Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak smazat vložený trápení?

Od: sylva* odpovědí: 10 změna:

Ta možnost by tady měla být, chci smazat jednu loňskou otázku...už není k ničemu, nechci aby dál byla zveřejněna na tomto webu. Jak to udělat, děkuju.

výtka
Upozornění od sys spider 20. 04. 2011 10:12:26
Kontaktoval jsem Admina se kterým to můžeš vyřešit.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

odpověd je zde: poradte.cz/...

Proč ji smazat, když může pomoci někomu jinému? Vše je anonymní, takže o co jde?

sylva*
hodnocení

clayman, jenže tohle se bohužel otočilo proti mě, mám tam svůj kontakní mail, to byla chyba..jinak díky, kouknu na ten odkaz

odstranění jmen nabo mailu neni problém, pošlete odkaz na admin*poradte.cz

topka*

Může se stát, že vývoj odpovědí se zvrhne směrem, který je pro tazatele nepříjemný, ale pro čtenáře lákavý, takže otázka je jakoby nekonečná a tazatel může být stále oslovován. Něco jako reality šou.

sebod*

jednoduché řešení. nedávám sem svůj meil. Od čeho je vnitřní pošta?

lidus*
hodnocení

0x

Sylvo na liště klikněte na KONTAKT.

sylva*
hodnocení

psala jsem tam i tam, ale nejde to tak rychle, chjoo protože to tam pořád je

lidus*

admin má i jinou práci než sedět u PC, vydržte. Fakt si myslíte, že někdo sedí a čte to co bylo vloženo před rokem? To už nikoho nezajímá.

sylva*
hodnocení

ano, stačí zadat mojí mailovou adresu, kterou mám veřejně uvedenou a najde mě to i s tou zpovědí.

hotovo, oběd je oběd *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]