Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, včera jsem byla v Brně a někdo tam přilepil na sloup papír a tam bylo napsáno - Chtěl jsem bojkotovat arabské výrobky a zjistil jsem, že ty k...y nic nevyrábějí. Přišlo mi to k smíchu, setkal jste se někdo s něčím podobným?
Jo, je to úsměvný postřeh, ale autor toho letáčku by měl v tom případě přestat jezdit motorovými dopravními prostředky, chodit po asfaltovaných chodnících, přestat používat plastové výrobky, barvy, prací prostředky, užívat řadu léků... Tedy ne, že by to všechno arabové vyráběli, ale dělá se to převážně z jejich ropy.
Je to přesně, jak píše senior magdon. Když je vtipálek tak dychtiv poškozovat ekonomické zájmy arabských ručníkářů, může kromě ropných výrobků zkusit bojkotovat také arabský kapitál...nekupovat lupeny na utkání řady špičkových evropských fotbalových klubů, nikdy nevkročit do spousty tuzemských hotelů a wellness center...ono by se toho našlo. Ale asi by to docela unavovalo.
Setkávám se neustále s polskými výrobky a nejradši bych je taky bojkotoval. Bohužel to moc dobře nejde.
Hejkale, bravo, měl bys je aspoň pořádně vystrašit, když už jsi ten Hejkal s velkým H. Samožřejmě,že nemyslím ty Araby.
Dneska jsem slyšela bezva příhodu, vypadá to jako vtip, bohužel, je to pravda. Není každému z hůry dáno...
Hned za vesnicí se u nás buduje hřiště. Byl vypracován projekt, atrakce pro děti, místo pro skok daleký, hřiště na odbíjenou, na fotbal /mini/. Bylo to zadáno firmě, která se jmenuje: HŘIŠTĚ NA KLÍČ.
Lidé z obce se rádi zajdou podívat, jak dílo pokračuje. Přišla se tam podívat i paní z vesnice /asi 45 let/. Chvíli čučela na nákladní auto s nápisem HŘIŠTĚ NA KLÍČ na dveřích.
A pak najednou povídá: To sem teda zvědavá, komu z vesnice svěřejí ten klíč od toho hřiště!
Chlapi zahazovali lopaty a smíchy se chytali za břicha.
Inu, moudrost zase jednou vykvetla! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.