Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Marenka je s námi rok

Od: ar* odpovědí: 28 změna:

Maruš gratuluji *tanec*. Jen tak dál, přeji hodně fajn otázek a odpovědí. Ar

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

0x

I já se přidávám s gratulací! A protože tu není pugét, tak aspoň *pusa*

marenka*
hodnocení

0x

Oooo *modla* Děkuji, děkuji moc. Ten rok utekl tak rychle, že tomu sama nevěřím a to jen a jen díky vám všem tady na poradně. Já to samé vlastně přeji celé poradně a moc si přeji, aby jsme se tu přestali handrkovat. A jsem si jistá, že s příchodem jara a pořádného sluníčka všichni dostaneme tu správnou náladu a vše bude dobré. A všem děkuji i za to, že mi odpouští sem tam hrubku. I mylný názor. Vždyť jsem jenom Mařenka, ale VAŠE. Tak ať to co nejdéle vydrží, je mi tu fajn.

binka*

To to letí, už rok?! Mařenko, gratuluji! Na správnou náladu si ale podle vaší předpovědi budeme muset počkat, u nás totiž opět sněží ...*plac*

marenka*

Binko, díky. Tady taky sněží, ale jelikož je pátek, mám recept na to čekání. Dneska šup na nákup, přihodit kromě chleba i lahvinku něčeho dobrého, kus masa, možná klobásku, dobrý sýr. V sobotu dopoledne poklidit a rychle dohnat resty doma nakupené za pracovní týden. A navečer, príma mňamku, nohy na stůl hned vedle nalité sklenky a vegetit. Neděli prospat, probendit a v pondělí je JARO! No fakt, má se oteplit, sníh sleze a *slunce*nás bude hřát.

binka*

Když to říkáte vy, tak tomu tedy věřím :) jo a ta mňamka - přimlouvám se za uzený bůček ...*smich*

elbarto*
hodnocení

0x

Taky se přidávám, a přeju ať tu vydržíte ještě aspoň další rok.

P.S. U vás sněží? To máte lepší než my, u nás leje jako z konve :(

marenka*

Díky, Elbarto, u nás lilo včera. Jsem na severu. Já Vám tam tedy ten sníh všechen pošlu, berte to jako dárek! *smich* Doufám, že bude pošta rychlá... Takže večer, kolem 18 hod. kuk z okna a máte to tam, ju? A já se u té sklenky budu culit. *frajer*

hodnocení

0x

Též se přidávám ke gratulaci...hodně dobrých dotazů, a ještě více výstižných odpovědí. Mnohokrát jsem si z Vašich odpovědí něco odnesla do života. Tady u nás na Vysočině je sněhová čuteřice, ještě že dnes nikam nemusím, a mohu to udělat, jak jste radila Vy. Tak večer, na zdraví.*pivo*

marenka*

Atramo, díky moc. Na Vaše! *pivo*

patronka*
hodnocení

0x
Sakra, já chtěla být první, už na to myslím několik dní. Když se ale podívám na čas vložení tohoto příspěvku, tak jsem byla zcela bez šance. Tak mi nezbývá, než se jen zařadit do fronty gratulantů. Mařenko vydrž tempo a nenech se nikým a ničím odradit. Jsi guru tohoto serveru a absolutní jednička. Třeba admin vypíše mimořádnou prémii a nabídne Ti auto na tu nálepku (ky). Cením si Tvé odvahy, vydat svůj nelehký životní příběh i stím rizikem, že to někdo zneužije. Jenže to by si mohl zkusit. Smajlíky ještě moc neumím, tak si je sama vlož na správná místa, ale jeden se mi snad podaří. Patronka
doplněno 18.03.11 10:21:

První pokus nevyšel, zkusím další *slunce* .

marenka*

Patronko, není důležité být první, přeci. *modla* A kdyby došlo k bitce, tak první řada to schytá nejvíc. :-P (trocha humoru nezaškodí ;))

A Patronko, s tou odvahou vydání svého příběhu. Hodně dlouho si zahravám s myšlenkou, vyjít s kůží na trh zcela. Do škol. U nás se teď tak rozmáhá to, co mě téměř zničilo, že mě jímá hrůza. Ale na to ještě sbírám odvahu, protože to bude pak mazec. *frajer*

Díky moooc, téda, dneska mám krásný den. *slunce* Posílám pozitivní náladu, chytej! *uspech*

Mařenko, to už je rok, co čtu Tvoje moudré a velmi lidské rady a odpovědi? Děkuji za všechny, určitě mě poučily a podržely, a těším se na další.

*pivo*

marenka*

Moc moc děkuji. *hi*

tesyk*
hodnocení

0x

Tedy dámo, Vás bych rád poznal. Odpovídáte na všechna témata, průměrně skoro 12 odpovědí denně...To je fakt výkon.

marenka*

Tesyku, bylo by mi ctí. *pivo* A to stihnu odpovědět na cca 10 mailů denně, udělat tak 20 faktur, stejně objednávek, vést sklad a evidenci odpadů. Nakoupit, uvařit, tak 4x dojít s pejskama, uklidit, vypít asi 10 kafí a zrelaxovat. Taky nechápu, jak to stíhám.

michal958*
hodnocení

0x

mařenko, taky se přidávám ke gratulaci.*pivo*

marenka*

Díky, Míšo, však Vy už jste tu za chvilinku taky celý rok. *modla**ua*

doplněno 18.03.11 23:09:

Míšo, tyk tyk.. jo, skleróza. *pivo* Takže taky předem gratuluji! *ua*Dáme ještě jeden rok? *frajer*

michal958*
hodnocení

0x

asi za 11 dní:D nač to vykání, myslím,že jsme si už tykaly.*smich*

ladinpraha*
18.03.11 23:07
hodnocení

0x

.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Slova jsou zbytečná.

Marenka je s námi rok
marenka*

*pusa* Jé, díky moc.

kato*
hodnocení

0x

Absolutní jedničce poradny také posílám velkou gratulaci*hej*

marenka*

Kato, moc děkuju. *pusa* Co jsem tak pochopila, tak by teď měly jít bodíky dolů. Na jednu stranu jsem ráda, pár lidem už jsem trnem v oku. :D O to víc děkuju vám přejícím. *modla*

mil®
hodnocení

0x

To teda to uteklo. Přeju hodně dalších dobrejch rad.*slunce* Já už ty roky radši nepočítám.

pt®

Milá Maruško, přidávám se ke gratulantům *pusa* a přeji nám všem Vaše rady a odpovědi, které jdou od srdce. *srdce* Rychle ten rok utekl a budu se těšit na další roky, kdy nám budete odpovídat na otázky. *klik* Přeji hodně trpělivosti a zdravíčka, *slunce* mějte se stále hezky. - stařenka

marenka*

*srdce* Děkuju, to je hezké *hi*

tlapka*
hodnocení

0x

Sto let, sto let! :)

marenka*

Ježíšku na křížku, jenom to ne. *modla* Na tomhle světě tak dlouho strašit nechci. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]