Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neoznačení otázky jako přečtená

Od: lui* odpovědí: 7 změna:

Admione,

proč mi, když si dám označit rubriku jako přečtenou, jedna otázka zatvrzele vzdoruje jako nepřečtená? Obrázek přikládám.

Děkuji lui.

Neoznačení otázky jako přečtená

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

musí se to prozkoumat, pokud problém trvá, půjčím si večer registraci a omrknu to na vlastní oči :)

U mě v pořádku. Schválně jsem zkusil stejnou rubriku, akorát z opery. Zkusil bych u toho firefoxe smáznou cache, případně by mě zajímala verze

tak alespoň u někoho, ale on i ten minuly problem s nasobným zobrazenim otazek byl jen u 3 uzivatelu, pritom ta situace, ktera nastala byla osetrena, aby se nikdy nemohla stat... nakonec jsem to udelal pomoci unikatnich klicu, takze z logiky databaze se to uz nestane.

tenhle pripad bude neco jineho, ale na oba dva nema prohlizec zadny vliv, resp. pokud zobrazi alespon nejakou zmenu :)

lui*
hodnocení

Mě to nevadí, žádný spěch. Jen si myslím, že takové nestandardní chování admina zajímá. Tak jsem napsal, a vyfotil obrazovku. Tu radu s otevřením otázky jsem zatím nezkoušel. Jestli s tím budete laborovat, tak ať je to v tom stavu, v jakém jsem to zkoušel. jen jsem dnes zkusil znovu označit vše jako přečtené, a je to stále stejné.

už jsem na to přišel, je to velmi zajímavá situace.

Původně byla otázka v rubrice VZKAZY, kde jste jí poprvné navštívil 27/4 22:16. Pak jsme jí někdy přesunuli do rubriky, kam patří a kde je teď. V databázi zbyl údaj z té první rubriky, při akci označit jako přečtené se stane, že se smažou všechny záznamy z dané rubriky a znovu se umístí data o přečtení - paradox: nesmaže se, protože je záznam z jiné rubriky a nevloží se, protože jedinečné číslo otázky je už vloženo.

Takže při přesouvání se musí záznam vymazat nebo změnit... dřív se to neprojevilo, protože donedávna nebylo číslo otázky bráno jako jedinečné... *smich*

jdu to napravit, ale zpětně se to neprojeví, tuhle jednu růčo smažu, ale budou jiné...

doplněno 03.05.11 20:35:

opraveno, záznam se bude vždy upravovat, takže informace o přečtení zůstane :)

lui*
hodnocení

Dík. Kdo umí ten umí.

hodnocení

0x
Lui zkuste klinout na samotnou otázku a ne dávat označit vše jako přečtené!.!.! Mě to taky občas dělá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]