Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blikání vnitřní pošty

Od: patronka* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, musím se přiznat, jak jsem pitomá. Pořád mi bylo divné, že mi neustále bliká podtržítko u vnitřní pošty, když tu různě psali, že tak se pozná došlý vzkaz. Jsem tu rok a pár dní a teprve teď mi to došlo. Bodejť by neblikalo, když je tam spousta staré neotevřené pošty, kterou jsem si přečetla jen na mailu a pokud nebylo potřeba odpovědět, tak už jsem vnitřní poštu neotevírala. Tak jsem si dala tu práci a všechny postupně otevřela - už to nebliká :). Já to sem píšu hlavně z toho důvodu, že možná nejsem jediná, kdo takhle uvažoval. Včera se mi ale stala opačná věc, měla jsem skutečně bohatou vnitřní korespondenci a spolehla jsem se na přeposílání na mail, jenže nic. Napadlo mne naštěstí se do vnitřní pošty podívat. No a když jsem večer vypínala PC, naskočil mi pošťák se 7 došlými maily. Jenže včera mi to všechno běhalo zpomaleně, možná byl problém u poskytovatele internetu - Vodafone - dnes všechno funguje jak mám. Přeji všem krásný den a jdu si vzít Gingko bilobu. Patronka

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Patronko,patronko... :-D taky jsem čuměla jak puk na monitor.Taky chci vědět proč v mobilní verzi nic neblika,není nic podtržené a já každý den musím otvírat vnitřní poštu kdyby náhodou...
výtka
Upozornění od administrátora 20. 04. 2011 11:16:15
v mobilní verzi není vnitřní pošta ;)
sebod*

Patronko. Vodafon měl včera opravdu velké problémy. Někomu nešly mobily, jinému internet. Někomu oboje *zed*

binka*

Mně zase přišel mail ,že mám novou vnitřní poštu, až za dva dny ...*ee*, mám O2

lidus*

Neví co to včera bylo, připojení mám UPC a večer jsem myslela, že otevřu okno a PC poletí, poraďte si dělalo co samo chtělo, nešlo vložit odpovědi a celé to bylo rozhozené. Jelikož mé PC nedávno napadl vir co obešel Avast i bránu domnívala jsem se, že se totéž mohlo stát i našemu poraďte.

krkovicka*
Jaktože Ne?Otvírám ji a posílám vzkazy přes Mob.verzi,pak dojde i do emailu.
doplněno 20.04.11 11:31: Asi myslíte když v mob.prohlížeči najedu na internetovou hl.stránku poradte.cz tam je,ale jinak neni když kliknu na ikonku mobilu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]