Nejste přihlášen/a.
CHCIVAROVAT VŠECHNY VAROVAT VŠECHNY KTEŘÍ MAJÍ V ÚMYSL PRODAT JAKOUKOLIV NEMOVITOST PŘED REALITNÍ KANCELÁRI : PROLUX.UMÍ VÁS VELMI DOBŘE OBELHAT A JAK JI PODEPÍŠETE SMLOUVU O POMOCI PŘI PRODEJI,JE TO SMLOUVA EXLUZIVNÍ,PODVODNĚ UMÍ VYLÁKAT PODPIS,NIC NEPRODÁ A VY TAKY NIC NEPRODÁTE,JINAK PLATÍTE ZA NIC,KDYŽ SI TO PRODÁTE SAM. DOPORUČUJI ,POKUD MÁTE POČÍTAČ,TAK SI VYHLEDEJTE WEB:PROLUX.CZ A PŘESVĚČTE SE .VYUŽÍVAJÍ HLAVNĚ STARŠÍ LIDI,TAKOVÝCH DŮVĚŘIVCŮ JAK JSEM JÁ,NEDÁ VÁM MOŽNOST,ABY JSTE SI PŘEČETLI PODMÍNKY NA DRUHÉ STRANĚ SMLOUVY,JEN DLANÍ ZAKRYJE I PRVNÍ STRANU A PO PODPISU MÁ STRAŠNĚ NASPĚCH.
KDO MI POMŮŽE?NIKDO,PROTOŽE JEJICH SOUDNÍ ROZHODČÍ CHRÁNÍ JEN SVÉHO CHLEBODÁRCE A NA SOUDNÍ TAHANICE NEMÁTE PENÍZE.
Naprosto zbytečný příspěvek. Firem, které používají nekalé praktiky, jsou stovky, možná i tisíce. Dokud budou lidé nepoučitení a nebudou se řídit zdravým rozumem, tak se těmto firmám bude velice dobře dařit. Takže hledat pomoc, když jsem už něco podepsal, je naprosto zbytečné. Lepší je hledat pomoc s předstihem tak, aby mě ochránila před mým vlastním unáhleným rozhodnutím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.