topka, to jen pro Váš klid.

Jinak se mi tento hon na čarodejnice moc nelíbí. Je lépe ignorovat toho, koho nemusíte. Pokud to nepomůže stačí mě kontaktovat a já už to dám do pořádku. ;)

nadne

Pane admine, domnívám se, že TOPKA není špatný člověk. Je prý nemocná. Domnívám se, že by jste spíše měl zakázat příspěvek s názvem typu "Neodpovídejte na dotazy TOPKY". To se přece nedělá. Kdo chce odpovědět, ať odpoví, kdo ne, nemusí. Ale nabádat k tomu ostatní čtenáře, to je "spolčení" a dokonce se to může i vnímat jako "pomluva". Domnívám se také, že by "poradci" neměli útočit jeden na druhého navzájem. Ať si autor dotazu pro sebe vybere radu z celé škály názorů od plus do mínus; jen on má právo se k jednotlivým "radám" vyjádřit (domnívám se).

limetka*
hodnocení

0x

Třeba není zlá, jen je možná sama, možná ji někdo moc ranil nebo je jí opravdu zle psychicky, a třeba jí poradna pomáhá v pocitu, že je v kontaktu s lidmi. Třeba jí pomáhá i to hádání s některými poradci. Je na každém, jestli na její (i na číkoliv jiné) příspěvky bude reagovat a také jak na ně bude reagovat.

také věřím že není zlá, jen snad nešťastná a trochu... nebyla s ní možná domluva, porušila i nějaká pravidla a proto jí bylo zakázáno dále přispívat do naší poradny...

buss
hodnocení

0x

Nechte to na každém, ať se rozhodne jak chce, proč nutíte ostatní?

bussi, vyjímečně s Vámi naprosto souhlasím. Jsou poradci, které ignoruji a nevyjadřuji se k nim. Nikoho nenutím nijak, aby konal stejně jako já.

jabraka*
hodnocení

0x

Milá Lejto,je dobrým zvykem na této poradně se zaregistrovat.Ukážeš tím dobrou vůli a přestaneš být ,třeba pro adminy,anonymní.Samozřejmě budeš tím důvěryhodnější.A určitě máš na co se ptát.

JABRAKA

krkovicka*
hodnocení

0x

Šanci by si zasloužila,ale s ní to fakt nejde...nevšimám si jí,a pro Vás LEJTO,Topka zde dlouho nebyla(den?)nechte to plavat...dík

pu®
hodnocení

0x

Ve valné většině se zde shodujeme, že tento příspěvek je tak trochu mimo. Rádcové jsou snad samostatní, dospělí, vesměs i inteligentní lidé - rozhodnou se sami, na co reagovat chtějí, a na co ne. Nepotřebují, aby jim někdo, kdo už tu "krátkou dobu" je, povídal, na co odepisovat. Já bych navrhovala toto téma smazat. Přijde někdo nový a tohle ho okamžitě odradí..

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]