Nejste přihlášen/a.
Díky Admine za parádní červené tričko, které jsem tento týden obdržela...je super - moc se mi líbí a mám z něj velikáááánskou radost
.
Pavle, skromný dotaz, na mikinu čekám, to jsme vyřešili, ...chtěl jsem přidat triko až půjdeš na poštu, ale napsalo mě to:
Odeslat požadavek na další tričkotento typ trička již byl byl objednán
mám si vybrat jinou barvu?,
Děkuji. Milan
Pavle, zdravím, mrzí mě, že Tě straší moje mikina. "je to můj největší strašák" Přeci jsme se domluvili, že až bude tak bude. Já si počkám, páč tu současnou ještě nemám onošenou. Takže klídek, jen si to archívuj, a až přijde čas, pošleš triko a mikinu najednou.
Nespěchám...
Děkuji mnohokrát a krásný týden.
ono to není tak zlé, ale stydím se za to dost... každopádně jsem dnes dostal potvrzenou objednávku a mělo by to být hotové 1/7. Takže se dočkají všichni, kdo čekají na červené XL (to jediné došlo v zásobách). Mimo to dnes posílám pár balíčků s tričkama pro ostatní
závada ještě neodstraněna, jsem zatížen na červenou, (mám pravdu cyrile?)
Takže nechám na Tobě, jak to uděláš...
Díky a zdravím.
Pavle, díky, zkusím to, ale koukám 8 triček? To se dělalo spodní prádlo na týden 7 dní, ty už osm?
Holt každému podle zásluh. Přeji hezký víkend. Milan
doplněno 24.06.11 12:00:fakt je to OK, závada odstraněna
tak už mám taky triko. Červené. Dorazilo 2 dny po objednání. Je to paráda, akorát jsem zjistil, že není radno v něm chodit do kauflandu. Nejdřív jsem netušil, proč se mě furt někdo na něco ptá
. Starší paní mi div nevynadala, když jsem nevěděl, kde najde 11 pivo
. Teprve u kasy mi to došlo
. Všichni zaměstnanci Kauflandu nosí úplně stejná trika. Akorát ten nápis je jiný. Jenže ten můj se navíc provokativně ptá: "Kde ti poradí?"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.