Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vtip na sloupu

Od: dajka® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, včera jsem byla v Brně a někdo tam přilepil na sloup papír a tam bylo napsáno - Chtěl jsem bojkotovat arabské výrobky a zjistil jsem, že ty k...y nic nevyrábějí. Přišlo mi to k smíchu, setkal jste se někdo s něčím podobným?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

setkal... je jich tu u nás plno, co nic nevyrábí... akorát na ty araby neplatím daně.

22.07.16 10:58

*palec*

hodnocení

0x

Jo, je to úsměvný postřeh, ale autor toho letáčku by měl v tom případě přestat jezdit motorovými dopravními prostředky, chodit po asfaltovaných chodnících, přestat používat plastové výrobky, barvy, prací prostředky, užívat řadu léků... Tedy ne, že by to všechno arabové vyráběli, ale dělá se to převážně z jejich ropy.

hodnocení

Tak to mě nenapadlo, ale on to myslel asi na jiné Araby...

venkov4ever*
hodnocení

0x

Je to přesně, jak píše senior magdon. Když je vtipálek tak dychtiv poškozovat ekonomické zájmy arabských ručníkářů, může kromě ropných výrobků zkusit bojkotovat také arabský kapitál...nekupovat lupeny na utkání řady špičkových evropských fotbalových klubů, nikdy nevkročit do spousty tuzemských hotelů a wellness center...ono by se toho našlo. Ale asi by to docela unavovalo. *slunce*

stonek*
hodnocení

0x

Setkávám se neustále s polskými výrobky a nejradši bych je taky bojkotoval. Bohužel to moc dobře nejde.

Také se setkávám s polskými výrobky. V Biedronce v Kudowe ani v sklepu miesnym firmowym kam chodím pro výborné klobásky, jiné než polské výrobky nemaj. O bojkotu neuvažuju, nezblbnul jsem z české propagandy. Stejně tak si nemůžu dovolit bojkotovat araby, protože z ropy se vyrábějí krom benzínu, plastů a barev i léky.

sydney*
hodnocení

0x

*cert*Hejkale, bravo, měl bys je aspoň pořádně vystrašit, když už jsi ten Hejkal s velkým H. Samožřejmě,že nemyslím ty Araby.

Ja jsem hejkal s malým...křikem!
A ty dávní indičtí migranti dokáží svým hlasitým hlasovým projevem vystrašit i otrlé úředníky na sociálce či bytovém...
Škoda mluvit. Ne to ještě křičet...

hodnocení

0x

Dneska jsem slyšela bezva příhodu, vypadá to jako vtip, bohužel, je to pravda. Není každému z hůry dáno...

Hned za vesnicí se u nás buduje hřiště. Byl vypracován projekt, atrakce pro děti, místo pro skok daleký, hřiště na odbíjenou, na fotbal /mini/. Bylo to zadáno firmě, která se jmenuje: HŘIŠTĚ NA KLÍČ.

Lidé z obce se rádi zajdou podívat, jak dílo pokračuje. Přišla se tam podívat i paní z vesnice /asi 45 let/. Chvíli čučela na nákladní auto s nápisem HŘIŠTĚ NA KLÍČ na dveřích.

A pak najednou povídá: To sem teda zvědavá, komu z vesnice svěřejí ten klíč od toho hřiště!

Chlapi zahazovali lopaty a smíchy se chytali za břicha.

Inu, moudrost zase jednou vykvetla! *sok* Jaga.

balzerka
hodnocení

0x

V polích za Bruntálem napsal nějakej romantickej zemědělec na betonovou zátarasu do polňačky velikými písmeny: LÁSKA Je ZÁZRAK !

Čitelné už z dálky z auta :). Jaké citové hnutí ho přimělo slézt z traktoru, vzít štětec a vyznat se světu?!?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]