Nejste přihlášen/a.
Ano, po druhé. První skupina je ztracena mojí blbostí, kdy jsem smazal svůj profil a tím skupinu zahodil... to mi uniklo. Bohužel jsem nikoho neudělal správcem... no, naštěstí to nebyla velká skupina.
Zkusím to tedy znovu a snad pořádně, kdo chce ať se přidá. Odkaz je snad na každé straně, vespod menu
Před pár minutami jsem si toho všimla. Díky.
Nechápu.
Poděkovala jsem Adminovi, žádnou informaci jsem nepodala.
Podala jste informaci, ze jste si toho vsimla. Podekovani je ve druhy vete. Kdyby to psal kazdy kdo si toho vsiml, to by bylo odpovedi - zbytecnych - ze?
Jestliže je poděkování ve druhé větě, stále je to jedna odpověď. Hele ještěrko, navážíte se do mě jak dlouho, nechte mě být. Já od vás nic nechci, vy mi nic nedáte, chleba vám nežeru, tak mě prostě vynechte. Hmm?
Napište Adminovi, viz poznámka od něj v pravidlech:
Co si přejeme:
- Vaši spokojenost. V opačném případě nás kontaktujte na spatnost@poradte.cz.
A tohle najdete ve FAQ zdejší poradny:
Vadí Vám někdo na Poraďte.cz?
I to se může stát, zvláště pak pokud tu trávíte více času. Ponorková nemoc se nevyhýbá ani internetu. Ale poradna není jen o jednom člověku, jde o celý kolektiv. Každý si tu buduje svoji pověst a je jeho vizitkou. Samozřejmě vše musí být v mezích, jinak bude zakročeno. Pokud Vám někdo vadí doporučuji jeho odpovědi vynechávat a číst jen ostatní. Aneb rozumnější ustoupí
Pokud Vám někdo vadí doporučuji jeho odpovědi vynechávat...
V tom je prave ten hlavni problem - at se podivam kam se podivam, na jakykoli dotaz v jakemkoli oboru, vzdy je tam Marenka, tomu se vyhnout pri sebelepsi vuli nejde. Snad krome sportu, tam byste mela pridat at se vyhoupnete do cela zebricku. Ale sport me nezajima tam zadny rady nehledam. Ale no nic, snazte se jeste vice, treba z vas bude brzy sys.
Ještěrko, Mařenka už dávno v čele žebříčku je a zaslouženě. Když se budete víc snažit, třeba se tam taky dostanete, ale nejspíš na to nemáte. Tak přestaňte závidět, rubriky vynechávat nemusíte, jen se vyhněte reakcím na Mařenčiny odpovědi. Bojíte se zaregistrovat, aby nebylo vidět, že Vaše odpovědi body nedostávají? Přestaňte se laskavě o Mařenku otírat. Patronka
jesterka má problém... zřejmě něco skrývá, nebo se záměrně skrývá...
v těch pár vláknech, co se tu vyjadřovala, použila 11 IP adres, převážná většina byla zřejmě přes anonymizery, USA, Holandsko, Německo, ovšem také Praha 4
je možné, že je to nějaká hvězda, a je možné, že zazáří na nějakém dalším black listu...
jen mne zaráží, že používá takové metody a způsoby, vzhledem k jejímu zaměstnání... poradte.cz/...
"Knihu xichtů" sice nepodporuji, ale i tak jsem si na zkoušku kliknul!
Ta volba "už se mi to nelíbí" je Tvoje osobní vychytávka, nebo je to standartní záležitost?
Hope, "už se mi nelíbí" je standartní facebook a přiznám se, že na to klikám docela často , když mám profil zahlcený vzkazy typu: Kdo chce zadarmo zájezd do Libye, ať klikne na "líbí se mi"
Teď si tady ale kliknu ráda
Patronka: A já to po Hopovi prachsprostě opsala...
Admine, mě by se líbilo, kdybyste tam občas šoupnul nějaké novinky z poraďte - co jste zase vymyslel nového, jaké jsou změny apod... Tady mě to mezi všema otázkama zanikne... Ale co je velká, velká škoda - na tom facebooku se vůbec nepoznáme, když jsme podle našich občanských jmen!
ještě přemýšlím co tam šoupnout, ale tohle je určitě ta věc, která tam patří. Asi pár bonusů, kdo mě aktuálně na poradte.cz naštval a pár zajímavostí... uvidíme, je to i dobré místo na poznání ostatních v jiném světle
držím palce, aby se to rozjelo. Zatím jsme si psaly akorát s coccinkou, úplně opuštěné.
K té poslední větě. To souhlasím. Taková obr volná diskuse, kde se můžeme odvázat, rozčílit, rozněžnit, víc seznámit...
Poznání ostatních v jiném světle... Jen nevím, nevím jak to jiné světlo poberou ostatní.
Ahoj Mařenko, já doufám, že nás tam bude stále více.
A navrhuju, aby každý nově příchozí napsal na zeď svou "poraďte" identitu, abychom věděli, kdo je kdo
Dobrý nápad.
Snad se to rozjede, každý začátek je těžký a Admin něco určitě najde, co bychom mohly rozebrat. A my pak tady nenápadně budeme jenom nakusovat a neřekneme to celé.
Hope, ve smyslu včerejší diskuze založené paní Liduš - píše se standardní, ne standartní ) Patronka
Ano, Patronko, máte pravdu, je to jdna z chyb, kterou občas nezáměrně dělám, někdy mi ujede i vyjímka...
Co je to Facebook?
Měla jsem v ruce podobnou reakci . A pozor, Social Network jsem viděla!
A ani ten mě nepřesvědčil...
Děkuji, facebook nechci. Trochu vám bdu závidět, že se dozvíte novinky ze zákulisí, ale nestojí mi to za to. Užijte si to
Souhlasím s hm! Drby sem!
A nechcete ty novinky a bonusy a ... prsknout i někam sem do menu? Ne facenesmyslu nejsem a nebudu, ale na drby z Poraďte bych se třeba někdy i podíval.
necháme to tak jak to je, tedy podstatné administrator.pise.cz/... velepostatné přímo zde poradte.cz/... a drby, frky na facebooku, kam patří O nic moc určitě nepřijdete, ale kdo je registrován na FB... budu rád za vyjádření sympatií kliknutím
Přidávám se k Benovi. Jednou jsem se ve snaze získat číslo na ICQ omylem na Fecebook dostala. Nevím jak je to možné, ale začalo to samo oslovovat lidi v mém mailovém adresáři a dozvěděla jsem se až od kamarádky z Amsterdamu, že bohužel oni se přihlásit na Fb nemohou. Hanba mne fackuje ještě dneska. Naštěstí to bylo v době kdy jsem s internetem teprve začínala, tak těch adres moc nebylo. Dneska už by to bylo na mašli. Patronka
Pro ty, kteří se na FB bojí.
Are, tak obavu ze závislosti naprosto chápu. Na FB se někdy zapomenu.
Mařenko nejde oto jestli se člověk bojí, ale v mém případě závislost na cigaretách, mase a poradte.cz úúúúúúúúplně stačí. Nač si vypěstovávat další ne a niky ne.
Nikdy?
Pravda, závislost na poradte.cz už mám. A nevyženou mě ani klackama... Ale vážně od určitého věku jsem najednou ztratila kontakt s pokrokem v poč. světě. Takže se na FB bojím. Nějak se bojím nebo jsem líná se učit něco nového,ale možná zvědavost převládne. No a navíc jsem nebezpečná sama sobě svou ukecaností...
Mařenko, třeba já se ho nebojím. Je asi stejně (ne)bezpečný, jako jakákoliv jiná služba na internetu. Nebezpečí roste jen těm, kdo do něj vkládají hodně údajů o sobě (ale to platí i jinde). Nejdůležitější důvod, proč tam nejsem a nebudu, je ten, že je prostě úplně zbytečný, nenabízí nic, co tu ještě není, a nic, o co bych stál. Byla by to jen další registrace, tentokrát ovšem zcela nadbytečná a neměl bych důvod ji používat.
Tak když už i Admin zavítal do světa FB, tak bych se chtěl optat ...
Každý registrovaný zde na Poraďte, máme svoji stránku a na FB je v profilu dole možnost - přidejte si na své stránky štítek - tak to by mohlo jít, přidat si štítek sem na poradnu, co?
Zas jsem zaspal sakraaa Ale zas skoro na minutu za den.
Pokud má někdo webové stránky a chce si na ně dát odkaz na na svůj profil co má na FB. To co jsi dal Admine jako odkaz, co je na každé straně, ve spod menu.
Tak jestli by šlo udělat, že by si každý (registrovaný) kdo chce, dal na svoji stránku na poradně také odkaz na svůj profil na FB.
Třeba naše uživatelka z Ostrova "im..." (mezi námi slušná kost) je dychtivá po tom, kdo je kdo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.