Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vnitřní pošta - čte ji admin?

Od: krkovicka* odpovědí: 19 změna:
Chci se zeptat,zda admin vidí co si píšu vnitřní poštou s ostatními.dík
doplněno 07.04.11 17:59: Ale pravdu! :)

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To by byl špatný admin, kdyby to neviděl, respektive se k tomu nedokázal dostat...kdyby opravdu chtěl.

hodnocení

0x

Myslím ale že to nedělááá.

krkovicka*
hodnocení

Jde o to zda se o to zajímá,nebo taky ne.
raadek*
Když zadáte správné heslo, můžete číst cizí poštu také. My vyvolení toto heslo známe. Heč! :) R.
výtka
Upozornění od administrátora 08. 04. 2011 22:05:50
jen doplním, že to není možné ani v administrátorském účtu, šlo by to jedině přímo v DB a takové heslo tady nikdo nemá ;) - vysvětlení pro ostatní, abychom rozptýlili obavy
pt®

No, to si určitě může admin přečíst,*cteni* ale proč by se zabýval od rána do večera, co si kdo píše. *klik* A také starou vnitřní poštu maže. - stařenka

raadek*
Za tohle mě admin asi zabije. Ještě, že mi Vít Bárta půjčil nějaký prachy. R.

hodnocení

0x

já si myslím, že admin na to má možnosti, ale nemá na to mnoho času...

Poraďte.cz, Paprička.cz, Píše.cz, ProTebe.cz, Nepíše.cz, Dobrájídla.cz, Rychlehry.cz, to vše má na starosti, má toho dost, a kdyby četl všechno, tak by měl vééééélkou hlavu...

dále chodí zřejmě i do práce, a má manželku a dítě, a práci okolo bydlení a ...

doplněno 07.04.11 20:44:

krkovičko, vydržte, admin to uvede na pravou míru... myslím, že radek si z nás dělá legraci...

krkovicka*
hodnocení

Děkuji,ale tohle mě ani neuklidnilo,zvlášť když vím,že nějaký radek může číst vnitřní poštu,když má být soukromá.Rovnou řekněte,že mě znáte,email,facebook a zítra mi můžete zaklepat na dveře!
raadek*
Nemusíte se krkovičko bát. Žádné heslo neexistuje. Jenom jsem vám chtěl pomoci, protože když něco takového plácnu, tak admina určitě vytáhnu z doupěte a on zareaguje. Hejkal všechno zkazil. :) R.

marenka*
hodnocení

0x

Krkovičko, pokud se bojíte, tak není nic jednoduššího než si předat vnitřní poštou emailové adresy a další psaní směrovat tam. ;)

Já osobně tohle neřeším. Vím stoprocentně, že i kdyby Admin VP četl, tak z nějakého profesního důvodu (třeba při domlouvání nějaké lumpárny či co), ale že nikdy to co by četl, nepustí do éteru. Jako co by z toho měl? *nevi*

krkovicka*
hodnocení

Neříkám,že by to měl pustit do éteru,no to doufám,že se ani nestane!

to mi připomělo, že jednou jsem vnitřní poštu opravdu procházel - když jsem byl upozorněn, že tu konkrétní nick vábí nezletilé na schůzky, tak jsem to procházel, abych věděl na čem jsem.

sebod*

Sakra, Admine *cert*. Že Tys mi tenkrát zkazil nadějné rande *srdce*. Vykoupaná jsem byla, VNUČKU jsem dala spinkat *houpy*, celá natěšená letím na rande *bezim**uspech*. A dotyčný nepřišel *zed**plac**haha*

výtka
Upozornění od administrátora 08. 04. 2011 12:32:12
tak klika, že tvoje smůla našla jméno *smich*

hodnocení

0x

Krkovičko, asi tvuj stihomam nepotěšim, ale kterýkoliv admin se dostane na věci které spravuje. To znamená, že zdejší admin se dostane na vnitřní poštu a další věci, jiný admini se dostanou na provoz po síti, mailové schránky, přístup do pc atd Od toho jsou to admini, ale taky mají nějakou svou etiketu a mají důvod to dělat? Na každé práci si najdeš něco co jiný nemůže.

moxa*
hodnocení

0x

Samozřejmě, každý admin může číst cokoli na svém webu. Dokonce u vás v práci si váš admin může číst, co si píšete po icq. To nám připadalo vellice vtipné. Náš admin toho věděl opravdu mnoho, co si kdo prohlíží za stránky... :D A to jsme se osobně znali, což tady odpadá, takže mě by to bylo osobně jedno, kdyby si četl cokoli. Já jsem si toho našeho vždycky prohlížela, jestli na nás nějak divně nekouká. Nekoukal. Takže naše pubertální výlevy asi nečetl :D

ale něco jiného je admin www stránek a něco jného je admin školní/pracovní sítě, to je dost podstatný rozdíl ;)

moxa*

To je jasné :) Já jen, že člověk se musí smířit s tím, že jste všemocní :)

hodnocení

0x

Kdybych chtěl tak bych opravdu mohl cokoliv, tady na Poradte.cz kromě zjištění Vašich hesel. Ta jsou uložena tak komplikovaně, že bych to dohromady nedal... i když vím jak se zrovna tahle šifra tvoří. Pro představu takhle je v DB uloženo Vaše heslo: "19b2d9879779f48f100be593901ba4e5041a1bba", nikdo neví jestli bylo 2 nebo 10-ti místné, takže do Vašich mailových schránek (pokud byste měli stejné heslo) se vloupávat nemůžu... jak to tady bylo jemně naznačeno *smich*

V tuto chvíli má vnitřní pošta 5.523 vzkazů... to bych si dal. ;)

krkovicka*
hodnocení

Dik za info.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]