Nejste přihlášen/a.
Admine, dnes jsem se vyšplhal na magickou hranici 2500 odpovědí, a i když odpovídám dále, toto číslo se nemění. Že by muška? Příležitostně na to mrkni, dík!
doplněno 23.03.11 22:28:Už se to zase (asi po pěti hodinách) nějak rozeběhlo, nevím jestli samo, anebo jestli blesk je Tvůj pomalejší brácha!
Hope, jak se takový zásek počítadla dělá, prosím.
Docela bych ho potřebovala, aby se mi zas někdo nesmál, že jsem tady FURT.
Mařenko, fakt netuším, právě tohle jsem chtěl zjistit od Admina. Ale nevím ani, jestli v tom má svůj pazourek, nebo jestli byly nějaké sluneční erupce...
... a to neřeším problém, že se mi nějak zasekly i hodnocené odpovědi...
hope, už jsi tu dost dlouho, je lepší takové dotazy posílat adminovi vnitřní poštou...totiž admin chodí i do práce, nesedí jen nad Poradte.cz, má ještě pod palcem i Papričku.cz, Píše.cz, ProTebe.cz, Nepíše.cz, Dobrájídla.cz, Rychlehry.cz a kluka a manželku a barák...a mnoho dalších aktivit...
prostě nesleduje všechno okamžitě...má ale notifikaci, a servery jsou taky jenom lidi, pardon stroje, také mohou chybovat...
nevím, proč je pro tebe magická hranice zrovna 2500 odpovědí...momentálně jich máš už 2865 ...kvantita není všechno...
"zaseknutá" hodnocení má na svědomí tvoje hyperaktivita v minulosti... před 365 dny jsi dostal moc hodnocení, dnes ti je to odpočítalo a budeš muset přidat, když chceš stoupat k vyšším metám... za rok se ale potrháš...
nic si z toho nedělej, mnoho z nás také stagnuje, nebo dokonce klesá... (koukni na sousedku...) a co?
většinou admin na takové dotazy odpovídá také vnitřní poštou, (pro někoho jsou odpovědi někdy i nepříjemné) a pokud se to týká všech uživatelů, tak to dá veřejně, aby měli informace všichni...
tak jako já jsem teď nepoužil vnitřní poštu, aby se poučili i další případní tápající...
držím palce...
Hejkale, díky za info, ovšem tento dotaz jsem záměrně dal veřejně, protože pokud by se k problému přidal i někdo jiný, Admin by měl více indicií, kde případně problém hledat.
Co se týká "zaseklých" hodnocení, to byl samozřejmě pokus o vtip! Hezký den!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.