Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, musím se přiznat, jak jsem pitomá. Pořád mi bylo divné, že mi neustále bliká podtržítko u vnitřní pošty, když tu různě psali, že tak se pozná došlý vzkaz. Jsem tu rok a pár dní a teprve teď mi to došlo. Bodejť by neblikalo, když je tam spousta staré neotevřené pošty, kterou jsem si přečetla jen na mailu a pokud nebylo potřeba odpovědět, tak už jsem vnitřní poštu neotevírala. Tak jsem si dala tu práci a všechny postupně otevřela - už to nebliká . Já to sem píšu hlavně z toho důvodu, že možná nejsem jediná, kdo takhle uvažoval. Včera se mi ale stala opačná věc, měla jsem skutečně bohatou vnitřní korespondenci a spolehla jsem se na přeposílání na mail, jenže nic. Napadlo mne naštěstí se do vnitřní pošty podívat. No a když jsem večer vypínala PC, naskočil mi pošťák se 7 došlými maily. Jenže včera mi to všechno běhalo zpomaleně, možná byl problém u poskytovatele internetu - Vodafone - dnes všechno funguje jak mám. Přeji všem krásný den a jdu si vzít Gingko bilobu. Patronka
Patronko. Vodafon měl včera opravdu velké problémy. Někomu nešly mobily, jinému internet. Někomu oboje
Neví co to včera bylo, připojení mám UPC a večer jsem myslela, že otevřu okno a PC poletí, poraďte si dělalo co samo chtělo, nešlo vložit odpovědi a celé to bylo rozhozené. Jelikož mé PC nedávno napadl vir co obešel Avast i bránu domnívala jsem se, že se totéž mohlo stát i našemu poraďte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.